Küçük Sırlar Kanal D

canim ailemde oynayan kizada hic isinamadim hep oradaki hali geliyor aklima sacida besleme gibi

Kırmızı ruj dişleri olduğundan daha sarı gösterir. Bir de teni fazla beyaz yapınca diş daha koyu görünebiliyor. Beyazın daha beyazı var yani. Bu arada dişlerinin öyle abartılacak bir sarısı yok. Benim gözümü rahatsız etmedi öyle.

tam ben de aynısını yazcaktım.. bi baktım siz yazmışsınız..

sanirim sadece ben aysegül karakterini cirkin buluyorum tabi cirkin derken öyle ekstra birseyi yok ..bir cadili filmde vardi o zamanda sevmezdim..
simdide gördügüm kadariyla yüzü kirec suyuna düsmüs gibi beyazliginda bir siniri var yani

evet biliyorum kirmizi rujun disleri sari gosterdigini bunu onlarda bilse daha iyi olurdu herkesin bakis acisi farkli gozume hic estetik gelmiyor

kırmızı rujj ahh cok güzel duruyor bence ama dişlerine hiç dkkat etmedimm haftaya dikkatli izlerimmaklinialirimsmile bnce beyaz tene cok güzel duruyor cok iddalı bi renk olduğu için kendime cok yakıstıramıyorum ohaoldumsmile

beyaz ten, siyah saç ve kıpkırmızı ruj, kötü kadın imajını perçinlemek için kullanılıyor bence tv de.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bihterde cart kırmızı bi ruj sürünce gözüme daha kötü görünüyordu, sempatiksalakcinni
bilinç altına işlemiş demekki kıpkırmızı rujun kötüyü çağrıştırması

Son düzenleme:
Galatasaraylı Arda Turan’ın sevgilisi Sinem Kobal’ın rol aldığı Küçük Sırlar dizisinde Heves’i canlandıran Dilara Öztunç’un Arda’nın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Öztunç, iki yıl önce Arda’nın maçlarını kaçırmıyormuş.

Küçük Sırlar'ın içinden büyük bir sır çıktı! Galatasarayl ı Arda Turan'ın yeni sevgilisi Sinem Kobal ile eski sevgilisi olduğu iddia edilen Dilara Öztunç, Küçük Sırlar dizisinde rol arkadaşı oldu. Dizide Heves'i canlandıran Öztunç, iki yıl önce Arda'nın maçlarını hiç kaçırmıyordu. Cimbom'un kaptanı attığı golleri tribünde imzalı formayla kendisini izleyen Dilara Öztunç'a koşarak kutluyordu.

DİZİDE KIVANÇ'LA ÖPÜŞMÜŞTÜ
12008 Elite Model Look Yarışması üçüncüsü olan Dilara Öztunç, 'Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşme sahnesiyle adını duyurdu. O günlerde Tatlıtuğ ile öpüşeceği için 2 gece uyumadığını söyleyen Öztunç o sahneyi, "Kıvanç, 'Korkma, ateşli değil, masum bir şekilde öpeceğim seni' diyerek beni rahatlattı" diye anlatmıştı. Dilara Öztunç'un adı bir arada Oktay Kaynarca ile anıldı.

(Habertürk)

nasıl yaa eresi sarı dişlerinin.
gayet güzel beyaz ten renkli göz siyah saç favori tipim benim.
şebnem ferah var birde bu tiplerden birde minicik burnu süper ebnce

Dişler sarı değil de kızın gözleri renkli de değil yaa..
Ben mi göremiyorum anlamadım.
Biraz elalık var sadece sanki. Ela renkli göz sınıfına giriyorsa bilemicem.

ben beğendim diziyi yaaa gossip girildeki sahneleri izler gibi oluyoum bazen..kaydirigubbakcemile3 hele su'nun gülüşü filan giyim tarzı aynı serena aynı pesss kaydirigubbakcemile3

ne kadar izlemicem desem de izliyorum şu diziyi yaa
bi de bişey sorucam sinem kobal dişlek mi sanki ağzı bi tuhaf geldi bana önceden böyle değildi

Dişlek değil ama ön tarafta ufak bir çarpıklık var sanki. Bir de dişleri büyük biraz. Bu yüzden dişlek gibi gelmiş olabilir.

dişlek bence, foxda gündüz dadı dizisi oynuyo, ordada dişlekmiş 15-16 yaşındaki hali, düzelmemiş yani
ay dikkatimi çekti arda da dişlek
sempatiksalakcinni

dizi ilk bölüm heyecan uyandırdı ama sanki çok vasatlaştı .
bişeyler eksik.kıyafetler yaşam tarzı cezbetmesi gerekiyor ama sarmıyor nedensee
gelecek haftası heyecanla beklenmiyor.
her bölüm suyun rezil olmasıyla bitiyor.sıktı bu numarada

seyrediyormuyum evet seyrediyorum.

ha birde suyun isminin su olması çok saçma olmuş.
bu kız 18 yaşında 18 yıl önce su ismi kesinlikle yoktu 7-8 yıllık geçmişi var su isminin evet şimdi çok popüler su ismi.sırf şimdi bugünlerde su ismi popüler bu kızda popüler diye bu ismi kullanmışlar .bana ne dense çok saçma geldi.

Son düzenleme:

Çok doğru. Artık o anlamda sıkıyor. Nereye kadar bu şekilde sürebilir ki. :1closedeyes:
Muhakkak yeni bir şeyler gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…