Küçük Sırlar Kanal D

çok uyuz bir dizi merakımdan baktım biraz kapadım sonra başrolde bir çocuk var hani burak mı ne gerçk adı hatırlayamadım dikkat edin aynı bizim behlülün hareketlerini taklit ediyor kasılıp kasılıp duruyor uyuzz sen onun tırnağı olamazsın

bizim behlül mü
gossip girl çkması bi dizi ,zaman geçirmek için ideal bence..modayı takip etmek için izliyorum bayanssulusmile

Ayşegül küçükken acemi cadıydı, büyüdü tam cadı olduama kırmız ruj bir insana bu kadar mı yakışır

ay bu ayşegülmüdür nedir bu kadarmı? rolüne yakışır bence ruj ona hiç yakışmıyor o.. kadın gibi oluyor çetininde dediği gibi o nasıl bir baba çetinin babası ne babalıktan anlıyor ne adamlıktan tam gıcık o ayşegülü al eline iyice bir tut saçında çevir evde bak bi daha sesi çıkıyormu?kaydirigubbakcemile3​

6. Bölüm Özet

Ayşegül’ün yeni bir planı var

Ayşegül’ün yaşadıklarından ders alacağını düşünenler yanılıyorlar. Zira, Ayşegül daha sert bir plan hazırlıyor. Su, Cem Aslan’a güvenmeyi seçmiştir ama Cem Aslan alışkanlığından vazgeçememiştir. Fikriye’nin haklı çıkması, Su’yun babaannesine karşı büyük bir yenilgi hissetmesine sebep olur. Peki, annesi ile ilgili gerçek nedir? Kim haklıdır? Su’yun tek derdi budur.
Ayşegül, Heves ve Ceyla’yla konuşmamaktadır. Evde ise Neslişah onu yalnız bırakmıştır. Onun, yaşadıklarından ders alacağını düşünenler yanılır. Ayşegül’ün daha sert bir planı vardır. O hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmemiştir. Bu sefer annesinin peşindedir. Öyle ki, Su’yu bile gözü görmemektedir.
Çet, Ayşegül ve Neslişah savaşından belki de en karlı çıkan kişi olacaktır. Sokakta kalmış, evi terk etmiştir. 5 parasız bir haldeyken, Ali ona yardım elini uzatmıştır. Çet bunun için minnettar kalsa bile, Ali’nin bu iyiliği uzun vadede Çet’e bedeller ödetecektir. Ne de olsa onların dünyasında hiçbir iyilik cezasız kalmamaktadır.
Demir, okulun burslusu olmaktan çok sıkılmıştır. Çet’e rağmen Su’dan vazgeçmeyecektir ve bu sefer kararlıdır. Çet’in meydan okumasına karşılık verir. Bu savaşta daha güçlü olan mı, yoksa daha uzun ayakta kalan mı kazanacak? Artık öğrenmenin zamanı gelmiştir.

Geçen hafta izleyeyim dedim, iki kız arası geçen diyaloglardaki "second handciler" lafı beni benden aldı, götürdü. Biri bana böyle bir neslin sadece dizilerde olduğunu söylesin, lütfen. :a015:

Ali ve Arzu'yu birarada görmek istemiyorum.
Hiç yakışmıyorlar. Arzu çok basit kalıyor onun yanında.
Kadirime daha güzelleri gerek.
Umarım en fazla 2 bölüm yan yana kalırlar. :1ninca:

Ali ve Arzu'yu birarada görmek istemiyorum.
Hiç yakışmıyorlar. Arzu çok basit kalıyor onun yanında.
Kadirime daha güzelleri gerek.
Umarım en fazla 2 bölüm yan yana kalırlar. :1ninca:

Arzu güzel aslında sadece biraz tombişkaydirigubbakcemile3
Ama Ali'yle hiç olmaz gerçekten bencede uymadı tiplerilmaz:

fragman da anlaymadım niye ölmüş su nun annesi?
bide arzunun annesine bu kadar düşmanlığını anlamıyorum.ben mi kaçırdım bi yerleri. sadece annesi ondan güzel diyemi?

fragman da anlaymadım niye ölmüş su nun annesi?
bide arzunun annesine bu kadar düşmanlığını anlamıyorum.ben mi kaçırdım bi yerleri. sadece annesi ondan güzel diyemi?

hayır.
biricik'in fotoğrafçı sevgilisine asik oldu galiba arzu
o da biricik'e yakınlık gösterince öpünce v.s kıskandı. olay bu

Dün akşam sahuru beklerken gecenin bir körü izledim birazcık. rezillik resmen. Liseli kızların etekleri kıçlarında. garip garip çoraplar. Birbirine hava atmalar kıskançlıklar. Saç baş makyaj. Zenginlik özentisi, erkekler dersen hepsi marka delisi,
kız annesinin sevgilisine aşık olur, ondan adamı kıskanır.

Nedir bu kepazelik. Yemişim böyle diziyi. Şimdi bunu izleyen gençler de aynı özentiler olmazsa noliyim. hepsinin altında birer araba okuldan almaya gelen şoförler, son derece lüks evler.
Kimin eli kimin cebinde, yuhhh yaaa

Dizi zenginlik dizisi ama illa bir fakir oluyor dalga geçilen küçümsenen,bu dizide de kural değişmedi arabası olmayan, derslerine çalışan bir genç var,onu kimse örnek almaz orası ayrı tabi sengözlerimebaksanab

evet yaaa o altlarındaki arabalar ne öyleakannehirayaklarında topuklu ayakkabılar ellerinde anneanne çantaları bilmem kaç milyarlık kıyafetler alıyolar..bu kadar da zengin özentisi olunmazkafamçokkarıştı

Yeni bölümün fragmanını izleyince daha da fazla heyecanlandım.
Neler olacağını merakla bekliyorum.
Yine güzel ve etkileyici bir bölüm olacağına eminim. Gittikçe güzelleşiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…