Küçük Sırlar Kanal D

Liselerde böyle kızlar artık var. 30 yıl önce nasıldı bilemicem.

alakası bile yok .... hangi lisede tipsiz bi kız için porsche iddiasına girilmiş söyLe bi bana ya da hangi lisede fakir diye tabir edilenler bile iphone taşıyo ?!
bu kadar abartı fazla valla bi üstteki arkadası tebrik ettim lisemi , kerhane mi belli değil merve boluğur denilen kız bi karıs eteğin altına jartiyer çorap altınada topuklu ayakkabı giymisti ilk bölüm resmen kustum,saçmalığın daniskası ...

Kusuyorsanız izlemeyin banane yaa... sempatiksalakcinni
Bana niye çemkiriliyor anlamadım. sempatiksalakcinni

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

En basiti size bir ornek kadinlar kulubunden bugun ne giydin cek gorelim topigine tiklamak yeterli vallahi ne super uyeler var hele birinin cocugu vardi inanamadim duru su gibi hepsi hem vucut olarak hem yuz olarak guzel uyeler bu dizinin toplamindakilerine bin basarlar mini giymeden boya kupu olmadanda guzellikleri goruluyor.............................................Dizi kizlarimizdan birine kuytu bir yerde o kiyafet yuzunden tecavuz edilse hakim kime kizar ortada tahrik ver bak etegime corabima gelde beni yelle... hesabi adam ceza almadan yirtar zaten buyuk konusmayayim ama kizimda bu tarz bir kiyafete izin vermem yakisiksiz ucuz birde diger bir sorunum kizlar cok cok zayif normal hayatlarindada kesin anoreksiktir veya yeme bozukluklari vardir kemik yigini gitmisler dizide en normale yakin kiza yeme bozuklugunu yapistirmislar bastan hata Arzu Sinem anoreksiyayi yeme bozuklugunu daha iyi tasir.Bunu seyreden Liseli kizlarin tumu yedikten sonra solugu kusmak icin wc almaz insallah derdim var kos wc 34 benden olayim kos wc ye en esnek yaslar kisilik sapmalarinin catismalarin en tehlikeli ani.... Ingiltere de bu alanda buyuk calisma basladi okullarda Anoreksiyanin en az Obezlik kadar kotu oldugunun altini ciziyorlar.Psikolojik destekten, diyetisyene,ilac tedavisine varana kadar devlet odenek veriyor burdada oyle kizlar var 100kilo bazisi var 40kilo yok iki tarafta uc noktada ama dizilerin cogunda bu iki sorunda isleniyor konu icinde toplumsal mesajlar veriliyor boyle dizilerde 0 beden oyuncu yok bile Kucuk sirlarda ise kizda yeme bozuklugu isleniyor ama kizin en yakin kankasi 34 beden kiz hakli simdi.Bir arkadasima bakarim bir kendime psikolojim bozulur,ailenle de sorunun varsa hastaliga davetiye tezatliklar say say bitmiyor

Son düzenleme:
Heves'i oynayan Dilara Öztunç'a bayılıyorum yaa... Çok güzel bir kız. Süper yüz hatları var.boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
valla hiç izlemedim ama bi kaç bölümde kk da bu kadar kıyamet kopardığına göre bu dizi, bi bölüm izleyesim geldi
:hulya:

şuna bak, dizi 3 bölümdür falan var ama başlığı 5700 kişi tıklamışkaydirigubbakcemile3

bizim süper zeka yapımcılar neden bir lost olsun, x files, CSI NY(İstanbul mesela), Cold Case olsun, bu tür dizilerin tr versiyonunu çekmeye niyetlenmiyorlar acaba
hoş ben cevabını biliyorum da....nise

dızıyı takıp etmıyorum gecenlerde bı ara gözum takıldı.onlar lise ögrencısımıydı.hımm benonları unıversite sanmiştim

buarada gençlık dizi si olark 7 numaranın üstüne rakip tanımam abi tam bi aile dizizi aşk ta varsa nefrette varsa hersey tadındaydı.bunlar ne böyle kardesim.uçmuş hepsi

buarada gençlık dizi si olark 7 numaranın üstüne rakip tanımam abi tam bi aile dizizi aşk ta varsa nefrette varsa hersey tadındaydı.bunlar ne böyle kardesim.uçmuş hepsi

ayyyy o ne güzel bi diziydi değil mi
özledim yaa
yok öyle kaliteli diziler artıkbenneyaptımki

Heves'i oynayan Dilara Öztunç'a bayılıyorum yaa... Çok güzel bir kız. Süper yüz hatları var.boshayallersmile

o kız arda turan.ın ex aşkıydı.
aynı sinem kobal.a benzetmis yeni halini
çünkü orjinali bildiğin esmer.
valla ayrılığın acısı fena koydu herhalde.
sinem kobal 2 olarak karşımıza çıktığına göre :roflol:

ee ibret alan da var, örnek alan da...izleyenin aklina kalmis bu karar:)))

işte yorum bu
7 numara ne kaar güzeldi otur ailecek izle ve gül
onlar üniversitede oldukları halde zıvanadan çıkmamışlardı
herşey ne kadar masum ve güzeldi
özledim:gitme:

arkadaşlar lütfen usluba dikkat edelim
altı üstü bir dizi ordakilerde oyuncu (iyi,kötü) sonuçta

ay biri arzu isimli karakterin saç rengini yazsın bana :roflol:

Son düzenleme:
bizim süper zeka yapımcılar neden bir lost olsun, x files, CSI NY(İstanbul mesela), Cold Case olsun, bu tür dizilerin tr versiyonunu çekmeye niyetlenmiyorlar acaba
hoş ben cevabını biliyorum da....nise

Cold Case gibi olan Kanıt dizisi var zaten ve çok çok başarılılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…