Küçük Sırlar Kanal D

Güzel yazmış Yüksel Aytuğ. Ama var böyle ahlaksız, kendine güvenmeyen, aptal gençler.
Bize de onu yansıtıyorlar.
Ama okul başlayınca bu diziyi kesinlikle izlemeyeceğim kesin.sempatiksalakcinni

güzel yazmış valla:hulya:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Dizide çalan müzikler de çok hoş bu arada.
Atiye'nin o cılız sesiyle söylediği şarkı hariç tabii..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kıslar heves rolündeki kıs arda turanın eski sevgilisiymiş..

şimdi yeni sevgilisi ve eski sevgilisi aynı dizide buluşmuş oldu.

kızın adı 'dilara öztunç'muş.

Diziyi hic izlememistim.Gecen gun Hurriyet gazetesinde elestirirsini okuyuncaya kadar 3.bolumunu izledim zaten konuyu anladim Tek kelimeyle berbat ulkemizin gencligi umarim ornek almaz kapilmazlar dizinin sacma ruzgarina abarti zenginlik,gosteris en tuhafima giden her insanin hayatinda Arzu karakterine benzer biri olmustur ama bu kadarda kotuluk timsali olmasi cok abarti birde sanki diziyi Sinem Kobal in uzerine kurmuslar ne kiz Allahim her meziyet onda sesi guzel.kendi guzel,yok yuzucu yok bilmem ne ucabiliyormu acep kendisi iki saatte bes tepsi baklavada acar demekten kendimi alamadim.Sanki futbolcu sevgilisi Sineme jest olsun yazin kizin cani SIKILmasin diye bu dizi setini hediye etmis abuk sabuk sabun kopugu bir dizi ilk ve son izleyisimdi Umarim RTUK ise el atar.Uzamaz genclerin beyni bu karmasalarla dolmaz.Eminim Turkiye de ailesinin hali vakti cok iyi bir suru genc boyle yasamiyordur bir hayir isine sosyal etkinlige dahildir.Boyle bir yasam Avrupa okul cevresinde dunya jet sosyetesinde belki vardir.Hayal gucu genis senaristlerimiz var vesselam

son bölümde okul sahnelerinde tüm kızların ayağında babet vardı.neydi o ilk bölümdeki ayakkabılar ve çoraplar..

geçen gün tvde izledim erkek lisesinde çekiliyomuş ama aileler toplanıp çekime yasak getirmişler galiba herkesin dikkatini çektiyi gibi onlarında dikkatini çekmiş bol alkol aşırı rahat bi gençlik vs vs anlatılıyodu

Bu yüzden Mimar Sinan Üniversitesi'nde devam edilecekmiş çekimlere.

bu iğrenç dizi yayından kalksın yaa gossip girL.in yazı fontunu , promo resimlerini bile çalmışlar ...

haram olsun.

salaklar sizin neyinize gossip girl . bi gossipteki tiplere bak bide bu yok sinem kobal yok merve bolugur ... acuze tipliler... sinem kobalın giydiği elbiseleri blake lively i ölümle tehdit etseler giydiremezler be ama böyle devam acayip gülüyoruz . senaryo hırsızları sizi.
istanbuldan ne kadar manhattan olursa , bu iğrenç küçük sırdanda o kadar gossip girl oluyor kanımca. İĞRENÇ !

Son düzenleme:
Kizlara bakin hepsi boya kupu sil boyayi giydir bir tisort jean Bayrampasa da alisveris merkezinde daha guzel kizlar bulursun naturel bunlar sanki polis basmis fuhus operasyonunda yakalanmis rus kadinlar gibi.......Saclar sarartilmaktan tel kadayif olmus 30a gelmeden kel kalirsin o boyaya malesef ulkemizde tv kadinlari show yildizlari cok yapay makyajsiz halleri korku filmi gibi en sok Deniz Seki yi gordum gozlerime inanamadim.Makyajsiz gezemezler foyalari cikar meydana Allah icin Sinem Kobal makyajsiz cok siradan sokakta rastlanabilecek tipte biri hic bir arti ekstra guzellik yok simdi bunlar lise ogrencisi tipi ise bende Beyonce yim kesin

Liselerde böyle kızlar artık var. 30 yıl önce nasıldı bilemicem.

izlemedim hiç izlemeyi de düşünmüyorum:umursamaz:
zaten sinem kobalı sevmem...
gossip girl de haz etmediğim dizlerdendir ee bu dizide onun uyarlaması kendi çapında ...
en azından öyle olduğunu duydum izlememem için yeterli bunlarsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…