hımm birde şu meriçe nasıl davetiye verdiler. sussun diyemi???
evet anladım ben bilmiyordum üvey olduğunu ama önemli değil annesi diyip geçtimee kim olduğunu söyle bari bu kadar muhabbetin üzerine nerede oynuyordu o kadın
evet anladım ben bilmiyordum üvey olduğunu ama önemli değil annesi diyip geçtimee kim olduğunu söyle bari bu kadar muhabbetin üzerine nerede oynuyordu o kadın
Hiç bilmiyorum da bu kadar niye takıldınız anlamadım.
Hayıııırrrrr o değil.....Hamdi Alkan'ın eşi Canan Alkan değil mi Çetin üvey annesi?
Arka sıradakiler dizisinde oynuyordu en son.
Hayıııırrrrr o değil.....
hah dızıye gulmekden bıtım bı dusunun ya lıse ogrencısının ehlıyetımı olur yasın kac senın be yavrum hepsının altında masallah cıpler bmw ler ohh hele bıde okuldan cıkarken topuklu gıymıorlarmı gulmekten bıtıyorum
işte Su herkese rezil olsun diye yaptı. okuldan çalmışlar kamera görüntülerini.
hımm birde şu meriçe nasıl davetiye verdiler. sussun diyemi???
ooh topik dolu valla :hooray:
tuvalette konuşurken meriç de vardı o konuşulanları söylemesin diye verdiler heralde bilmiyorumkismile
ya dizi çok uzun soluklu olmaz gibime geliyor:ecrin_bebek:
hem kocaman adamlar liseye mi gider yahu
Kadir Doğulu zaten zengin ve medya arkasında tanınan biriydi.
Hande Yener gibi çirkin bir kadını ben de hiç yakıştıramadım ona ama uzun sürdü baya ilişkileri ve aşık olduğu belliydi çocuğun.
Şimdi sadece kamera önüne geçmiş oldu büyük bir projeyle.
Hende Yener'in bu konuya bir etkisi olacağını sanmıyorum.
kadir doğulu hande yenerle birlikte olmadan önce bi barda garsonmuş hatta orda tanışmışlar diye biliyorum ben.baya bi haber ollmuştu ozamanlar.
hande yener sayesinnde magazinde boy göstermeye başladı.ne oyunculuk tecrübesi varki bu diziye seçilebilecek.sadece hande yener sayesnde medyatik oldu diye bu projede yer vermişler bence.
- birde suyun fotograf çalışmasındaki resmi ne kadr komikti ya.erman kuzunun inme inmiş hali gibi ne kadr kasıntı bi pozdu:roflol::roflol:
rezil oldu olmasına ama ben pek anlayamadım görüntüleri ne döndü orada ki bilen söyleyebilir mi ?sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?