Ben üniversite mezunuyum o lisede hep kıyaslanıyorum onunlaOndan küçük göster ne olcak ki...
Olabilir...yani ben şahsen böyle şeylere girmezdim bile...neysem oBen üniversite mezunuyum o lisede hep kıyaslanıyorum onunla
Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
neden küçük göstermekten korkuyorsun yahuBen tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
ben de bu üniversite sınavında görev aldımbenden 7 yaş küçük kardeşimi ben zannedıyolar.benden uzun ve kalıplı.çokda benzıyoruz.gorenler kardeşimi heybetlı çalıştığım yerde kardeşim yaşındakılerı memur sanıp onlara gıderdi vatandaş. benı öğrenci zannedıp hiç bırsey danışmadan gttıklerını bılırım.guzel bişey bence.27 yaşındayım ama 20 yaş gosterdiğimden evli çoluklu olduğuma şaşıyolar.talıbım bıle çıktı kaç kez.8 aylık hamıleyken kızın bırı gelmiş yanıma abla adın ne annem soruyor dedı bende yuzuğümü ve karnımı gosterıp guldum
Sen açılma diye öyle söylemiş kimse 8-10 yaş küçük göstermez. Yaşın göz çevreden illa ki belli olur. Ayrica genc göstermek harika. Bende minyonum herkes 17-19 sanıyor. Sen konuşmanla tavirlarinla yaşını belli edersin korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?