- 21 Kasım 2017
- 28.729
- 124.432
- 598
Hangisi daha saçma bilemedim. Tesettürlüyken açılmak istemeniz mi yoksa küçük göstermeyi dert etmeniz mi?Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
en sevdiğim şey küçük göstermek, yaşasın küçük göstermek. hatta anaokulunda çalışırken ilkokul bölümündeki yavrularım “15-16 gösteriyorsunuz öğretmenim çocuk gibisiniz” dedilerdi bir kez heheh. neden üzüldüğünüzü anlamadım ben.
hahahah yeminle o soruyla ben de karşılaşabilirim, hiç de alınmam bir deay ne geldi aklıma
24 yaşındaki minyon arkadaşım liseye öğretmen olarak atanmıştı. ilk gün öğretmenlerden birinden azar yemişti
"niye sivil geldin"
halen güleriz 16-17 duruyor kızcağız
Tesettür degil konumuz orası kimseyi ilgilendirmez ki acılmayı anneme babama bile sormam. Ben küçük gostermeyi sordum sadece bunun hakkinda yorum yaparsaniz sevinirimHangisi daha saçma bilemedim. Tesettürlüyken açılmak istemeniz mi yoksa küçük göstermeyi dert etmeniz mi?
Ama aile icinde böyle konusulunca kendimi eksik hissediyorum. Onlar da eksik ve yetersizmişim gibi konusuyorlarKüčük göstermenin avantajlarını 30 lu yaşlarına geldiginizde anlayacaksınız
İnsanlar yaśınızı öğrendiğinde aaaa ben seni 23 fln sanmıştım ne kadar genç gösteriyorsun dediklerinde mutluluktan havalara uçacaksınız.
Tecrubeyle sabittir
Öyle yapmaya çalışacağım. Ama insallah üzerime gelmezler daha fazlaYeni mi kapanmıştınız? Alisamadınızmı acaba,küçük göstermek bence daha güzel.neden sorun ediyorsun bunun avantajlarını düşün pozitif bak.
Açılıp kapanmak degil şuanki mesele. Zaten kapaliyken de bayramda uzaktan akrabamiz benim yasimi kücük sanmıştı ama benim büyük kardesimin küçük oldugunu anlamış. Biraz konuşmamdan anlamış da olabilir tabi.Konu garip geldi bana.
Neden kapandınız? Neden açılmak istiyorsunuz?
Bu iki sorunun cevabını verebildikten sonra, gerçekten küçük veya büyük göstermenizin hayatınızdaki etkisi ne olacak?
Ablam sanki çok objektif. Açılmani istemediği için seni takilacagin yerden vurmuş olabilir.
Kaldı ki küçük göstermek hoş birşey, ben 27 yaşındayım, enerjik ve zayıf olduğum için bir sürü kisi beni yeni üniversiteye başlamışim zannediyor :) bence çok hoş birşey.
Ben 28 yaşındayım genelde beni 17 18 yaşında sanıyorlar. Küçükken bozulurdum da şimdi mutlu bile oluyorum.Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
Sari sac isini gec bence durduk yere Yattaraya donme
Valla bende herkezin güzellik = sarısaç muhabbetini anlamıyorum katılıyorum sanaAbalcim valla boyali sari sac bence genel olarak kimseye pek yakimiyor ama Turk kadinlarina extra yakismiyor cunku ten rengi uygun degil vallahi billahi. Guzel olmuyor, guzel durmuyor.
Birde sapsari sac kapkara kaslar : ( tam cakma sari.. ablacim sen gormuyon mu aynada benim sende gordugumu diyesim geliyo:)))Abalcim valla boyali sari sac bence genel olarak kimseye pek yakimiyor ama Turk kadinlarina extra yakismiyor cunku ten rengi uygun degil vallahi billahi. Guzel olmuyor, guzel durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?