Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bana da iyi geceler
Sabah tonla işim var

İki dakika dedoş yazıyım
Bir arkadasım sürekli 3. Diğer arkadaş dan şikayet ederdi
Ben ikisini de idare ederdim. O kız beni aradığında deli olurdu. Yok iki yüzlü, yok çıkarcı.
Dün beni aramış o bize geldi dedi
Dedim güzel iyi olmuş
Ama sen kızıyordun hani tamam görmeye gelmiş rahatsızsın diye.
Anladım ki diğer arkadaş ile görüşmemden kıskançlık duyduğu için kızı sürekli kötülüyor
Dedim dur sen
Bak ben neler yapacağım🤣🤣🤣

Senin eşin teyzesi meydanı boş bulduğu için İnsanları yönetmeyi seviyor
Eşinde hayatında senden önce anne ihtiyacını teyzesi ile karşılamış
Baba bir yere kadar illa da anne arıyor insan
Annem bu yaşında anne arıyor
Geçen köye gittiğim de bir komşu teyze var rahmetli anneanneme benziyor yüzü
Annem ile ona gittik, annem dedi ki o teyzenin elini tuttu anam o benim bak anneme benzemiyor mu? Dedi. Düşündüm insanın her yaşta bir anneye, sığınmaya ihtiyacı var
Ki benim annem bir boğa kadınıdır göz yaşı içine akar, dışında bakınca yıldız 💫 sanarsın
Kesinlikle annem de öyle eşim de öyle ikisi de annesini kaybetmiş. Eşimin her anneler gününde gözleri dolar. Hep annem olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu der. Yine de annesinin yerine kimseyi koyamıyor.

Bende ikeanın düzenleyicisi var
Bir de ikeanın oyuncak sepeti var.
Tabi dağıtmıyormu dağıtıyor. Bugün uyuyunca odasında iki sepeti dökmüş. Oturma odasında da kitaplar toplar havuz ve yerlere dağılmış oyuncaklar vardı mıtfakta da birkaç parça oyıncak geziyordu.
bendeki bunun gibi ama sepetleri renk renk almıştım. BiraZ pahalı ama şimdilik işimi görüyor,
Eki Görüntüle 2690562
bunun cok cekmecelisini bende aldim simdilik kizin kiyafetleri var ona dolap falan almadim malum.
Tasininca oyuncak koyarim

Selam kızlar
Dün çok yoğun bi gündü hastanede geçti nerdeyse ama bebişimi gördüm😀
Akşam da düğüne gittik ay bir saat süren ve dans olmayan düğündü çok kötüydü ya bu zamanda evlenenlere üzülüyorum pandemi yüzünden herşey mahvoldu
Sabahtan ebemle randevum var kan vercekmisim aç karınla gel dedi aile hekiminde sonuçlar öğleden sonraya kalmiyordur inşallah eve dönünce güzel bir kahvaltı yapıp işe öyle gidesim var çünkü
Ay işten de acayip soğudum hiç calisasim yok neyse iki ay bitmiş kaldı yedi ay 💃💃💃💃

Günaydınlarr
Ay ne geceydi😣
Saglık olsn ama öleyyrumm
Kız 20.30 da uyudu
Diizi izledim az 23.00 gibi yerine alayım dedim
Demez olaydım😑
Bi uyandı
Süt verdim
Salladım,ninni söyledim yok asla uyumuyır.
Saat oldu 1
Aldım ortamıza ninnili,oksamalı faln uyumusuz
Bi kalktım 4 saat.
Kolumun altında su olmus cocuk😰
Üst degistik
Süt verdm yine uyudu
7.30 da kalktık ama heryerim tutuk🤐

Ya aklıma şey geldi bide kardeşinin eşi baya zengindi galiba, annenler onunlamı kıyaslıyor acaba eşini? Babanın eşinle konuşmayı düşünmesi filan ,sanki oturup ciddi üzerinde konuşup karar vermişler gibi.Senin ev hayatına bu kadar müdahele etmeye çalışmaları çok yanlış.bence güzel bir dille konuş, çocuğuna bakmak istememeleri anlaşılabilir ama eşinle senin çalışman konusunu konuşmak istemeleri çok yanlış.Sanki adam seni zorla çalıştırıyormuş gibi.
Kıyaslamıyordur maddi konuda ama esimden hazetmedikleri gercek🤐
Bugun daha normaldi annem.
Kardesimle 1 gün konusmamak ise yaramıs😃

evet ya disa vurur benim cildim hemen sikinti stres vs yapinca.
ya sivilce cikar ya ben ya boyle doker ya kizarir ya morarir.
Yorgunum, uykuyu severdim yani en azindan deliksiz uyur hep erken yatardim gece uyaninca dalamiyorum tam daliyorum kizin yine uyanma saati geliyo.
Kahvalti yapamiyorum bugun mesela 13.30gibi yedim ancak tam uyutuyorum kalkiyorum uyaniyo hadi salla yine.
Bi duzen oturtamadik hayirlisi.

