Küçük Sırlar Kanal D

işte Su herkese rezil olsun diye yaptı. okuldan çalmışlar kamera görüntülerini.

mümkünse hep uzak kalalim cümletenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

su nun arkadaşı varya kıskanc kız annesii ondan daha güzelll kaçtı kız partidenn

çetinin annesi önceden nerede oynuyordu ya bir yerlerden tanıdık geliyor bir türlü çıkaramıyorum ? bilmiyorumkismile

çetinin annesi önceden nerede oynuyordu ya bir yerlerden tanıdık geliyor bir türlü çıkaramıyorum ? bilmiyorumkismile

Çet'in annesi yok ki dizide. Babası var.
O kadın Ayşegül'ün annesi. :))

suu o elbiseyı cokmu aramış acaaba arkasına çarşaf dolamış geziyo gibii

heaa üvey anne doğru. ben o kadarını düşünemedim pardon.

diiz kıyafertlerele ilgi çeksin istiyorlar ama su çok salak giyiniyor bee
ayşegülde yeni bihter kıyafetler aynı

öyle mi ben pek hakim değilim demek ki hala ama anladın sen onu

Ya hayır ben o kadını Ayşegülün annesi diye düşündüm. Aslında çetinin üvey annesi oluyor aynı zamanda ama ben kendimce ona annelik vasfını yakıştıramadım..

Ya hayır ben o kadını Ayşegülün annesi diye düşündüm. Aslında çetinin üvey annesi oluyor.

evet anladım ben bilmiyordum üvey olduğunu ama önemli değil annesi diyip geçtim ee kim olduğunu söyle bari bu kadar muhabbetin üzerine nerede oynuyordu o kadın

bu akşamki sevişme sahnesi tam bi felaketti hani gercektr muhakkak oluyodr bu hayatlar ama cideen kötü örnek hayr biz isedeyken çok masum şeyler yapıyomuşuz ohaoldumsmilebiizmde etek boyumuz kısaydı ama çoraplar ayakkabılar fenaa yaniibayanssulusmilefazla abartılmış ama izlemesi keyf veriyo sinem kobal kötü bi secim kendini hala selenada sanıyo bence çokda büyük duruyo birkan sokuulu iiçin izliyorumm valla çokk tatlıı yaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…