bu kadar saçma bir dizi görmedim hepsi liseye gidiyor ama altlarında ya ferrari yada forşe...hem liseye giden bi öğrenci ehliyet alabilecek yaşta değildir daha...
anlamadım valla türkiyede hangi lisede var böyle şeyler...çokkk saçma bi dizi ...ohaoldumsmile
tv bağımlısı olmuş bi türk gençliği için çok normal tabi böyle şeyler...biraz daha dikkatli izlemeni öneririm bakıldığında çarpık ilişkiler çarpık aile yaşantıları zengin zavallı zübbe çocuklar bunun yanında ise ezik bikaç genç...bunların hangisi normal ..
ne bu diziyi çekenler ne de izleyenler normal psikolojiye sahip etik insanlar değildir bence....kimse çevresinde yakınlarında böyle kişilerin olmasını istemezzz........
birincisi forse degil porsche..
ikincisi zubbe degil zuppe..
ucuncusude izleyen izler kimsenin psikolojisi sizi ilgilendirmez..
birincisi forse degil porsche..
ikincisi zubbe degil zuppe..
ucuncusude izleyen izler kimsenin psikolojisi sizi ilgilendirmez..
tv bağımlısı olmuş bi türk gençliği için çok normal tabi böyle şeyler...biraz daha dikkatli izlemeni öneririm bakıldığında çarpık ilişkiler çarpık aile yaşantıları zengin zavallı zübbe çocuklar bunun yanında ise ezik bikaç genç...bunların hangisi normal ..
ne bu diziyi çekenler ne de izleyenler normal psikolojiye sahip etik insanlar değildir bence....kimse çevresinde yakınlarında böyle kişilerin olmasını istemezzz........
sizin gibi zavallılar izler ....ya tüh tüh ordamı buldunuz mutluluğu...yazık valla......
sizin gibi zavallılar izler ....ya tüh tüh ordamı buldunuz mutluluğu...yazık valla......
Karşımızda türkçeyi harikulade bir şekilde kullanan bir eğitimci var.
Bize laf düşmez.
sırnaşık şey sırnaşık şey
evet canim tek mutlulugumuz o ahhh bitti simdi ne yapicaz ben haftaya carsamba ya kadar nasil yasayacagim..zavalli biri varsa oda sensin guzelim diziyi izlemiyorsan topige girme kimseye silah zoruyla izlettirmiyorlar diziyi izleme yorumda yapma.izleyenler icin burasi turkcesi bozuklar giremez
pardon ama çok aptalsınız....
aynen..bide zavalliymisiz pehh ben sahsen keyif aliyorum izlerken cokk eglenceli bazilarida ders cikarip ornek aliyor heralde aklinialirimsmile
bu kadar seviyesiz biri olmaniz cok normal baska bisey beklenmez zaten sizden sizede iyi geceler
evet canim tek mutlulugumuz o ahhh bitti simdi ne yapicaz ben haftaya carsamba ya kadar nasil yasayacagim..zavalli biri varsa oda sensin guzelim diziyi izlemiyorsan topige girme kimseye silah zoruyla izlettirmiyorlar diziyi izleme yorumda yapma.izleyenler icin burasi turkcesi bozuklar giremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?