Küçük Sırlar Kanal D

Milleti rahatsız eden şey karakterlerin yaşının küçük olması.
Lise çağında onla bunla yatmak gibi şeyler ters geliyor.

Aşk-ı Memnu'daki herkes olgun. Olgun insanlar yapar, normal ama 16, 17 yaş grubu için normal görülmüyor.

Aşk-ı Memnu ile kıyaslanamaz bu dizi o bakımdan.

haklısın canım ama benim demek istediğim türk diziler yasaklansa,
yabanci diziler nolcak, onlar yayınlanmaya devam ediyor sonuçta, pek çözüm değil yani

Canım sana cevap olarak yazmamıştım.
Genel olarak bahsetmek istedim.

Ama inan ki e2 ve cnbc-e yi izleyen kesim farklı.
Kanal-d ise ailemizin kanalı gibi bir şey. Neredeyse her kültürden insan takip ediyor.
Daha çok insan izliyor. Valla insanın içinde varsa dizi izlemeden de yapar her şeyi.
Çok da promlem değil bence. Yasak falan kar etmez senin de dediğin gibi.

Canım sana cevap olarak yazmamıştım.
Genel olarak bahsetmek istedim.

Ama inan ki e2 ve cnbc-e yi izleyen kesim farklı.

yok canım bana cevap olsun diye yazdın diye demedim
şu e2 ve cnbc hakkında da haklısın aslında

Hayır canım benim dediğim... diye cümleye başlayınca size yazmışım gibi algıladığınızı düşündüm doğal olarak. sempatiksalakcinni.

16 17 yaşında olup da yatıp kalkan çok var ama, bu da toplumumuzun bir gerçeği ve özenilcek bir şey olduğunu düşünmüyorum lmaz:

alkisalkisalkis

Tabi canım olmaz mı..
Hem de ne çok var ama bunları milletin kaldırmasına daha vakit var.
Bu diziler önünü açacak herhalde. Ve zamanla normalleşecek belki de.

bence çocuklardan bunu saklamak yerine göz önüne sermeliyiz ki önceden bilsin uzak dursun, yoksa arkadaşlarını ona göre seçemiyor birden kendini onların arasında buluyor, gittiği mekanlar, tanıştığı kişiler yüzünden.. dizilerdeki karakterler illa ki örnek olmalı diye bi şey yok. kötü örnekler de olmalı ki iyiyi kötüyü ayırt edebilsin insanlar. ama tabii senin de dediğin gibi milletin bunu kaldırması mümkün değil henüz. belli bi kesim bizim gibi düşünse de, çoğunluk 'aa kötü örnek!' diyor, dizideki olayları her ne kadar takdir etmesem de izlemek bizim hakkımız kaydirigubbakcemile2 yaş sınırı konulsaydı keşke aliyle ayşegülün sahnesi çok iğrençti gerçekten sempatiksalakcinni

Sarı değil yaa.. Doğal bir beyazlıkta bence.
Bir de o eğrilik ona yakışıyor. :))

Ve bu bölüm cidden güzeldi, çok beğendim. :)

evet sari degil gercekten allah icin simdi sapsari sempatiksalakcinni onemli bir kanalda dizi geciyosun neredeyse basrol oynuyosun beyazlatmak cokmu zormus dislerini madem usendin surmeyeceksin kirmizi ruju..gercekten yakisiyor ona ama disleri gorunce iyyy oluyorum nedensee ya

Ben körüm o zaman.
Dicek laf yok.
İlla herkesin dişi yapay beyazlıkta olmak zorunda mıdır? Böylesi güzel. sempatiksalakcinni

Ayşegül'ün Acemi Cadı dizisindeki adı da Ayşegül'dü bunda da Ayşegül. Başka isim bulamamışlar mı?..alsanaalsanasmile

evet ya ünlülerin dikkat etmesi lazım o dişe tel taksa 1 ayda düzelir halbuki...

Ben körüm o zaman.
Dicek laf yok.
İlla herkesin dişi yapay beyazlıkta olmak zorunda mıdır? Böylesi güzel. sempatiksalakcinni

ya onunki fircalamamaktan sararmis diger dizisinde boyle degildi dizi cekmeye cekmeye pasakli olmus bu kiz sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…