- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.496
- 773
dizi ilk bölüm heyecan uyandırdı ama sanki çok vasatlaştı .
bişeyler eksik.kıyafetler yaşam tarzı cezbetmesi gerekiyor ama sarmıyor nedensee
gelecek haftası heyecanla beklenmiyor.
her bölüm suyun rezil olmasıyla bitiyor.sıktı bu numarada
seyrediyormuyum evet seyrediyorum.
ha birde suyun isminin su olması çok saçma olmuş.
bu kız 18 yaşında 18 yıl önce su ismi kesinlikle yoktu 7-8 yıllık geçmişi var su isminin evet şimdi çok popüler su ismi.sırf şimdi bugünlerde su ismi popüler bu kızda popüler diye bu ismi kullanmışlar .bana ne dense çok saçma geldi.
dizi ilk bölüm heyecan uyandırdı ama sanki çok vasatlaştı .
bişeyler eksik.kıyafetler yaşam tarzı cezbetmesi gerekiyor ama sarmıyor nedensee
gelecek haftası heyecanla beklenmiyor.
her bölüm suyun rezil olmasıyla bitiyor.sıktı bu numarada
seyrediyormuyum evet seyrediyorum.
ha birde suyun isminin su olması çok saçma olmuş.
bu kız 18 yaşında 18 yıl önce su ismi kesinlikle yoktu 7-8 yıllık geçmişi var su isminin evet şimdi çok popüler su ismi.sırf şimdi bugünlerde su ismi popüler bu kızda popüler diye bu ismi kullanmışlar .bana ne dense çok saçma geldi.
canım her bölüm öyle bitecek zaten. öyle bitmese de her bölümde birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışcaklar. dizinin orjinalinde de böyle ya serena ya blair rezil oluyor bi şekilde ama daha çok blair yapıyor yapacağını kaydirigubbakcemile3
kuyusunu kazma tamam da
ama bence dizi çok havada .
bence diyalogları çok zayıf dizinin. o kadar kuyu kazma olayları var diyaglar geldim gittim cinsinden.lafı gediğine oturtulma henüz görlmedi.
diyalolar zayıf konuşmalar basit. göz bakışları daha doğrusu sinem kobalda oyunculuk yok .
kaliteli bi dizide bi bakışla yer yerinden oynar.
yaz için yeter ama]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?