Cok isterdim biraz gamsiz, vurdumduymaz olayim.
Gecmis olsun kuuzuu😟

Anam normale dönmüs😃
Dün tripliydi
Bugun sen haklısın ,o da haklı.
Korkuyır ama kimse kimsenin evine karısamaz faln dedi.
1 gün konusmadı kardesimle kadına güncelleme geldi🤣
Annem cok da anlatımıyo ama dün anneme sen benim cockklarıma bakmadın ,kendim baktım falan demis.
2 hamileliğinde annemde kaldılar aylarca.
Mide bulantıları coktu.
Sen niye bakasın evdeyken o dedim.
Bizimkinin kötü niyeti yoktur
Ama ben bilirimleri coktur🤷🏻‍♀️

Anam normale dönmüs😃
Dün tripliydi
Annem cok da anlatımıyo ama dün anneme sen benim cockklarıma bakmadın ,kendim baktım falan demis.
Mide bulantıları coktu.
onlar birbirlerini gazliyorlar
Misal annen diyordur baby calismasa cocuguna baksa kardesinde evet haklisin anne calismasin falan diyorsa birbirlerini hakli bulduklarindan sana yuklendiler bence

Anam normale dönmüs😃
Dün tripliydi
Mide bulantıları coktu.
Benimkine gelip bakmadin ona gidip bakiyosun diye bir icten ice kiskanclik olabilir mi🙄
yani evt kardes kardese yapmamali da esimin kardeslerinde goruyorum ellerinden gelse kotu olsun diye bekleyip birbirlerini sevinecekler o derece kiskanclar

Bizim insta seysi kadin her sabah kucuk cocuguyla kahve iciyo ya
Turk kahvesi kendine yaparken onada yapiyo.
Cocuk resmen her sabah kahve iciyo.
Benim koca oglana bile nescafe yapiyorum simdi simdi bazen biz iciyorsak.
Gerci karatay teyzem icsinler diyo saglik bakanligi hayir demis

Benimkine gelip bakmadin ona gidip bakiyosun diye bir icten ice kiskanclik olabilir mi🙄
yani evt kardes kardese yapmamali da esimin kardeslerinde goruyorum ellerinden gelse kotu olsun diye bekleyip birbirlerini sevinecekler o derece kiskanclar
Aslında kıskanclıkta degil
Garip bi sekilde annelik yarısına girdi.
Ben baktım cocuklarıma
En iyi ben bakarım gibi
Alyanın bizim rutinleri var.
Ben cok ugrastım rutini olsun diye,aynı saatte uyusun,temiz gıdalar alsın.
Kardesimin cocuklar konusunda dha rahattı
2 ayda emmiyor diye bıraktı sagmayı.
Bana inanmıyorlar 1 yıldır sagıyırm diyince.
Niye yalan söyleyeyim
Yada ben tvye bakmıcsk diyorm,onunkiler tv karsısında büyüdü.
Evet imkanları var ama cocıklar da düzen yok.
Esi demeye baslamıs oglan 2 lere kadr ayakta,uyku düzeni olustur su cocuga diye.
Oyle bir yarısa girdi🤷🏻‍♀️
Her cocuk farklı diyorz ama anlamıyor.

Off kalp ritmini bızar ya😔
Kücük cocuklarda

Günaydın🌞
Bugün bayağı erken uyandık 6:30 gibi kız geldi yanımıza. Hayret nasıl geldi yattı anne gell deyip beni odasına taşımadı😁
Sonra kahvaltı hazırladım. Eşim yok hiç iştahım yok hiç aç değilim naz yapma ye dedim:)
Adamın evde kahvaltı yapma olayı yok. Acıkmıyorum diyor. Neyse yaptık kahvaltı o gitti. Bugün biraz geç gidecekmiş. Midem rahatsız diyor. Tabi o kadar ardarda aburcubura mide dayanırmı. Dikkat et yediğine dedim.
Mutfağı evi topladım. Eğer saat 2 den sonra uyumanış ya da uyumuş uyanmış olursa komşuya gideceğim dün çağırdı gidemedim. Çocuklar oynasın dedik.

bunun cok cekmecelisini bende aldim simdilik kizin kiyafetleri var ona dolap falan almadim malum.
Tasininca oyuncak koyarim
İyi yapmışsın canım. Ben de birini kapaklı almıştım canım. Onu bebekken kirli sepeti olarak kullandım. Hem gidip ayrı kirli sepetine para vermek istemedim hem de evde bir kalabalığa daha hiç gerek yokt. Zaten iki tane kirli sepetim var evde 3. Ye gerek yoktu 🙈

Karatay diyeti yapmıştım birkaç yıl aralıklarla yaptım. Faydasını görmedim dersem yalan olur. O şekilde beslenirken, Egzama hastalığım geçti Mide rahatsızlığım bitti. Alerjik öksürüğüm azaldı. En sevdiğimde balıktan sonra helvasıydı 😋
Tabi çocuklarda kahve konusunda fikrim o kadar da olumlu değil. Ben nescafe asla vermem. Türk kahve de içerken ayda yılda bir isterse 1 damla damlatıp üzerine su koyarım.

Resmen yalvarıyorum kıyafetini giydirmek için. Dışarı çıkarken kaçıyor giymiyor.o zaman gitmiyoruz diyorum. Hemen geliyor yanıma sonra yine pırrr bazen dişlerimi sıkıyorum. Dışarı çıkarken Çişini yaptırmak içinde ayrı bir dil döküyorum. Hem hiç canım sıkılmıyor sürekli konuşturan ve soru soran biri var evde. Sonra da ben bunu giyeceğim onu giymemler başlar🤣
Bebekken de çanta hazırlamak zordu.
Benim yiğenim bir sürü kıyafete değiştiriyor krese giderken komedi gibi.bu olmadı yakışmadı pembe olsun güllü olsun derken bir saat sürüyor

Aksma karnıyarık ve pilav yapacagım.
Gecen kızartıp atmıstım patlıcanları.
Taze fasulye getirmisti babam pazar günü onları ayıklamama lazım:(
Domates getirdi onlar dogranıp atılcak
Aksam halıları toplucaz yıkamaya vercez
Hala gidip su gramı alamadım:(
Parayı eve bırakıyorm ,yanımda harcamıyım diye.
Bime ugrarım cıkısta.

Back
X