Küçük göstermek

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 5 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 5 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki

Son düzenleme:
Ablam sanki çok objektif. Açılmani istemediği için seni takilacagin yerden vurmuş olabilir.
Kaldı ki küçük göstermek hoş birşey, ben 27 yaşındayım, enerjik ve zayıf olduğum için bir sürü kisi beni yeni üniversiteye başlamışim zannediyor :) bence çok hoş birşey.

Küçük göster ne olacak?
Ben de minyonumdur yaşım küçük görünür

Yeni mi kapanmıştınız? Alisamadınızmı acaba,küçük göstermek bence daha güzel.neden sorun ediyorsun bunun avantajlarını düşün pozitif bak.

en sevdiğim şey küçük göstermek, yaşasın küçük göstermek. hatta anaokulunda çalışırken ilkokul bölümündeki yavrularım “15-16 gösteriyorsunuz öğretmenim çocuk gibisiniz” dedilerdi bir kez heheh. neden üzüldüğünüzü anlamadım ben.

Son düzenleme:
benden 7 yaş küçük kardeşimi ben zannedıyolar.benden uzun ve kalıplı.çokda benzıyoruz.gorenler kardeşimi heybetlı çalıştığım yerde kardeşim yaşındakılerı memur sanıp onlara gıderdi vatandaş. benı öğrenci zannedıp hiç bırsey danışmadan gttıklerını bılırım.guzel bişey bence..kapanıp açılma isteğinizde emınmısın.kendı kararınız sonuçta ama nedenı nedır

neden küçük göstermekten korkuyorsun yahu
ben de 5-6 yaş küçük gösteriyorum ve gayet güzel bir duygu xd 8 yaş olsa herhalde havalara uçardım

ben de bu üniversite sınavında görev aldım
görevliyim yaka kartım var öğretmenler hangi sınıf kızım diye soruyorlar öğrenci sanıp xd insan mutlu oluyor yahu
küçük gösteriyorum diye üzülenlere şaşırıyorum:)

Küçük göster ya da kıyaslan, neden dert ediyorsunuz ki rahat olun. Kardeşinizle sürekli birlikte mi takılıyorsunuz her ortamda,aile ortamı da zaten biliyor kim büyük değil ayrıca olsa ne olur :) ben 30 yaşındayım ama herkes üniv öğrencisi zanneder beni. Hele evli olduğumu duyanlar ay ne kadar erken evlenmişsin diye vahlanır :)) yoo derim 28 yaşında evlendim 30 yaşındayım. Ben gaaayet memnunum. 27 yaşındayken apandisit ameliyatı olmuştum. Pansuman için sağlık ocağına gittiğimde tabi saç baş kaymış makyaj yok eşofmanlar üzerimde, karnımı tutarak yürüyorum. Teyzenin biri “ayyy kaç yaşında bu kız 17 mi doğum mu yapmış ayyy” dedi. Annem de döndü yok teyze ameliyat oldu dedi :) Dedi ne olacak yani napalım.Çıtırız ondan,takılmayın

Sen açılma diye öyle söylemiş kimse 8-10 yaş küçük göstermez. Yaşın göz çevreden illa ki belli olur. Ayrica genc göstermek harika. Bende minyonum herkes 17-19 sanıyor. Sen konuşmanla tavirlarinla yaşını belli edersin korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…