Küçük Sırlar Kanal D

bu dizide bir tek ebru akelin oynadığı karakteri beğendim kaydirigubbakcemile2 o da şimdilik boshayallersmile

hangi akla hizmet kadir dogulu'yu bu diziye koymuslar, anlamiyorum. hayir, onun yerine kadir tapucu'yu koysalar daha iyiydi, en azindan donusu muhtesem olurdu.:roflol:

eksisozlukten alintidir

hangi akla hizmet kadir dogulu'yu bu diziye koymuslar, anlamiyorum. hayir, onun yerine kadir tapucu'yu koysalar daha iyiydi, en azindan donusu muhtesem olurdu.:roflol:

eksisozlukten alintidir

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

eksisozlukten alintidir

Ne alaka yaa ne salak bir yorum.
Kimi koyacaklardı? Ne olacaktı yani?
Gayet hoş ve liseli gibi görünebilen bir çocuk işte.
Bunu yazan kesin kıskanıyordur onu.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kızlar neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki,
sadece bir espiri ne olacak ki öyle yazmışlarsa ?
Demek ki Kadir Tapucu hayranı, özlemiş onu

yok yahu ben tepki göstermedim valla sadece gülmediğimi ve alakasız bulduğumu belirttim :)

ayşegül ismide yapıştı yanlız kızasempatiksalakcinni

Yani tipik sözlük kelime oyunları. a.s

Sırf Ayşegül değil Cadılıkta yapıştı kızcağıza

fan sitesinde biride soyle yazmis, keske kadir dogulu yerine kenal imirzalioglu oynasaydi cok yakisirdi bu role diye kazik kadar adam yahu neresi yakisir lise dizisine

fan sitesinde biride soyle yazmis, keske kadir dogulu yerine kenal imirzalioglu oynasaydi cok yakisirdi bu role diye kazik kadar adam yahu neresi yakisir lise dizisine

Bak işte bu tam komedii.. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Güzel esprii..sırnaşık şey

bu anlamsız,abartılı bızım 14-17 yaş arası aklı on karış havada olan gençlerimizin cok cabuk kapılıcagı ornek alıcagı diziyi sevmedim..

ama ama ama orda bıtane cocuk var ya sırf onun izliyorum belkı bızım akılsız genclıgımız o cocugu ornek alır umud edıyorum :)
şu sinem kobala aşık faceden sureklı gusel mjlar bırakan cocuk varya :))

en yakisiklisi demir. en güzeli ise heves ve aysegül ama hevesi yüzü cok güzel. diziyi cok seviyorum...tv kültürüm kalmadi diyordum tam ki bu diziye bagimli oldum.

Alıntıdır.
Küçük yaşta cinsel ilişki, alkol, uyuşturucu, marka bağımlılığı, anne-babaya saygısızlık, paraya tapınma, garibanları hor görme...

Dünyada ne kadar musibet varsa bu çocuklarda...

"Küçük Sırlar" adı bu dizi için fazla masum. Yeni ismi "Küçük Kaşarlar" olsun!

Yüksel Aytuğ - Sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…