çok uyuz bir dizi merakımdan baktım biraz kapadım sonra başrolde bir çocuk var hani burak mı ne gerçk adı hatırlayamadım dikkat edin aynı bizim behlülün hareketlerini taklit ediyor kasılıp kasılıp duruyor uyuzz sen onun tırnağı olamazsın
yeni fragman [/QUOTtşklerr çok ii oldu iice merklandm vallahadi çarşmba olsun çarşmbaaa.hiç fragmanda göremedk tvde yoksa bu çarşmda yook muu :S bazen öle oluyr kanal d.ondan dedm..
ya bu arzu ne yaptğını sanıyr.ne satışı kız çıktı bu ya.su'yu 2. defa kandrdı.aslnda bu da hayatn bi gerçeği.var böle kızlar da.kankalrın eski erkk arkdşyla gizliden çıkanlar.hangisine kızıcağını şaşırır insan yahuu..Acaba ali'nin havası ne zaman pofflıcak delikafadulden
Ali ve Arzu'yu birarada görmek istemiyorum.
Hiç yakışmıyorlar. Arzu çok basit kalıyor onun yanında.
Kadirime daha güzelleri gerek.
Umarım en fazla 2 bölüm yan yana kalırlar. :1ninca:
fragman da anlaymadım niye ölmüş su nun annesi?
bide arzunun annesine bu kadar düşmanlığını anlamıyorum.ben mi kaçırdım bi yerleri. sadece annesi ondan güzel diyemi?
Dün akşam sahuru beklerken gecenin bir körü izledim birazcık. rezillik resmen. Liseli kızların etekleri kıçlarında. garip garip çoraplar. Birbirine hava atmalar kıskançlıklar. Saç baş makyaj. Zenginlik özentisi, erkekler dersen hepsi marka delisi,
kız annesinin sevgilisine aşık olur, ondan adamı kıskanır.
Nedir bu kepazelik. Yemişim böyle diziyi. Şimdi bunu izleyen gençler de aynı özentiler olmazsa noliyim. hepsinin altında birer araba okuldan almaya gelen şoförler, son derece lüks evler.
Kimin eli kimin cebinde, yuhhh yaaa
Ayşegül küçükken acemi cadıydı, büyüdü tam cadı olduama kırmız ruj bir insana bu kadar mı yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?