Küçük Sırlar Kanal D

o yasta cocugun izleyecegi seyler deilki hem saat 10 da basliyor nerdeyse uyumasi lazim tamamen ailesi suclu bence izletmemeli cocugunun izleyecegi seyleri ailesi secer sonra ona ozendi cocugum demesin cunku ozenti yaslari

dizinin hafta icinde defalarca tekrarlandiginin ve oglen saatlerinde de
yayinlandiginin farkinda degilsiniz sanirim
yegenim saat 10 da yatar ve aileside oldukca ilgilidir
kuzenlerini ziyareti sirasinda kendinden buyuk kuzenleriyle
vakit gecirirken izledigine tanik oldum
demekki yayinlanmakta olan herseyi her yas grubundaki insanlar bir sekilde
izleyebiliyormus

ozaman yegeniniz iyiki kurtlar vadisine denk gelmiyor sanslisiniz demek kisengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
o yasta cocugun izleyecegi seyler deilki hem saat 10 da basliyor nerdeyse uyumasi lazim tamamen ailesi suclu bence izletmemeli cocugunun izleyecegi seyleri ailesi secer sonra ona ozendi cocugum demesin cunku ozenti yaslari

dizinin yayin saati 20:15
bu saatte hangi cocuk uyuyor acaba?

20:15
BKM Mutfak (Kolaj)
Birbirinden eğlenceli skeçleri kaçırmayın

21:00
Küçük Sırlar
Büyük savaş başladı...

kanald nin sitesi yayin akisi bilginize..

Son düzenleme:

Dizilerde olanlar hayatta da oluyor.
Siz bu kızları hayal gibi görüyorsunuz belki de ama değil.
Ne kızlar var bir bilseniz..
Hem hergün haberlerde ya da Müge Anlı'nın yaptığı gibi programlarda akrabalarının eşlerine göz diken adamlar, kadınlar görüyoruz. Ve bir sürü ensest ilişki daha mevcut.
Sadece bazı kesim bu konulardan uzak.
Diziler olabiliteyi arttırır mı bilmem ama olanları yansıttığı kesin.

ben sevmedim bu diziyi..17-18 yaşındaki kişilere çok fazla anlamlar yüklemişler

Bence çok abartılı belki büyük şehirlerde böyle kızlar vardır ama ne bileyim okulun içinde de kollarını oğlana dolayıp öpmeye çalışan kız var mıdır?

aysegul sacini toplayinca daha guzel olmus bence rujunuda daha az kirmizi surmusler cok yakismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…