Küçük Sırlar Kanal D

öğrenciler evden okula diye çıkıyor ama okulda ne hoca var ne müdür var.ellerinde bir çanta var onda kitap mı var makyaj malzemeleri mi var orası malum.bu zamana kadar yayınlanan bölümlerinde sadece o müzik öğretmenini gördüm başka hoca da yok sanırım

su yun babaannesi ne kötü kadın öyle annelerinide uzaklaştırmış sanırım,çok entrikalı bi dizi ya bazen izlerken öyle bi hayatım olmadığı için şükrediyorum

Bu bölümde atraksiyon azdı. Donuktu, sönüktü.
Keşke Kadir Doğulu'yu daha fazla görebilsem. ((

Bu bölümde atraksiyon azdı. Donuktu, sönüktü.
Keşke Kadir Doğulu'yu daha fazla görebilsem. ((

kesnlkle bu bolmn donuk oldgna katılıyrum.dğer bölm bile daha heyecnlıydı.bn yarısından snra izlemedm ble çıktım dışarı.artık ctesi tkrarına bi bakarım..
bu arada adamların umrunda değl ki okulmuş dersmiş.okul üzerne yazılmamış belli.ellernde bi çanta bi araba anhtarları yallah okula. sanki podyum,sanki havuz kenarı..bi mini etekler,bi saçlar bi süsler püsler..haddi hesabı yok.madem okula gönderyrsn senaryoda.ona göre bişi yazda insanlarda böle yorum yazmasınlar.çocuk muyuz biz de ağızımız açık izlicezz..aa kızlara bak aa erkklere bak ne gzeel.dicezz..biraz daha inandrıcı olmaları gerek bu konuda

Son düzenleme:
ctesi gnü 14:15te tekrarı varmış yani bugüün.bnm gbi kaçıran arkdşlara duyrulurr!.!.!.delikafadulden

ya o aysegül gerizekalı mı hadi heves'in babasından bişi örencek dielim nie adamın evine assolist gibi gidio ki ?

bkz: salak bu cocuk vallahi gerizekalı

sonra heves düsünmezmi babamla da mı iş pişirio diye.

bn bu senaristin beynine tüküreyim . :icecream:

DİLARA ÖZTUNÇ VE BİRKAN SOKULLU BİRLİKTE!“
Küçük Sırlar” dizisinde rol alan Dilara Öztunç ile Birkan Sokullu’nun set arkadaşlığı, birkaç hafta içinde aşka dönüştü. Magazin basınına yakalanmamak için çaba harcayan çiftin aşkı yine de ortaya çıktı..21 Ağustos 2010 04:08Ekip bile şaşırdı
Kanal D'nin yeni sezon bombası “Küçük Sırlar”ın setinde bir süredir aşk rüzgarları esiyor. Dizinin genç oyuncuları Dilara Öztunç ile Birkan Sokullu'nun rol arkadaşlığı kısa sürede yerini romantik bir ilişkiye bıraktı. Ve bu sürpriz yakınlaşma, set arkadaşları arasında bile şaşkınlık yarattı.

Yaban'dan ayrıldı
Öte yandan bir süredir gizli saklı devam eden beraberlik, bir başka aşkın da sonunu hazırladı. Öztunç, Sokullu aşkı uğruna “Haneler” dizisinde canlandırdığı Yaban karakteriyle ünlenen Fırat Doğruloğlu'yla ilişkisini bitirdi. Yeni sevgililer, bu sürpriz beraberlik hakkında şimdilik suskun...

Dizi karakterlerinden midir nedir şahsen yakıştıramadım birbirlerine.

Canımcım onun assolist gibi gitmesinin nedeni gerizekalılığından değil akıllılığından, kurnazlığından.
Ciddi bir iş yapıcak, adamın elinden sırrını alıcak. Bu sebeple okul formasıyla gidip çocuk gibi bir hava vereceğine, kadınsı kıyafetleriyle daha etkileyici olmak istedi. Yani beni sakın küçük görme demeye çalıştı o tarzı ile.

