Küçük Sırlar Kanal D

Cate Blanchett, asimetrik yüzü ve beyaz teniyle Kadir'in favorisi.

Sienna Miller ise sarışınlığı ve stiliyle Birkan'ınki. vereliniortak

Dizide en beğendiğim erkek oyuncunun en beğendiğim bayanlardan birini favori göstermesi beni ayrıca memnun etti.

Cate Blanchett'in beyaz teni de gerçekten harika.

Kadir çok güzel yemek yapıyormuş..
Canım yaa bana da yemek yapsa keşke...senağlama

2. bölümden sevişmeye başladılar birinin hamile kalması yakındır Aliyi oynayan adam ne kadar yeteneksiz ya ne tip var ne beceri ilk bölümü fena değildi aslında görüntüler falan ama 2. bölümden s.çtılar bundan sonra izlemicem çok kasıntı gıcık bi dizi -tatlicadiarzu-

bu dizide dikkatimi ceken, bütün kiz ve erkeklerin fiziki yapisi
yüz güzelligi.. sanki mankenlik yarismasindan gelmeler..
2 oyuncu haric digerleri mübarek foto model ve manken bayanssulusmile

Ha bu arada Stealthz'a katiliyorum..
ALi hic rol yapamiyor.. o hande yenerin sevgilisi degilmiydimi bir zamanlar ?

Bu dizide oynayan hangi bayan oyuncunun dişe dokunur bir yüz güzelliği var? Ben ortada öyle güzel bir bayan göremiyorum.

Heves karakterini oynayan kız süper bir yüze sahip mesela. Süper bir fiziğe de aynı zamanda.
Sinem Kobal çok çok vasat. Hiç beğenmiyorum güzellik anlamında.
Ayşegül karakterini oynayan kız da oldukça güzel, alımlı ve çekici.
Hele ki bacakları enfess. Çok düzgün.
Bunların dışında kalanlar fena değil.

ben en çok ayşegülü beğeniyorum
beyaz teni, renkli gözleri koyu renk saçları var bakımlı
kilosu boyu tam yerinde ne basen var ne göbek bacakları çok hoş giydiğini yakıştırıyor
makyajı da enfes daha ne olsun

Ayşegül Su yu 2 ye böler 3 çarpar 8 le toplar valla :1closedeyes:
Merve Boluğur :1closedeyes: çok başarılı, Sinem Kobal halt etmiş

katılıyorum.çok hoş siyah saç beyaz ten kıpkırmızı ruj.zapzayıf bide yaaa

Çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi yönetimi, öğrencilerin uygunsuz sahnelerinden rahatsız oldu

Dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl'ün yerli versiyonu 'Küçük Sırlar' dizisi gelen tepkiler üzerine büyük şok yaşadı. Pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar… Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde yaşayan gençlerin hayat tarzlarını konu alan diziye çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nden veto geldi.

Sinem Kobal ile Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı dizi bazı sahnelerinin gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepki çekmeye başladı. Dizide kız öğrencilerin mini etek giyinmesi, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesi çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nin yönetimini rahatsız etti. Yapım şirketine bu rahatsızlığını bildiren okul yönetimi artık çekimlerin İstanbul Erkek Lisesi'nde yapılmasını istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketi, kalan çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi'nde yapabilmek için kolları sıvadı.

Kaynak Milliyet

oyuncu kadrosu cok güzel en cokta ayşegül karakteri güzel olmuşş fıstık gibi kız bu rolü ona cok yakıstırdımbayanssulusmile..su karakterine gelince bana biraz itici geldi sinem kobalı sevmeme rağmen cok aptalca davranıyor yahu:))

burlar da liseliyse artık , 25 yasında liseli mi olur bea... hiç 15-16 yaşında kız göremedim ben orda

misspinky sana katılıyorum kadroyu madem 25 yastan olusturuyosun üniversite öğrencisi yap neden lise??ya da madem lise yapıosun küçük oyuncular seç..ama diziyi beğendim sürekli romanların dizi hallerini izlemekten sıkıldık artıkkzemuszemus

diziyi kötü örnek olarak gören anne babalar çocuklarına izletmesin bence ve diziye +13 gibi limit konsun, hem kötü örnek derler hem de izletirler.. sonra gider rtük e şikayet ederler..

valla bu yasak konusu biraz garip, küçük sırlar yasaklansa nolcak, gossip girl e2 de 3 vakit oynuyo, üstelik çakması orjinalinin yanında melek kalırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla bu yasak konusu biraz garip, küçük sırlar yasaklansa nolcak, gossip girl e2 de 3 vakit oynuyo, üstelik çakması orjinalinin yanında melek kalırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

dimi ya aşkı memnuyu ailecek bayıla bayıla izlerler, konu lise olunca diziyi rtük e şikayet ederler, bi kızın ayşegülü gördükten sonra ona özenip okula öyle gideceğini sanmıyorum, özense bile gidemez okulun kuralları var, 'kötü örnek' sözü lafta kalıyo bence sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…