Küçük Sırlar Kanal D

kaydirigubbakcemile3 haklısın hoş duruyo sinem ama rolüne kendini kaptıramıo o kadar yapmacık geliyoki bazen gülüyorum haline ayşegül süper yapıyo rolünü kız acemi cadıda iyi roldeydi yüzünden şirinlik akıodu gayette güzel yapıodu suansa kötü rolde bunuda süper yapıyo bürünebiliyo yani ne rol olursa arzuda süper psikopat bir kız ama hakkını veriyo rolün :lepi:

Aysegul rolunu guzel yapiyor.. O bakislarini bazen cok fazla yapiyor ama yine Su'dan daha renkli ve degisken..

Hemen Aslancem'le yatti ya, orda midem bulandi yani.. Gercekten oyle ucuz kizlar var haa..

kızlar sinem kobalı bende twden hıc begenmıyorm hatta arda yaaa ınanmyodum ... ama okulda gordumm gercekten hos we kendıne baktıran bır kız begendımmde twyle alakasıı yok..

içimi dökeyimkaydirigubbakcemile3
sinem kobal dizide her bakımdan çok kazulet selena da daha iyiydi laelaelaelaelae
ebru akel in kızı rolündeki arzu annesinden yaşlı duruyo kilolu giyim makyaj sıfır,
sebnem dönmez ne olmuş öyle kortizonla şişmiş gibi olmuş çirkinleşmiş şok oldum
en iyi oyuncu merve boluğur :lepi: kötü kadın rolü çok yakışmış
ve güzelliğiyle endamıyla yasasın ebru akelbuyrunnnnnnnnn

Ebru Akel hic degismemis sanki, hala cok guzel. Bence Arzu'yu bilerek oyle cirkin giydiriyorlar.. Kaslari kalin felan. Daha 18 yasindalar ya kaydirigubbakcemile3

Insallah Turk filmi tarzinda Arzu'yu daha da guzellestirirler herkeste baka kalir bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

arzunun geçen haftaki sanki 80 lerden kalmaymış hissi uyandıran ve onu olduğundan 10 yaş büyük gösteren deri olduğunu sandığım elbisesine hasta oldum nolur ya şu kızın giyim tarzını acilen değiştirsinler

Annesinin bi an once el atmasi lazim kaydirigubbakcemile3

Aysegul rolunu guzel yapiyor.. O bakislarini bazen cok fazla yapiyor ama yine Su'dan daha renkli ve degisken..

Hemen Aslancem'le yatti ya, orda midem bulandi yani.. Gercekten oyle ucuz kizlar var haa..

evett yaa her önüne gelenle yatıyoo kızz daha düne kadar ali yüzünden suya etmedğini bırakmadı kaydirigubbakcemile3 şimdi gitti abisiyle beraber :lepi:

dizide en güzel bulduklarım arzu, biricik ve demirin annesi şebnem meriçte çok cici bi kız rolüyle olsun şirinliğiyle olsun ayşegül o kadar güzel bir kız değil ama rolünün hakkını verdiğine inanıyorum

ha haaa şu ayşegülün arkadaşı ceyla ceydamı onu oynayan kız şu anda samanyolu tv sır kapısı gibi bi filmde türbanlı namaz kılan bir kzıı oynuyor

Gossip Girl'ü izleyince bu dizinin hiç tadı kalmıyor. :umursamaz:
Ordakiler rol yapabilme kabiliyeti açısından çok başarılı.
Sinem Kobal'ın bayık bayık bakışlarını görmek işkence gibi.
Hiç olmamış başrole. :umursamaz:

gossip girl ü izlemeye bile gerek yok aslında bu dizinin tadsız olduğunu anlamk için.denk gelirse izliyorum.
dizi çok havada.senaryosundanmı neyinden anlayamadım. bir sonraki haftayı hiç merak ettirmiyorr.çok basit entrikalar avr . hele şu bana şunun hakkında bilgi ver irrisen sana şunu yaparım tarzı çakma entrikalarda

şebnem dönmeze ne olmuş öyle :1shok:
yüzüne dudağına ne yapmış o öyle

ne kotu oyunculuklar var bu dizide ya
ozellikle kizlarin bakislari yapmacik havalari cok berbat
ammada abarti hayatlar yahu
bilmeyende turk insani gercekten boyle yasiyo zanneder:roflol:

yine çok tatsız bi bölümdü böyle giderse bu dizi bi sezon anca oynar

ne kotu oyunculuklar var bu dizide ya
ozellikle kizlarin bakislari yapmacik havalari cok berbat

ammada abarti hayatlar yahu
bilmeyende turk insani gercekten boyle yasiyo zanneder:roflol:

Kırmızıyla belirttiğim yerlere katılıyorum.

Felaketler felakett...
Dün Disko Kralı nı izlemek için kanalı açtığımda sonlarına denk geldim dizinin, Arzu denen kız nasıl berbattı ağlıyor yaa... Bir insanın oyunculuğu ancak bu kadar yerlerde sürünür ve yapmacık olur. Çoookk kötüydü. Keşke şurayı okuyor olsa. sempatiksalakcinni Biraz kendine çekidüzen verse. Hemen değiştirdim kanalı, tahammül edemedim daha fazla. Rezil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…