Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu gün güne genelde temizlikle başlamam lazımdı ama yapmadım. Annemin söyledikleri geliyor hep aklıma temiz evi temizliyorsun diyor bana hep ama birazda yorgundum ondan bu gün sadece kahvaltı sonrası şöyle bir evi topladım nevresimleri değiştirdim bir makina daha çamaşır çıktı onlar yıkandı asıldı. Sonra biraz yürüyüş yaptım iyi geldi nasılda terlemişim hemen duşa. Eşim geldi market alışverişimizi de yaptık, ordan yazlık için fidan aldık tanesi 3 tl geçen yıl 1 tl di. Tarla için ilaçlar da alındı kredi kartı geçti eşim çünkü herşey çok pahalı yapacak birşey yok artık eve gel aldıklarımızı yerleştirdim bazılarını yazlık için aldım onları markette ayırdım hiç yukarı çıkarmadan arabada bıraktık yarın yine eşimin iş çıkışı yazlığa gitmek istiyoruz bakalım nasıl olucak. Biraz para biriktirdim ama bu gün çarşıya çıkmak istemedim çok kalabalık yarın kızıma söylerim alabilirse döviz aldırıcam seçim öncesi hiç tlde kalmak istemiyorum. Seçim sonrası çok yükselecek diyorlar inşallah çok yükselmez zaten çokça alamıyoruz hiç olmazsa arada böyle alım yapmak bana iyi geliyor.

Kız bugunde ögle uykusu yapmadı hemde dışarı falanda çıktı bayada kosturdu ben pert..
Hala camlara başlayamadım güneş vurdukça fena.
Yarın bismillah diyip salondan başlıcam.
Erişte, sulu köfte yaptım.
Tabiki bitti yarına yine yemek teranem var.
Arkadaslarla telf konustuk bizim konuşmalar zaten saatlerce maşallah.
Kız uyursa bi konuşma daha yapicam o bırakmıyor eşim denk geldiğinde görende duyanda ülkeyi kurtarıyorsunuz zanneder diyor.
Valla bende hep erken kapatalım istiyorum ama en az 1 saat🫠

İyi geceler bacımlar
Dün kardesımın kızın dogumgunu vardı,oglene kadar ordaydık.
Kahvaltı vardı dışarda vala yalan olmasın 50 kışı vardı,üst komsusuna kadar cagırmıs🙈
Düğün günü yaptı yıne😁
Ordan Tırılyeye gectık kahve ıctık.Anam 400 tl,babam 600 tl sıkıştırdı elıme o hengamede😁
Düğün var haftaya elbıse al dıye,aldım abıye 1000 tl valla🫣
Kınaya da kendım alcm.
Ordan kocı kendın pişir ye bı yere gotırdu.16.00 de gırdık 17.00 gıbı cılkarken,Edırne sınır kapısına dayanmaya çalışan bu kuyruk olmuş mekanda😳Burası boyle ,erkem getırdım mahsus dedi 🫢
1683580582722.webp

Saçma emojımden de anlaşılacağı gbı(bütün tuşlara basıyorm )
Kocam bugun bana anneler günü ve dogumgunum ıcım suprız hedıye almış ben şok🫠
Artık yıne yenı yenıdem ıphonelıyum😶‍🌫️
Ölcem galiba kfkffkf gıtmıs bana 14 pro almış,gelırken 2 ekmek dedgımde vadelıyı bozamam diyen adam ckkclckc
Geçen sene tatıle götürmüştü,orda telefon suya düştü,gıttı ordan oppo aldı hatta.
Dogum gunlerımde bu aydınlanma yaşıyor adam flöföföf
Hersene dovız kuru bazında artarsa hedıyeler seneye bı tekne beklıyorm aşşsşdlxm
1683581291728.webp

Ölcem galiba kfkffkf gıtmıs bana 14 pro almış,gelırken 2 ekmek dedgımde vadelıyı bozamam diyen adam ckkclckc
Geçen sene tatıle götürmüştü,orda telefon suya düştü,gıttı ordan oppo aldı hatta.
Hersene dovız kuru bazında artarsa hedıyeler seneye bı tekne beklıyorm aşşsşdlxmEki Görüntüle 3244905
Güle güle kullan baby, 🎉🎊🎁🎉
Şişşşşştt bence adam ben ucuza çalışmam😆 parayı harcadımmı hakkını veririm diyor. 🤣
bence yaptığı iyi şeyleri malesef çenesiyle yok ediyor. Çünkü bir tane numuneden bende de var biliyorsun. Bazen yaptıklarını göremiyorum. 😅 yine de düşünmüş yapmış alkışlayalım kız adamı👏👏👏

