- 20 Şubat 2010
- 33.246
- 6.491
- 773
güya Su hep 4 4 lük kız profili çiziyor ya, bakın o kadar da mükemmel değil artık diyebilmek için Su yu rezil etmek adına o görüntüleri gösterdiler.
evette saçmalık resmen sanki bişeyi gösterdi töbe töbe mal mal baktılar yüzde yüz hepsi içiyo ve yatmak en büyük hobileri, 4 4 lük kızın bile bi yamuğu vardır saçmalıktı resmen başka rezil edecek bişey bulamamışlarmıklava:
ayşegülede ayrı bi sinir oluom zaten tipi, tavırları bi garip
ayşegül kötü kız gibi ama su'ya yaptığı şeyler çok basit
hani böyle hiç üzerinde düşünülmüş dolambaçlı oyunlar yok kafası çalışmıyor
insan daha büyük şeyler yapacak diye bekliyor
Ne biçim bir bölümdü ya hiç beğenmedim,
daha ikinci bölümden böyle oluyorsa ilerisini düşünmeye gerek yok.
Ayrıca o sevişme sahneside çok fazla abartılıydı,
bu mu yani TV'de ki örnek anlayışı?
Bu diziyi çocuklar dahi izliyordur..
Valla ben şu yaşımda bile utandım izlediklerimden.
Ayrıca bişey mi kaçırdım bilmiyorum ama bir sahne çok komikti.
Ali yatakta, Su kaybolmuş onu aradı ya, Ali de sordu 'Nerdesin ?' diye,
Su'da 'bilmiyorum' dedi, Ali de 'Tamam geliyorum' diyip iki dk. sonra Su'yun yanında olması.
Bilmiyorum diye bir yer var mı İstanbul'da da kendi koymuş gibi buldu Ali onu?
Su demişken.. yok muydu başkası yahu.
Hiç yakışmıyor hiç.. O ailemizin Selena'sı olarak kalsaydı ya.
-tatlicadiarzu-
Yoo Keman Doğulu Hande Yener'le çalışırken tanışmışlar çünkü Kadir Doğulu onun kardeşi. Ayrıca bir müzik şirketi de var. Para yönünden bir sıkıntısı yok adamın yani.
O Hande'den önce de vardı.
İsmail Yk bile dizide başrol oynamıştı vaktinde. Tecrübeye göre seçilmiyor demek ki.sempatiksalakcinni
Evet o sahne bence de çok saçmaydı da sadece o değil ki daha bir sürü saçmalık var.
Mesela Arzu'nun saçlarının uç kısımları okuldayken dağınıktı, eve gidince dümdüz oldu.
Ve daha nicelerii..Ama aklıma gelmedi şimdi. Belki dizi ilerledikçe toparlanır biraz daha.
kafamçokkarıştı
bim olayı rezaletti yaa o arabaları kullan git bimden süt al..yediği sarelle tarzı çikolatada bimin peripella:roflol:
ayrıca löp löp yuttuğu fındık ezmeside bimin...
sevişme olayı iğrençti..hayvan gibi saldırıyorlar birbirlerine..berbat ya çok kötü örnek..
su da güya çok masum kız..aman kimseye elini bile vermez ama çetinle nerdeyse öpüşüyordu çantası çalınmasa..
bu arada küfürler havada uçuyor..kızlar resmen si..mek lafını kullanıyorlardı..töbe töbe ben sansürlü yazmaya bile utandım.nasıl rahat söylüyorlar..onu bırak senaristler bayan..onlar nasıl yazdı..hiç kibarlık,bayan asaleti yok..küfürlü insanlar her zaman gözümden düşmüştür..film bile olsa.
tims ten yine ahlağa çomak sokan bir dizi daha
bak bunu bi siteden aldım senin içinhande yener adam etti o çocuğu ve abisi kadiri:)
Hande Yener’İn Garson Sevgİlİsİ DÖrt Ayak ÜstÜne DÜŞtÜ!..
HANDE YENER’İN GARSON SEVGİLİSİ DÖRT AYAK ÜSTÜNE DÜŞTÜ!.. POPÇU HANDE YENER GENÇ SEVGİLİSİNE ÖNCE JEEP ALDI, SONRA DA İŞ BULDU!.. NASIL YANİ?.. Genç sevgilisiyle samimi fotoğraflarıyla yakalanan Hande Yener'in, çıtır aşkına önce bir Jeep hediye ettiği dedikoduları yayılmıştı. Hande’yle birlikteliğinden sonra garsonluğu bırakan genç sevgili Kadir Doğulu’ya iş bulmak da ünlü popçuya düştü. Ve Hande’nin de bağlı olduğu Erol Köse Production’ın menajer grubunda Kadir Doğulu işe başladı. Eee ne diyelim böyle sevgili dostlar başına…...
ben de fark ettim :roflol:Ne biçim bir bölümdü ya hiç beğenmedim,
daha ikinci bölümden böyle oluyorsa ilerisini düşünmeye gerek yok.
Ayrıca o sevişme sahneside çok fazla abartılıydı,
bu mu yani TV'de ki örnek anlayışı?
Bu diziyi çocuklar dahi izliyordur..
Valla ben şu yaşımda bile utandım izlediklerimden.
Ayrıca bişey mi kaçırdım bilmiyorum ama bir sahne çok komikti.
Ali yatakta, Su kaybolmuş onu aradı ya, Ali de sordu 'Nerdesin ?' diye,
Su'da 'bilmiyorum' dedi, Ali de 'Tamam geliyorum' diyip iki dk. sonra Su'yun yanında olması.
Bilmiyorum diye bir yer var mı İstanbul'da da kendi koymuş gibi buldu Ali onu?
Su demişken.. yok muydu başkası yahu.
Hiç yakışmıyor hiç.. O ailemizin Selena'sı olarak kalsaydı ya.
-tatlicadiarzu-
İyi de Demet Akalın için de kocasından dayak yedi diye haber çıktı ama yok öyle bir şey çünkü tartışma gecesini tvde gösterdiler. Magazin basınına güven olmaz.
Çocuk özel üniversitede okuyor hala. Okan Üniversitesi'nde. Ve Hande Yener yoktu o zaman. Okulu baya uzamış.
Ben inanmıyorum bu habere.
Çok önemli değil zaten. Adam çok yakışıklı ben de zevkle izliyorum sadece.
Rtük o sevişme sahnesi yüzünden bir uyarı yapacak mı acaba merak ediyorum.CADIARZU
galiba ben sevmiyorum bu çocuğu ondan uğraşıp duruyorum:roflol:
rtük kanal d ile akraba sanırımsempatiksalakcinni Bihter ile Behlüle gelmedi ki onlara hiç gelmezşakkıdı
bu nebiçim lise öğrencisi diyoruz ama bence vardır.
lise çağları insanın herşeye heves ettği her türlü yanlışı yapabileceği bir çağ.
ee bunların hayatlarına bakınca para bol ee aileler ilgilenmiyor herşey ellerinin altında bu durumda böyle gençliğin olması çok normal.
biz lisedeyken bi akşam dışarı çıkmak izin alabilmek için günlerce kıvranırdık.
ee bunların öle dertleri yok.
Allah gençlerimizi evlatlarımızı korusun.
anne değilim ama insan endişeleniyor.
nasıl yetiştirecem çocuğumu dengeyi nasıl tuttaracağım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?