Liselerde böyle kızlar artık var. 30 yıl önce nasıldı bilemicem.
Kizlara bakin hepsi boya kupu sil boyayi giydir bir tisort jean Bayrampasa da alisveris merkezinde daha guzel kizlar bulursun naturel bunlar sanki polis basmis fuhus operasyonunda yakalanmis rus kadinlar gibi.......Saclar sarartilmaktan tel kadayif olmus 30a gelmeden kel kalirsin o boyaya malesef ulkemizde tv kadinlari show yildizlari cok yapay makyajsiz halleri korku filmi gibi en sok Deniz Seki yi gordum gozlerime inanamadim.Makyajsiz gezemezler foyalari cikar meydana Allah icin Sinem Kobal makyajsiz cok siradan sokakta rastlanabilecek tipte biri hic bir arti ekstra guzellik yok simdi bunlar lise ogrencisi tipi ise bende Beyonce yim kesin
Heves'i oynayan Dilara Öztunç'a bayılıyorum yaa... Çok güzel bir kız. Süper yüz hatları var.boshayallersmile
vereliniortak:hooray: kaydirigubbakcemile5
buarada gençlık dizi si olark 7 numaranın üstüne rakip tanımam abi tam bi aile dizizi aşk ta varsa nefrette varsa hersey tadındaydı.bunlar ne böyle kardesim.uçmuş hepsi
Heves'i oynayan Dilara Öztunç'a bayılıyorum yaa... Çok güzel bir kız. Süper yüz hatları var.boshayallersmile
Alıntıdır.
Küçük yaşta cinsel ilişki, alkol, uyuşturucu, marka bağımlılığı, anne-babaya saygısızlık, paraya tapınma, garibanları hor görme...
Dünyada ne kadar musibet varsa bu çocuklarda...
"Küçük Sırlar" adı bu dizi için fazla masum. Yeni ismi "Küçük Kaşarlar" olsun!
Yüksel Aytuğ - Sabah
buarada gençlık dizi si olark 7 numaranın üstüne rakip tanımam abi tam bi aile dizizi aşk ta varsa nefrette varsa hersey tadındaydı.bunlar ne böyle kardesim.uçmuş hepsi
bizim süper zeka yapımcılar neden bir lost olsun, x files, CSI NY(İstanbul mesela), Cold Case olsun, bu tür dizilerin tr versiyonunu çekmeye niyetlenmiyorlar acaba
hoş ben cevabını biliyorum da....nise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?