Küçük Sırlar Kanal D

tabi eğer normal ise ...

ha hayal dönemi yaşayan lise çağında birisi ise ÖZENTİ ile sadece seyreder ve hayal kurar....boshayallersmile

çarpık ilişkiler çarpık aile yaşantıları zengin zavallı zübbe çocuklar bunun yanında ise ezik bikaç genç...bunların hangisi normal ..

Normal değil ama varolan şeyler. sempatiksalakcinni

birincisi forse degil porsche..

ikincisi zubbe degil zuppe..
ucuncusude izleyen izler kimsenin psikolojisi sizi ilgilendirmez..

sizin gibi zavallılar izler ....ya tüh tüh ordamı buldunuz mutluluğu...yazık valla......

sizin gibi zavallılar izler ....ya tüh tüh ordamı buldunuz mutluluğu...yazık valla......

ne kadar AYIP.

evet canim tek mutlulugumuz o ahhh bitti simdi ne yapicaz ben haftaya carsamba ya kadar nasil yasayacagim..zavalli biri varsa oda sensin guzelim diziyi izlemiyorsan topige girme kimseye silah zoruyla izlettirmiyorlar diziyi izleme yorumda yapma.izleyenler icin burasi turkcesi bozuklar giremez

Karşımızda türkçeyi harikulade bir şekilde kullanan bir eğitimci var.
Bize laf düşmez.

sırnaşık şey sırnaşık şey

Karşımızda türkçeyi harikulade bir şekilde kullanan bir eğitimci var.
Bize laf düşmez.

sırnaşık şey sırnaşık şey

aynen..bide zavalliymisiz pehh ben sahsen keyif aliyorum izlerken cokk eglenceli bazilarida ders cikarip ornek aliyor heralde aklinialirimsmile

çocuğu olan bi anne bile bunu izliyor ve onaylıyorsa pessss doğrusu.hepinize iyi geceler

kizim buyusun aysegulu ornek aldircam ben kaydediyorum diziyi her bolumunu buyusun izle annecim boyle olacaksinn dicem cekicem altina forse yi sempatiksalakcinni

aynen..bide zavalliymisiz pehh ben sahsen keyif aliyorum izlerken cokk eglenceli bazilarida ders cikarip ornek aliyor heralde aklinialirimsmile

kesinlikle katılıyorum. bir dizi illa herkese örnek olmak zorunda değil. bu dizideki karakterler de hayatın gerçeği.

onları ÖRNEK veya İBRET almak izleyen kişinin kendisine yani hayat anlayışına, yetiştirilme tarzına bağlı.

bir de hayatta izlemem çok saçma buluyorum diyip diyip bizden çok dikkat ederek izleyenler var ya ben de bunu tuhaf buluyorum açıkçası. CADIARZU

Zaten izlemeyen niye gelip burda yorum yapsın ki.
İzlemiş vakit ayırmış. Şimdi de o vakit ayırdığı şeye çamur atıyor.
Büyük çelişki. sempatiksalakcinni

bu kadar seviyesiz biri olmaniz cok normal baska bisey beklenmez zaten sizden sizede iyi geceler

canım boşver bence daha fazla yorum yazmayalım böyle bir insan yüzünden ikili tartışmaya girdiğimiz için ceza yemeyelim, zaten bu arkadaş 2 nick'e sahip olmaktan ceza yemişti, kendi kendine konuşuyordu bazı topiklerde kendi kendini onaylıyordu. şimdi de aynısını yapabilir yani o yüzden söylüyorum. ben de ettiği hakaretleri silmesin diye alıntıladım özellikle. hadi bakalım iyi forumlar. olumunekankayizsmile

bilmiyorlar ki o diziler ne kadar emek harcanarak cekiliyor o kadar gercek gibi oynuyorlarki gercek saniyorlar alnindan opmek lazim oyunculari bayanssulusmile

hadi diğer kızlar liseli avare sense bi anne olarak haftaya kadar nasıl yaşıcam diosan sana diyecek pek bişey yok.sizin gibiler yüzünden gençlik ne halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…