- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Bu gün güne genelde temizlikle başlamam lazımdı ama yapmadım. Annemin söyledikleri geliyor hep aklıma temiz evi temizliyorsun diyor bana hep ama birazda yorgundum ondan bu gün sadece kahvaltı sonrası şöyle bir evi topladım nevresimleri değiştirdim bir makina daha çamaşır çıktı onlar yıkandı asıldı. Sonra biraz yürüyüş yaptım iyi geldi nasılda terlemişim hemen duşa. Eşim geldi market alışverişimizi de yaptık, ordan yazlık için fidan aldık tanesi 3 tl geçen yıl 1 tl di. Tarla için ilaçlar da alındı kredi kartı geçti eşim çünkü herşey çok pahalı yapacak birşey yok artık eve gel aldıklarımızı yerleştirdim bazılarını yazlık için aldım onları markette ayırdım hiç yukarı çıkarmadan arabada bıraktık yarın yine eşimin iş çıkışı yazlığa gitmek istiyoruz bakalım nasıl olucak. Biraz para biriktirdim ama bu gün çarşıya çıkmak istemedim çok kalabalık yarın kızıma söylerim alabilirse döviz aldırıcam seçim öncesi hiç tlde kalmak istemiyorum. Seçim sonrası çok yükselecek diyorlar inşallah çok yükselmez zaten çokça alamıyoruz hiç olmazsa arada böyle alım yapmak bana iyi geliyor.