Küçük Sırlar Kanal D

ayşegül bu bölümde zavallı bir kızdı kaydirigubbakcemile3 ayşegül sen bu hallere düşücek kızmıydın be gülüm 5 parasız cafede kaydirigubbakcemile3 arkadaşlarını arıyoki gelip hesabı ödesinler kaydirigubbakcemile3

Ayşegül neredeyse her sahnesinin sonunda karşısındaki kişinin suratına aynı soğuk sinsi gülüşünü çakıyor.Birbirinin aynı kopyalanmış sırıtma finalleride baydı artık...

suyun annesinin bıyıkları mı vardı ya dudağının üstü kapkara duruodu

Ay şu byıklar halamı var ?
Ben nie farkedemedim bi türlü :1shok:
bide Ali'ye noldu ölüyomu ? yok artk :1shok:

yaa evet karaltı var ama hala anlayamıorum bıyık değildir bence ya dizi çekmeden önce makyaj yapılıyo o bıyığı kimse farketmio mu kaydirigubbakcemile3

ya bu arzuya kızlar kilolu filan diyoda neresi öyle abartılcak gibi anlayamadım kızın neresi kilolu sempatiksalakcinni

Belki onlar sir ağda lekesidir.. Hani sıcak vurdularsa kararmıştır sırnaşık şey

Evet oyuncluklar berbat hele o Hande Yener'in sevgilisi çocuk var, o hele iyice rezil.. Ali miydi neydi dizideki adı...

Ama ben Ayşegül'ün oyunculuğunu beğeniyorum. Çipil gözlü çemçük ağızlı O burnu havada halleri falan tam rolüne oturuyor bence...

onlar gibi sıfır beden degil yaa:jeyyar:
ben arzunun yüzüne bayılıyorum çok hoş geliyor bana yüz şekli ifadeleri yani mimikleri falanopuyorumnanaktan

şebnem dönmeze nolmuşşşşşşşş bıyıkları çıkmış, kaşları kalkmış, ablak yüzlü olmuş. çok üzüldüm haline..

alinin bazı hareketleri davranışları komik .. çocuk öle yakışıklı bişi değil ama bi sempatisi var çekio kendine :) çözemedim henüz .. arzu ve ayşegüle bayılıorum .. o ayşegülün kabinden cem aslanla çıkması yokmu gözlerim pörtledi :) ahahah

arzu ya hastayım ben ya, ne güzel rol yapıyor kız
deli midir nedir anlayamadım ama, en iyi karakterlerden biri

kız şiddete meyilli alla ali ye sabır versin
bunların ilişkisi dayaklık modda
birbirilerinin ağzını yüzünü kırarlar ama mutlu olurlar :)

Performansı çok iyi gerçekten...Severek izliyorum onun sahnelerini..
Kafasını patlattığı sahneye bayıldım

vayy geçen gün internetten kurtlar vadisi pusu geçen seneki bölümüne rastladım
iskender büyük'ün kızını küçük sırlardaki arzu canlandırmış ve geçen sene de iskender dizideki kızıyla aşk yaşıyor diye haber çıkmıştı.vay vay vay.arzuya bak hele.şimdi de dizideki en yakın arkadşının eski sevgilisiyle :))

Son düzenleme:

Anaaa hakkaten o kız arzuydu:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…