Selammm
Uyku öncesi son çıkış. :)
Ela uyandı, bayağı uyudu iyi oldu otobüste. Sonra birşeyler ikram edeceklerdi. Ne kadar nazik düşünceli insanlar dedi. 😅
İkram edecekleri şeylerden isteyecek parmak kaldırıyor koptum🤣 çocuk hiç otobüs yolculuğu görmemişki.
Bir tane alıyorsun sırayla verecekler dedim.
Sonra adam gelince istediği şeyi aldı. Adam ikram olarak Bir tane daha verdi almıyor ( bir tane alacaksın dedim ya 😅 ) alabilirsin dedim. Oturdu yedi içti keyfini yaptı.
Kardeşim almaya geldi. Sen arabaya binerken oyuncak valizini unut. Yolda aklıma geldi. Döndük yolun ortasında duruyor. İlla taşıyacak yanında onu.
Kardeşime geçtik. Yemek yedik. Annemlerde gelin deyip durdu. Yemekten sonra anneme geçtik. İlla dedesinin yanına üst kata çıkacak. Uyku öncesinde bile bir fasıl gitti.
Çocuklar oynadı. Biz kardeşler takıldık.
Ela yoldayken de diyor; ama anneanneme gidince sana sürekli oynayalım demiyorum hem bahçeye iniyoruz oynuyoruz güzel vakit geçiriyorum öyle değilmi : )
Bugün bizde kalın diye sıraya girdiler. Bakalım plan yaptık ama annemin yanında kalırım çoğunlukla. Misafiri çok olur bu ara.

Esim yine gitmis 400tl bebek almış
Yahu üzerine 2 tshrt al diyorum almiyor gidip el kadar oyuncaklara paraları bayıyor.
Kız oldummu akan sular duruyor.
Oglanada cok alırdı hic mi oyuncakla oynayamadı küçükken nedir bi cocukluguna inmek lazim😂

Simdi biz bisiklet alıcaz kıza.
Kararsızlıkdan alamadık yine.
Şu bizim bastonuyla surdugumuz(adini bilmiyorum) olanlar mi bu yaslar icin kullanışlı olur yoksa bagimsiz bisi mi alsak 3 teker.
Dıyoruz ki normal 3 teker alsak pesinde kosturcaz ve muhtemel suan suremicek tam anlamıyla, bizim bastonuyla yönlendirdiklerimizden alalım sökülüyor o aparat seneyede kendi sürer miadini doldurur.
2 sene bunu kullansa zaten daha sonra daha büyüğünü Alirim
Akülü falan almıcam uğraşamam onunla ben.
Bastonuyla sürülen daha mantıklı bence. Diğeri kullanışlı olmayabilir

Güle güle kullan baby, 🎉🎊🎁🎉
Şişşşşştt bence adam ben ucuza çalışmam😆 parayı harcadımmı hakkını veririm diyor. 🤣
bence yaptığı iyi şeyleri malesef çenesiyle yok ediyor. Çünkü bir tane numuneden bende de var biliyorsun. Bazen yaptıklarını göremiyorum. 😅 yine de düşünmüş yapmış alkışlayalım kız adamı👏👏👏
Saolasın kuzu daha ıyılerı sözlere olsun🤲🏻
Yıllık konuştuğu ıcın hedıyelerı de yıllık alıyor cmkxmcmmd🫣

Yazlığa gittik dün marketten aldıklarımızı da götürüp yerleştirdik, eşim ağaçlara ilaç attı ben de asma yapraklarını topladım nasıl güzel olmuş yapraklar iki küçük su şişesine bastım. Sonra bahçede birer kahve içtik. Sahilde yürüdük oranın pazarıydı bugün pazarı gezdik sadece az kayısı aldım yeni çıkmışlar. Kızlar carrefourda soğan 10 tl aldım belki almak isteyen olursa diye yazdım. Yazlıklar çok boş komşularımız genelde erken gelirler ama seçimde oylarını kullanıp gelmek istiyorlarmış gelince her yer dolar şehrin içinde yürümek bile zorlaşıyor.

