Su'yun yuzune baksak o kadar guzel bir kiz degil, sadece endami var. Uzun boylu, fizigi duzgun. Ama oyunculugu cok sahte geliyor bana, inanmiyorum bakarken yani. Tutarsizligi da o yuzden. Karakterini anlayamiyoruz izleyici olarak. Hani bazen bi film izleriz, basrol hersey yasar, hersey basina gelir, hatalar yapar, fakat onu anlariz, inandirir cunki.. Bunu hissetmiyorum ben bu dizide.
Aysegul bile ne oldugunu daha iyi ifade ediyor. Bazen kotuluk yaparken bile gozlerinin icinde bir huzun goruruz. Kotu karakterde olsa onu anlariz demi...
Bende baya felsefe yaptim haa sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 haklısın hoş duruyo sinem ama rolüne kendini kaptıramıo o kadar yapmacık geliyoki bazen gülüyorum haline ayşegül süper yapıyo rolünü kız acemi cadıda iyi roldeydi yüzünden şirinlik akıodu gayette güzel yapıodu suansa kötü rolde bunuda süper yapıyo bürünebiliyo yani ne rol olursa arzuda süper psikopat bir kız ama hakkını veriyo rolün :lepi:
içimi dökeyimkaydirigubbakcemile3
sinem kobal dizide her bakımdan çok kazulet selena da daha iyiydi laelaelaelaelae
ebru akel in kızı rolündeki arzu annesinden yaşlı duruyo kilolu giyim makyaj sıfır,
sebnem dönmez ne olmuş öyle kortizonla şişmiş gibi olmuş çirkinleşmiş şok oldum
en iyi oyuncu merve boluğur :lepi: kötü kadın rolü çok yakışmış
ve güzelliğiyle endamıyla yasasın ebru akelbuyrunnnnnnnnn
arzunun geçen haftaki sanki 80 lerden kalmaymış hissi uyandıran ve onu olduğundan 10 yaş büyük gösteren deri olduğunu sandığım elbisesine hasta oldum nolur ya şu kızın giyim tarzını acilen değiştirsinler
Aysegul rolunu guzel yapiyor.. O bakislarini bazen cok fazla yapiyor ama yine Su'dan daha renkli ve degisken..
Hemen Aslancem'le yatti ya, orda midem bulandi yani.. Gercekten oyle ucuz kizlar var haa..
Gossip Girl'ü izleyince bu dizinin hiç tadı kalmıyor. :umursamaz:
Ordakiler rol yapabilme kabiliyeti açısından çok başarılı.
Sinem Kobal'ın bayık bayık bakışlarını görmek işkence gibi.
Hiç olmamış başrole. :umursamaz:
evett yaa her önüne gelenle yatıyoo kızz daha düne kadar ali yüzünden suya etmedğini bırakmadı kaydirigubbakcemile3 şimdi gitti abisiyle beraber :lepi:
ne kotu oyunculuklar var bu dizide ya
ozellikle kizlarin bakislari yapmacik havalari cok berbat
ammada abarti hayatlar yahu
bilmeyende turk insani gercekten boyle yasiyo zanneder:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?