Küçük Sırlar Kanal D

Amaannn,çet suyu öpmeye yeltendi ahanda oracıkda demir görüyor,eyvah eyvah
Arzuya nolmuş yine yahu :1shok:

abow demir cetle suyu gordumu?akannehir

bence gördüüüü :tomato: o gerizekalı suyuda boğmak istiorum aptal ya ayşegülün adı çıkmış 9a inmez 8e hesabı heee ayşegüle hitaben söylenen şey suya ait aslında (şuan burda söyleyemem ceza almak istemorum) :roflol:

aysegul aciktan yapiyo su gizliden sinsi sinsi
saman altindan su yurutuyo yane

meriç güzel rol yapıyoo bence çok da tatlı kız tıfılcık
gıcık biri varsa o da sinem kobal
hakkını veremiyo o rolün

Katiliyorum vereliniortak

aynenn hele bu bölümde biyerde kopardı beni eve geldi abi can ne yemek var falan halay çekti ya suyu görünce surat ifadesi değişti :roflol:

Evet orda bende guldum, cok tatli bir kiz, ustelik basrollerden daha iyi bi oyunculuk sergiliyor.. Esprileri cok hos opuyorumnanaktan

Sebnem Donmez'in biyiklarini farketmeyen bi benim galiba, netten izledim ondandir. Oyleyse bi zahmet alsalardi makyaj yaparken, veya ruj felan surselerdi o ne oyle... :mymeka:

Su karakterinin ne yaptigi, ne istedigi belli degil zaten. Cok tutarsiz bi karakter sergiliyor, hic yerine oturtamadi. Suan Su karakteri yerine baskasini soksalar yoklugunu anlamayiz valla..

Arzu'da rolunu cok guzel yapiyor. Daha kompleks bi karakter olmasina ragmen ustesinden geliyor.. Hem komik, hem acikli, yakistiriyor yani...

en kötü rolü kocasını aldatan kadın oynadı ağlama sahnesini hiç beceremedi, yönetmen uyuyor galiba ya da kadın torpilli.

söylediklerinin hepsine yürekten katılıyorum canım aynen su çok tutarsız davranıyor ne istediği belli değil uyuzun, aynen yerine biri gelse hiç anlaşılmaz yokluğu dediğin gibi arzu süper yapıyor rolünü hem oyunculuk hem güzellik konusunda sudan üstün bir kız ama kendini alçak görüo ondan işte CADIARZU

Su'yun yuzune baksak o kadar guzel bir kiz degil, sadece endami var. Uzun boylu, fizigi duzgun. Ama oyunculugu cok sahte geliyor bana, inanmiyorum bakarken yani. Tutarsizligi da o yuzden. Karakterini anlayamiyoruz izleyici olarak. Hani bazen bi film izleriz, basrol hersey yasar, hersey basina gelir, hatalar yapar, fakat onu anlariz, inandirir cunki.. Bunu hissetmiyorum ben bu dizide.

Aysegul bile ne oldugunu daha iyi ifade ediyor. Bazen kotuluk yaparken bile gozlerinin icinde bir huzun goruruz. Kotu karakterde olsa onu anlariz demi...

Bende baya felsefe yaptim haa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…