Selamm
Bugun sabahdan yaptım yemeklerimi
Mercimek corbasi, taze fasulye, nohutlu pilav.
Evi süpürdüm elimle sildim pertim çıktı

Aiyy namaz kılarken Alya benden önce kıbleye duruyo ama cikolatalarini bebeklerini getirip önüne diziyor turlayıp geliyo
Onlarda namaz kılsınlarmış
En son dua ederken Allahım senin kapına geldim tövbelerimi kabul eyle diye dua ederim genelde bana dönüp beraber geldik diyo 🫠
Tam fırlama oldu bu

Uykuyu bırakacak gibi öglen uykusunu ve aşırı huysuzlanıyor böylede, vallahide kendime sabır diliyorum Allahım sen beni sınama benim sabrım sıfır.

Annemin üst dis takma çıkarırken görmüş benim dişim niye çıkmıyor diye aglıyo suanda da 😬
Doğurmayın anacım

Selamm

Aiyy namaz kılarken Alya benden önce kıbleye duruyo ama cikolatalarini bebeklerini getirip önüne diziyor turlayıp geliyo
En son dua ederken Allahım senin kapına geldim tövbelerimi kabul eyle diye dua ederim genelde bana dönüp beraber geldik diyo 🫠
Tam fırlama oldu bu

Uykuyu bırakacak gibi öglen uykusunu ve aşırı huysuzlanıyor böylede, vallahide kendime sabır diliyorum Allahım sen beni sınama benim sabrım sıfır.

Annemin üst dis takma çıkarırken görmüş benim dişim niye çıkmıyor diye aglıyo suanda da 😬
Doğurmayın anacım
Bende başlamıştım bıraktım geri başlayacak nasıl huzursuzum lelli

Hersene dovız kuru bazında artarsa hedıyeler seneye bı tekne beklıyorm aşşsşdlxmEki Görüntüle 3244905
Gule gule kullan canim ayfonu🤣
Selamm

Tam fırlama oldu bu

Doğurmayın anacım
Bunları bildimde doğurmadım 3.yü🤣

Selamm

Tam fırlama oldu bu

Doğurmayın anacım
Güldürdün beni Alyoşumm😁
Ela da uzuuuuun zamandır sabırsızlıkla dişinin çıkmasını bekliyor. Ne zaman sallanacak dişim ne zaman çıkacak sürekli gelen soru bu aralar. Bu yaşlarda bu diş sallanıp çıkmasına ne dd hevesliler :)

İyi geceler,
Bugün de günü bitirdik. Bu defa annemde kalmak çok kısa gelecek ikimize de.
Sabah uyanmış illa bahçeye ineceğim diyor.
Soğuk diyorum yok az birşey çıktı.
Girdik eve kahvaltı yaptık. Balkonda durmak istedi durdu. Misafir geldi komşu. Onunla oturduk.
Kuzenleri okuldan gelince oyun oynadılar.
Boş durmaktan canım sıkıldı. Ahahahahahaha😆😆
Yemek nohut vardı biraz. Akşama annem ciğer yaptı kardeşim pilav ben tarhana çorbası. Yedik içtik.
Yeğenime hediyesini verdik çok sevindi. Giyindi üzerinden çıkarmadı.
Yarın kardeşim bizde kalın dedi. Kızlara şart koyduk. Erken uyuyuma şartı. Yeğenimin sabah okul var.
Bugün yeğenler birlikte ödev yaptı. Ela da o ara resim yapıp boyadı.
Perşembe anaokulu öğretmeni olan kardeşim Elayı sınıfa götürecek. Aynı günün akşamı kuzenim çağırdu ona giderim. Cuma da diğer kardeşim çağırdı kalmaya.
Güya annemi hasta ziyaretine geldim ama bir sıkıntı yok şükür. Beni düşünme diyor.
Gerçekten de hiç sıkıntısı yok. Sevindim.

Güldürdün beni Alyoşumm😁
Ela da uzuuuuun zamandır sabırsızlıkla dişinin çıkmasını bekliyor. Ne zaman sallanacak dişim ne zaman çıkacak sürekli gelen soru bu aralar. Bu yaşlarda bu diş sallanıp çıkmasına ne dd hevesliler :)
Benide güldürüyor tam namazdayken bi de alıyor basini gidiyor cikolatalarini getirip önüne diziyor
Onlarda kılsınlar diyo😂
Dualari sesli okutturuyor bana oda tekrarlıyor arada ama canı istediğinde.
Dün aksam yemek yerken ezan okundumu diyo aklı hala oruc zamanında kaldı demek.
Yok dedik Allahu ekber Allahu ekber tamam ben okudum ye abi diyo abisine🤭

Back
X