Küçük Sırlar Kanal D

gossip girldeki serena nın türk versiyonu olarak sinem kobal ın oynatılması çok saçma. çünkü gerçekten güzel bir kız olması gerekiyor su ki,herkes onu kıskansın dedikodusunu yapsın falan filan.
ama dizideki diğer tüm kızlar su'dan daha çekici.
tabi belki bana öyle geliyordur güzellik göreceli sonuçta.

ben izlemiyorum sinem kobalın oyunculugunu iyi bulmyorum
aman aman güzel degıl ama gossıp gırl dekı serena dan da cırkın degıl simdı bence o kadınından cok baygın bakısları var yanu

Blake Lively'i hiç beğenmiyorum.
Yani Sinem Kobal'dan hiçbir artısı ya da eksisi yok.
Oldukça vasatlar.

Blake Lively'i hiç beğenmiyorum.
Yani Sinem Kobal'dan hiçbir artısı ya da eksisi yok.
Oldukça vasatlar.

tek artısı şahane vücudu o da bayagı bi artı...
her giydiği yakısıo ama yüz konusunda haklısın sinem gibi baygın bakısları var.(blake livelynin de yüz hatları eciş bücüş)
sadece fiziğinden gelen bi havası alımı var işte dizinin asıl güzeli Blair ve bu yüzden ;
Bnce merve bolugur olmamıs resmen leightonuma hakaret etmisler.
daha güzel bi türk kızı yok muydu yahu ay yüzlü *.*
bu arada bnm serena için adayım naz elmas.tı o dha cok yakısırdı...

Son düzenleme:

Doğru diyorsun. Onu da belirtecektim.
Fiziği ve havası var o kızın. Fizikle dikkat çekiyor.

Güzellik göreceli işte. Ben de şu Blair'i hiç beğenemedim yaa... :bbo:
Merve Boluğur daha iyi.

ben de merve bolugur a bayılıyorum çok çekici ve farklı havası var bence:)
ben gossip girl ün kitabını okumuştum,serenayı öyle mükemmel anlatıoduki yabancı versiyonunda blake i görünce büyük hayalkırıklığına uğramıştım sinem kobal ile 2. hayal kırıklığını yaşadım :)

bide şey var: ben ortaokuldaydım onlar liseliyi canlandırıodu,ben şimdi ünvlliyim aynı tipler hala liseliyi canlandırıo kafamçokkarıştı

Kızlar, Blake Lively'e haksızlık yapıyorsunuz. Tamam dizinin ilk bölümlerinde ben de diyordum ''başka kız bulamadılar mı, başka kız mı yoktu'' falan diye. Gittikçe göze daha güzel görünmeye başladı. Şimdi aynı anda yayında olan bir Gossip Girl'e bir de Küçük Sırlar'a bakıyorum. Sinem Kobal'ın Blake Lively'in yanında esamesi okunmaz. Blake'in bir havası, cazibesi var.Vücudu da güzel. Daha ne olsun.

Son düzenleme:
[ı]dizideki en güzel bayan ayşegül, meriç ve arzu bana göree tabii.sinem iyicee ruhsuzlaşmıışş yaa
en yakışıklıda çet ve demir ali çirkin bence. [/ı]

Ya Su'yun babanesini u role yakıştırmadım.
Makyaj yapıyolar,bu kdarmı berbat olur.Resmen eğreti duruyo.
Yıldız Kenter olsaydı onun yerinde ahh..

ayşegülü çok beğendim bu bölümde saçları falan çok hoşuma gidiyor

Ali öptümü arzuyuu ????bilmiyorumkismile
edit :
Ama Su'yun kızması buna çok anormal,kendisi deilmiydi hem aliyle kırıştrıp hem çete mavi boncuk veren :1shok:

Son düzenleme:
Ayşegül bugün çok çirkindi ya. O saçlar, makyaj...
Özellikle saçlarını taramadan çıkmış gibi duruyordu. Çok kötü geldi gözüme.
Hiç beğenmedim. :umursamaz:

Ama sonu güzel bitti dizinin. Heyecanlı oldu azcık.

bu kadar saçma bir dizi görmedim hepsi liseye gidiyor ama altlarında ya ferrari yada forşe...hem liseye giden bi öğrenci ehliyet alabilecek yaşta değildir daha...

anlamadım valla türkiyede hangi lisede var böyle şeyler...çokkk saçma bi dizi ...ohaoldumsmile

tv bağımlısı olmuş bi türk gençliği için çok normal tabi böyle şeyler...biraz daha dikkatli izlemeni öneririm bakıldığında çarpık ilişkiler çarpık aile yaşantıları zengin zavallı zübbe çocuklar bunun yanında ise ezik bikaç genç...bunların hangisi normal ..

ne bu diziyi çekenler ne de izleyenler normal psikolojiye sahip etik insanlar değildir bence....kimse çevresinde yakınlarında böyle kişilerin olmasını istemezzz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…