Sari sac hic cekici gelmiyor bana. Bu yuzden kinaya gectim. Cok rahatim simdi.Abalcim valla boyali sari sac bence genel olarak kimseye pek yakimiyor ama Turk kadinlarina extra yakismiyor cunku ten rengi uygun degil vallahi billahi. Guzel olmuyor, guzel durmuyor.
Beyaz tenliyim tam sapsari degil de hafif aralara diye düsündüm zatenAbalcim valla boyali sari sac bence genel olarak kimseye pek yakimiyor ama Turk kadinlarina extra yakismiyor cunku ten rengi uygun degil vallahi billahi. Guzel olmuyor, guzel durmuyor.
Aslinda ablami anlatmak icin söyledim açılacagimi yani size acilayim mi demedim. Sadece sari saçi sordum ve benim gibi olanlari merak ettimSimdi eger evet kucuk gosterirsin acilirsan dersek acilmiycan mi? Ya da evet sari sac olgun gosterir dersek acilip sariya mi boyayacan sacini?
Görücuden yana bi derdim yok ki zaten görücü usulü düsünmüyorum. Kardesime de gelmez zaten bana geliyor arada sirada. Annem evlilik düsünmüyor bizim kiz demis zaten bi kacina. Sadece aile icinde bu benim bi eksigim gibi konusuluyor bazen o yüzden dert ediniyorum.Herkes neden küçük gösterme konusunu takıyorsun diye sormuş. Ben cevap vereyim çünkü evin küçük kızı kendisinden büyük gösterirse görücüler ona değil küçüğe gidecek ya da kimse evlilik niyeti beslemeyecek küçük zannedipama arkadaş evli olsa hiç takmaz hatta mutlu olurdu küçük göstermekten. Kapanma-açılma ciddi konular bir anda karar vermek yanlış olur iyi düşün
Bu kimseyi ilgilendirmez. Onu da düsünüyorum ki hala çıkmadım hani biraz düsünün. Size tesettürden çıkıyım mı çıkmayım mı sormadım. Sadece konuyla ilgili yorum yapın. Bu degil sizin annemin babamın bile karısabilecegi bir sey degil!!Tesettürden nasıl cıkcam vicdan azabı vs düşünmüyorda küçük göstermeyi düşünüyor :) komik
Aynen ben de 40 yaşıma geliyim memnun olmaya başlarım insallah. Ama 25 yasında 17 yasinda görünmek istemiyorumBen 24 yaşındayım hep 17 zannediyorlar hiç memnun değilim sabırla 30lu yaşları bekliyorumsarı evet birz daha olgun gösterir ve birazda klasik giyim olgunluk katar
Ben de üniversitede sınav görevi almıştım koridorda dolaşırken bina sorumlusu hoca bana binadan çıkmamı söylemişti öğrenci sanıpben de bu üniversite sınavında görev aldım
görevliyim yaka kartım var öğretmenler hangi sınıf kızım diye soruyorlar öğrenci sanıp xd insan mutlu oluyor yahu
küçük gösteriyorum diye üzülenlere şaşırıyorum:)
böyle bir konu açıyorsan eleştirilere de açık olman gerekTesettür degil konumuz orası kimseyi ilgilendirmez ki acılmayı anneme babama bile sormam. Ben küçük gostermeyi sordum sadece bunun hakkinda yorum yaparsaniz sevinirim
Ama konu tesettür degil ki zaten burada dini şeylerden bahsetmek yasak diye biliyorum. Bir de tesettür icin vicdan yaptigim surede zaten acilmam bunu birine sormam zaten abesböyle bir konu açıyorsan eleştirilere de açık olman gerek
ayrıca küçük görünmek daha iyi
konuya gellllBen tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
Beğenmediysen yazmazsın!konuya gellll
23 uni bitirdim. liseyi bitirdim sanıyorlar. 1.60 boy olup zayif olunca :))sizin yaş kaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?