Küçük Sırlar Kanal D

Ayy bu arada şu Su karakteri fazla abartı. Hem yüzmede birinci oluyor, hem şarkı söyleyebilir, hem çok iyi kalpli, hem okulun en güzel kızı sıfatını taşıyor ki o kısma akıl sır erdirmem mümkün değil.
İyice gözüme batmaya başladı. Kızı iyi yapıcaz derken cılkını çıkarmışlar. Hiç hoş değil. :umursamaz:

bnm bir arkadaşım var 35 yaşında ismi sude
ozmnlar sude isminn olmasıda imkansız
ama oluyormuş işte
dipnot söylemek istedim

canım her bölüm öyle bitecek zaten. öyle bitmese de her bölümde birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışcaklar. dizinin orjinalinde de böyle ya serena ya blair rezil oluyor bi şekilde ama daha çok blair yapıyor yapacağını kaydirigubbakcemile3

İddiaya göre, yapım şirketine dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yetkililerin, etek boylarından rahatsız oldukları iletildi. Dizinin çekimlerinin bir kısmının yapıldığı İstanbul Lisesi’nin de etek boyundan rahatsız olduğu öne sürüldü. Dizinin iki ve üçüncü bölümünün büyük kısmını çeken yapım şirketinin ise benzer eleştirilerin artması üzerine 5. bölümden itibaren kızların okulda giydiği eteklerin boyunu uzatma kararı aldığı kaydedildi. Dizide yakında lise sahneleriyle ilgili bölümlerin de senaryo gereği bitirilmesi planlanıyor.

Yine birinci
Öte yandan Kerem Çakıroğlu’nun yönettiği dizinin önceki gün ekrana gelen bölümü de 6.17 reyting ve 23.25 izlenme oranıyla yine birinci oldu. (Milliyet)

dizi birinciymiş hep, valla bi kere bile izlemedim daha, reklamlardan takip ediyorum kendisini
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kuyusunu kazma tamam da

ama bence dizi çok havada .
bence diyalogları çok zayıf dizinin. o kadar kuyu kazma olayları var diyaglar geldim gittim cinsinden.lafı gediğine oturtulma henüz görlmedi.

diyalolar zayıf konuşmalar basit. göz bakışları daha doğrusu sinem kobalda oyunculuk yok .
kaliteli bi dizide bi bakışla yer yerinden oynar.
yaz için yeter ama

Bende gazetede gördüm dizi 1 numaraymış izlenme rekorları filan kırıyormuş ama ilk bölümüne biraz baktım çakma gossip girl bile olamaz imkansız birinci olacak kadarda kimler izliyor merak ettim açıkcası

bana aşk-ı memnu'yu hatırlattınızsempatiksalakcinni

ali çok yapmacık ya onun yerine başka birini bulamamışlarmı

ne biçim bu okul anlamadım
o çoraplar ayakkabılar ne öyle
hangi okulda bunlar giyiliyor??
iğrenç bi dizi bence ahlak sıfır......

İlk sayfalarda bir kaç kez bahsetmiştik bu konudan.
O çirkin kadınlaydı evet.

aski memnudan sonra yeni bir ahlaksizlik abidesi dizi hazirlayip sunan kanal d ye
tesekkur ederiz!!!
bizde uzuluyoduk milletin ahlaki nolacak diye
az ozenti olan turk gencine katkida bulunan bu dizinin omrunun kisa olmasini istesekte
gelen gideni aratir seklinde bir sonraki dizisinden urktum sahsen
heralde ilkokul donemine kadar iner artik
gecen iki yil boyunca amcanizin karisiyla akillara zarar bir ask yasayip kuzeninizlede evlenmeye
kalkisabilirsiniz mesajindan sonra
lise caginda olmaniz seksi giyinmenize kirmiz ruj surmenize
ve firdevs hanim kadar entrika cevirmenize engel degil mesaji
kisisel gelisim acisindan milletimize onemli katkilarda bulunmakta...

Diziler hayatta neler olup bittiğini gösterir. Milletimizde özenti gençler varsa bunu onların aileleri düşünsün.

bence bu kadar gercek almayin dizileri eglence olarak bakin.. istemeyen izlemez kanali degistirir ama bence eglenceli..siddet icermesinden iyidir diye dusunuyorum ben ki herkes dizi oldugunun farkinda zaten ornek alarak degil eglenerek izliyoruz

bizler ciddiye alacak yasi gecmis olsakta
9 yasindaki yegenimin ilgiyle izlemesi urkutucu
gelisimini tamamlamis insanlarin ornek almasi mumkun degil
soz konusu kitle cocuklar
dizilerde olanlar hayatta olmuyor henuz cok sukurki...
olabilirlik kazaniyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…