Küçük şeylerle yetinemiyormuşum

Kameraya alındığını anlarsa konuşmaz sms kanıt sayılır mı?

Cok anlam yüklemezdim. Hatta bu yaşıma kadar ailem kutladığı halde anlam yüklemezdim. Ama eşimin sürekli maddiyata önem vermesi,bana bir çöp dahi almaması, hatta unutması beni üzdü ve beklentilerim arttı. Eskiden beklentim sadece unutmamış olması iken suan neden hediye almıyor şekline büründü. Biz tanıştığımızda siirler yazan,supriz yapan adam gitti yerine benim param diyen biri geldi

sevgi hissedemiyorum dediğiniz yerde durmak hata bence ağzıyla kuş tutsa da mutlu olmazsın ki sevmedikten sonra

Yineliyorum,Sen sen ol sakin esinin karsisina cikip "evet,kucuk seylerle yetinemiyorum deme"
Sen A dersin o Z anlar.
iyice tadiniz kacar :)

Yineliyorum,Sen sen ol sakin esinin karsisina cikip "evet,kucuk seylerle yetinemiyorum deme"
Sen A dersin o Z anlar.
iyice tadiniz kacar :)
Inanın ki demiyorum. Dediğim tek şey nolur bana para lafı yapma. Benim param deme diyorum. Biz evliyiz benim param diyor. Aldığım kiyafetleri sayiyor ben sana bunu aldım şunu aldım diye. Başa kakma huyu da var. Kendime aldığım her seyi başkalarına anlatirken ben aldim diye anlatıyor. Ben artik dayanamıyorum

Sen hic anlamamissin beni :)

Şiddetin dik alasına maruz kalıyorsunuz.

İki seçeneğiniz var: ya kabullenip oturacaksınız ya da eşinizin ne dediğine bakmaksızın özel-devlet demeden çalışmaya başlayacaksınız.

Devlete girmenin zor olduğunu biliyor, özele de kulp buluyor. Amaç bu şiddeti devam ettip, sizi kontrol altında tutabilmek. Çocuk yok galiba, tez elden hayatınızı kurtarmaya bakın.

Adam karısının canı börek istediğini diye işyerinde başkasının alıp ikram ettiği börekten kalanları getirmiş paketiyle bir de "sana börek aldım " demiş ..kız paketi açınca görüyor yenmiş artık börek olduğunu ayda 5 bin biriktirse ne biriktirmese ne ..evde yenilenin içilenin biten malzemenin sorgusunu yapar böyleleri

Sevgi saygı kalmadı fazlasıyla şikayet eden taraf ben oldum. O ise kendinde hic sorun görmedi. Ara sıra işteyken düşünüyorum ben neden boyle davranıyorum eşim cok iyi biri diyormuş. Ama yine aynı değişen bir sey yok. Hayatımı kurtarmaktan baska carem yok. Ayrilsam da ayrilmasam da kendi yolumu cizmem gerek

Benim param diyor sürekli. Her aldığım kiyafeti kendi almis gibi anlatıp başa kakıyor. Benim paramla alındı diyor. Hayat müşterekten anladığı maaş sanırım.

Benim param diyor sürekli. Her aldığım kiyafeti kendi almis gibi anlatıp başa kakıyor. Benim paramla alındı diyor. Hayat müşterekten anladığı maaş sanırım.
Parası batsin ya bu neymiş arkadaş para para para.
Benim bi tanıdığım da böyle. Bir şeye 5lira vermeye kıyamaz.
Bunu da kendi çapında yasamak sanıyor tek bildigi para biriktirmek. Üstüne başına zorla kiyafet alıyor zorla dışarı çıkıyor. Ve bunu bizlere de tavsiye ediyor.

Biz kadınlar çok güçlüyüz aşk tutku elinden gittiyse bunun yasını tut evet ...ama sonra bir kenara koy onu dursun tek başına ..kendine yönel başka yaşama sevinçleri bul ..hayatın tadını başka türlü çıkarmaya çalış bence.

Bitmeyen aşk tutku istiyorsunuz ama eşinizle bir yerde tatlı yemek size az geliyor. Biten şey sizde gibi.

Başından böyle başladı demişsiniz yani başından adam belliymiş. O zaman bunlara razı olduğunuz için şimdi az gelmesini eşiniz anlayamaz çünkü normali bu olarak algılamış.

Kimse sonradan değişmez. Hatta evlilikte yıllar ilerledikçe yapılan sürprizler hediyeler şımartılmalar azalır. Tutkunun yerini sevgi saygı alır.

Sizin verdiğiniz örnekler bizim gibiler için gün içinde zaten olması gereken şeyler oluyor, özel olmuyor. O güne özel farklı bir çaba olmalıki bi anlamı olmalı bana kalkıp kupa aldı diye makarna yaptı diye beni asla özel hissettirmez bunlar öyle olsaydı ben her gün yemek yapıyorum adam kendini kral sanıyordur o zaman. o yüzden bana bu ufak şeyler çok basit özensiz düşüncesiz hatta çabasız geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…