abow demir cetle suyu gordumu?akannehir
Amaannn,çet suyu öpmeye yeltendi ahanda oracıkda demir görüyor,eyvah eyvah
Arzuya nolmuş yine yahu :1shok:
bence gördüüüü :tomato: o gerizekalı suyuda boğmak istiorum aptal ya ayşegülün adı çıkmış 9a inmez 8e hesabı heee ayşegüle hitaben söylenen şey suya ait aslında (şuan burda söyleyemem ceza almak istemorum) :roflol:
aysegul aciktan yapiyo su gizliden sinsi sinsi
saman altindan su yurutuyo yane
meriç güzel rol yapıyoo bence çok da tatlı kız tıfılcık
gıcık biri varsa o da sinem kobal
hakkını veremiyo o rolün
aynenn hele bu bölümde biyerde kopardı beni eve geldi abi can ne yemek var falan halay çekti ya suyu görünce surat ifadesi değişti :roflol:
Bence de en iyi rolunü yapanlar arzu ve meriç
o çocuk ta çok yakışıklı bişi hee :1shok:
kim yakisikli? su nu abisi mi???? :1shok:
ben o cocugu hic sevmiyorum, cok antipatik??
Sahte sahte guluyor, agir konusuyor bende sevmedim
Katiliyorum vereliniortak
Evet orda bende guldum, cok tatli bir kiz, ustelik basrollerden daha iyi bi oyunculuk sergiliyor.. Esprileri cok hos opuyorumnanaktan
Sebnem Donmez'in biyiklarini farketmeyen bi benim galiba, netten izledim ondandir. Oyleyse bi zahmet alsalardi makyaj yaparken, veya ruj felan surselerdi o ne oyle... :mymeka:
Su karakterinin ne yaptigi, ne istedigi belli degil zaten. Cok tutarsiz bi karakter sergiliyor, hic yerine oturtamadi. Suan Su karakteri yerine baskasini soksalar yoklugunu anlamayiz valla..
Arzu'da rolunu cok guzel yapiyor. Daha kompleks bi karakter olmasina ragmen ustesinden geliyor.. Hem komik, hem acikli, yakistiriyor yani...
kim yakisikli? su nu abisi mi???? :1shok:
ben o cocugu hic sevmiyorum, cok antipatik??
söylediklerinin hepsine yürekten katılıyorum canım aynen su çok tutarsız davranıyor ne istediği belli değil uyuzun, aynen yerine biri gelse hiç anlaşılmaz yokluğu dediğin gibi arzu süper yapıyor rolünü hem oyunculuk hem güzellik konusunda sudan üstün bir kız ama kendini alçak görüo ondan işte CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?