Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
Sarıya boyanmış saç insanı olduğundan büyük gösteriyor çoğu kez, doğru.
Herkes küçük göstermek iyidir demiş de, ben buna katılmıyorum. 25 yaşında genç bir kadının 16 yaşında bir ergen çocuk gibi durması bana göre güzel bir şey değil. 40 yaşına gelip de 35 gösterirsen güzel, ama 30 yaşında kadının 17 göstermesi... Yok.
Olduğundan "genç" göstermek iyidir, "küçük" göstermek değil, bence.
Bende tesettürlüyüm.
Kız ortamında açılınca herkes şoka giriyor .
Çok küçüksün dıye
Ama bana kapalıykende küçük gösterıyorsun dıyolar.
Yaşımda 24 ne kadar küçük gösterebilirim bilmiyorum .
İnsanlara bakma . Ne yapmak ıstıyorsan yap .
Umarım senın için hayırlısı olur.
Ben tesettür durumunu sadece ablamin dedigini anlatmak icin yazdim. Acilip acilmamak beni ilgilendirir kimseyi degil. Sadece küçük göstermemi sorun ediyorum ki zaten kapaliyken bile 17 gözüküyormuşum. Lütfen sadece sorulan sey hakkinda yorum yapin
Ben tesettür durumunu sadece ablamin dedigini anlatmak icin yazdim. Acilip acilmamak beni ilgilendirir kimseyi degil. Sadece küçük göstermemi sorun ediyorum ki zaten kapaliyken bile 17 gözüküyormuşum. Lütfen sadece sorulan sey hakkinda yorum yapin
Bence ablasindan büyük gösteren küçük kız kardeşin durumu daha üzücü... Hadi sen saçını boyadın giyimini değiştirdin makyaj yaptın büyük göründün. O ne yapsın?