- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
İnan ben de anlamıyormBaby Zeynom, bende çalışma hayatından geliyorum ama ben en şanslılarındanım, niye biliyormusun annem de babamda emekli olmuşlardı hatta annem bana senin kızın beni emekli etti der. Ben işe ilk başladığımda çok anlayışsız, ukala, herkesin içinde patavatsızca konuşan zengin çok afedersiniz şımarık züppe bir erkek şefim vardı. Ama ben eve gider aglardım annem hep moral verirdi, destek olurdu hiç bir yer gül bahçesi değil derdi. İnan bir kez olsun işini bırak bile demedi o kadar Üniversitelerde okuttum çocuklarımızın içinde bir tek sen devlette çalışıyoorsun derdi. Babam biz bakıyoruz kızımıza sana çalışmak mı zor geliyor diyordu. İçim kızımdan yana rahattı Allah bir kere degil bin kere razı olsun. Senin annen neden böyle yapıyor inan anlamlandıramıyorum. Kardeşinin etkisinde mi kalıyor yoksa kendi düşüncesini kardeşin üzerinden sana iletiyormu tahmin edemiyorum. Arkadaşım işini asla birakma, haddim degil sadece nacizane tavsiyem annenle açık açık konuş bir sene beni idare edebilirseniz ben sizi bir daha rahatsız etmem de, hiç istemediğim bir şeydir yolunda giden bir evliliğin bitmesi, babanın da eşinle konuşma istegi neden çocuk olunca konuşmak istiyor. Bunu da dile getir bence, hepsi geçicek inşallah bu günleri hatırlayınca zor günlerimdi dersin.
Annem evlenince hic calısmamıs
Kardesim de calısmadı,hadi onun durumu iyi.
Annem biliyor biz ne zorluklarla büyüdük.
Lise1 de istediğim kaban lise sonda alındı.
Annm dısarı is örerdi mutfak masrafı icin.
Anneannem yardım etmezdi baksın kocan derdi,annemde aynısını yapıyor.
Kocan baksın

Ben de mi kızı mı dar sartlarda yetistireyim?anne diyorm.
Susuyor

Saolun valla bian bırakayım bennde kurtulayım onlarda dedim
Ama geldim suraya kafam acıldı.
Bıraksam eve ggelip gittikce biseyler getircek,cocuga sunu alın bunu alın dicek eminim