bu dizide dikkatimi ceken, bütün kiz ve erkeklerin fiziki yapisi
yüz güzelligi.. sanki mankenlik yarismasindan gelmeler..
2 oyuncu haric digerleri mübarek foto model ve manken bayanssulusmile
Ha bu arada Stealthz'a katiliyorum..
ALi hic rol yapamiyor.. o hande yenerin sevgilisi degilmiydimi bir zamanlar ?
ben en çok ayşegülü beğeniyorum
beyaz teni, renkli gözleri koyu renk saçları var bakımlı
kilosu boyu tam yerinde ne basen var ne göbek bacakları çok hoş giydiğini yakıştırıyor
makyajı da enfes daha ne olsun
sulak yerde yetişmiş onlar şekerim, vermişler hormonu vermişler hormonuburlar da liseliyse artık , 25 yasında liseli mi olur bea... hiç 15-16 yaşında kız göremedim ben orda
kızlar bu ayşegülle çet ilerde büyük aşk yaşicaklar dimi..
gossipte öyle çünkü
burlar da liseliyse artık , 25 yasında liseli mi olur bea... hiç 15-16 yaşında kız göremedim ben orda
diziyi kötü örnek olarak gören anne babalar çocuklarına izletmesin bence ve diziye +13 gibi limit konsun, hem kötü örnek derler hem de izletirler.. sonra gider rtük e şikayet ederler..Çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi yönetimi, öğrencilerin uygunsuz sahnelerinden rahatsız oldu
Dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl'ün yerli versiyonu 'Küçük Sırlar' dizisi gelen tepkiler üzerine büyük şok yaşadı. Pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar… Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde yaşayan gençlerin hayat tarzlarını konu alan diziye çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nden veto geldi.
Sinem Kobal ile Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı dizi bazı sahnelerinin gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepki çekmeye başladı. Dizide kız öğrencilerin mini etek giyinmesi, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesi çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nin yönetimini rahatsız etti. Yapım şirketine bu rahatsızlığını bildiren okul yönetimi artık çekimlerin İstanbul Erkek Lisesi'nde yapılmasını istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketi, kalan çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi'nde yapabilmek için kolları sıvadı.
Kaynak Milliyet
valla bu yasak konusu biraz garip, küçük sırlar yasaklansa nolcak, gossip girl e2 de 3 vakit oynuyo, üstelik çakması orjinalinin yanında melek kalırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?