ay bunların kullandıgı telefon modeli kaydirigubbakcemile3çok güzel

Son düzenleme:
gelecek dönem okul açıldığında artık yarıda jartiyer çorapları giymiş liseli kızlar görürüz dudaklarında kırmızı rujla dolaşan kollarında okul çantalarını taşıyan:))
he bi de erkekler artık baba bana aaraba derler
valla tam özenti çağındaki gnçlere özenecek malzeme çıkmış herşeyleri ile

dikkat etmedinizmi etekler artik cok kisa degil aysegulde uzun zamandir okulda kirmizi ruj surmuyor dogal gorunuyor

7. Bölüm Özet

Su gerçeği arıyor

Su, taraf tutmaktan vazgeçer. Tek istediği kimin doğru söylediğini anlamaktır. Bir tarafta annesinin kazada ölmediğini söyleyen Aslan Cem, diğer tarafta babaannesi… Kime inanacağını bilememektedir. Olayın aslını öğrenmek için, annesini yakından tanıyan biriyle konuşmaya ihtiyacı vardır. Biricik ona gerçekleri anlatacaktır.
Ayşegül’ün kalbi kırıktır. Ve kalbi kırıldığında, her zamankinden daha tehlikeli olmaktadır. Neslişah’a karşı öfkesini, ondan intikam almaya çalışarak bastıracak ve bu intikam oyununda başrolü Çet’e verecektir.
Çet uzun zamandır peşinde olduğu şeyi elde eder. Neslişah artık onun avuçlarında sayılır. Babası ile yüzleşmeye hazırdır. Artık her şey ortaya çıkacaktır.
Demir ve Çet kavgasının galibi Demir olur. Demir, Su ile gerçek bir yakınlık kurar. Daha önceden, uzaktan uzağa sürdürdüğü bu hayranlığını, ilk kez dile getirir. Henüz farkında olmasa da, bu yakınlık ailesiyle arasındaki iplerin incelmesine sebep olacaktır.
Arzu ne kadar gizlemeye çalışsa da gittikçe Ali ile yakınlaşmaktadır. Artık birine güvenmek istemektedir. Ali’nin yalan söylediğini bilmektedir. Ama Ali’nin yalanları ruhunu okşamakta ve bu nedenle de ona inanmak istemektedir. Peki, bu durumu Su’ya nasıl açıklayacak?

koca kafaLı arda da kepce kulaklı sinem de defolsun yaaa galatasarayıma oluyo olan hic bi macı alamadık bu sezon sinem salağı yüzünden :enbuyukkk:

ha bide hevesle demir karakterleri gercek hayatta cıkmaya baslamıslar bayanssulusmile
ben pek onaylamadım doğrusu cünkü demir'in yani birkan'ın eski sevgilisi ipek yaylacıoğlu hevesten kat kat güzel ve cekici bi hatun hemide sahte sarısın deil heves gibi (!) gercek gözleri de pırıl pırıl * dı bayanssulusmilebayanssulusmile

http://www.resimsakla.com/data/media/570/ipek_yaylaciogluu.jpg

http://www.ucankus.com/img/imgyeni/brook/birkan_ipek2.jpg

Imageshack - ipek16lk2.jpg

Küçük Sırlar setinde aşk kavgası!
Birkan Sokullu’nun, aşk yaşadığı iddia edilen Dilara Öztunç’la kavga ettiği ortaya çıktı.

Sokullu bir süredir yakınlaştığı ve set dışında da görüşmeye başladığı Öztunç ile hakkında çıkan aşk dedikoduları üzerine çok sinirlendi. Özel hayatıyla değil işiyle ön plana çıkmak istediğini belirten Sokullu, hafta sonu dizi setinde Öztunç’la bağıra çağıra kavga etti. Sette oyuncuların kullandığı karavanda Öztunç’u tek başına yakalayan ve hesap soran Sokullu, “Ben sana böyle haberlerle gündeme gelmek istemediğimi söylemedim mi? Bunları sen mi yayıyorsun?” dedi.

Öztunç ise “Ne alakası var, ben de bu durumdam çok rahatsızım. Daha yeni bir ilişkiden çıktım. Nasıl böyle konuşabilirsen” diyerek Sokullu’ya tepki gösterdi. Sokullu daha sonra sakinleşti ve Öztunç’la iş dışında gerekmedikçe yan yana bile gelmemeye özen gösterdi. Öztunç geçen haftalarda Yaban karakteriyle ünlenen Fırat Doğruloğlu’ndan ayrılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…