Küçük Sırlar Kanal D

evet anladım ben bilmiyordum üvey olduğunu ama önemli değil annesi diyip geçtim ee kim olduğunu söyle bari bu kadar muhabbetin üzerine nerede oynuyordu o kadın

Hiç bilmiyorum da bu kadar niye takıldınız anlamadım.

çok gıcık tiplerr yaakaydirigubbakcemile3
ayşegülünn kankileriiii

arkadaş doğru söylüyor koçum benimden gözüm ısırıyor olsa gerek. dizi biteli kaç sene oldu hala aklımdan çıkmamış ya başrol falan da değildi. gerçek adı enginay gültekin. küçük sırlardaki adı neslişah. koçum benimdeki adı selvi. oh be soğudum merakım gitti

ya dizi çok uzun soluklu olmaz gibime geliyor:ecrin_bebek:

hem kocaman adamlar liseye mi gider yahu

hah dızıye gulmekden bıtım bı dusunun ya lıse ogrencısının ehlıyetımı olur yasın kac senın be yavrum hepsının altında masallah cıpler bmw ler ohh hele bıde okuldan cıkarken topuklu gıymıorlarmı gulmekten bıtıyorum

Gossip Girl dizisinin çakması işte.
Türkiye bunlara hazır değilkaydirigubbakcemile3

hımm birde şu meriçe nasıl davetiye verdiler. sussun diyemi???

ooh topik dolu valla :hooray:
tuvalette konuşurken meriç de vardı o konuşulanları söylemesin diye verdiler heralde bilmiyorumkismile

meriç onlara suyla ilgili bi açık verdei çünkü.suyun havuzdaki sarhoş halinden birtek meriçin haberi vardı.ayşegüle söyleyincede gidip kayıtlardan buldular hemn rezil olsn diye.bu sayede kaptı davetiyeyi.
rezilllikte rezilllik olsa şimdiye kadr yaptıklarının yanında bu havuz sahnesi ne ki.sanki hiçbiri sarhoş olmuyr..

kadir doğulu hande yenerle birlikte olmadan önce bi barda garsonmuş hatta orda tanışmışlar diye biliyorum ben.baya bi haber ollmuştu ozamanlar.
hande yener sayesinnde magazinde boy göstermeye başladı.ne oyunculuk tecrübesi varki bu diziye seçilebilecek.sadece hande yener sayesnde medyatik oldu diye bu projede yer vermişler bence.

- birde suyun fotograf çalışmasındaki resmi ne kadr komikti ya.erman kuzunun inme inmiş hali gibi ne kadr kasıntı bi pozdu:roflol::roflol:

Böyle dizilerle kültürümü yozlaştırılıyor işte ..
Bizim kültürümüzde kankalarla yatıp kalmak , yakın arkadaşımızın eski sevgilisiyle birlikte olmak vs.. yoktur , biz yapmazdık en azından , selam vermeye utanırdık , şimdikiler hamile kalıyor..
Dün izledim diziyi , ayşegülün oyunculuğunu beğendim ama sinem kobal çok sığ ve yüzeysel oynuyor , mimiklerini verimle kullanamıor .
Gözüme çarpan şey de şu komik ama kaydirigubbakcemile3
Şimdi bunlar hepsi zengin aile çocuğu , aileler kalbur üstü , üstü açık arabalarla okula gidilior , çok lüks arabalarla ama sinemi havuza iten kız , arzu , sinirlenince çikolata vs.. yiyor ya , o çikolata ve dün içtiği süt ''bim''den kaydirigubbakcemile3 madem zengin aile çocuğu , lüks arabalarla , kaliteli kıyafetlerle yaşayan gençler prıfili çizilior , pek hala bim'den değil de , nestle filan alabilrlerdi kaydirigubbakcemile3
oturmamış bir dizi olduğu için sanırım kaydirigubbakcemile3
o çikolataları da çok severim , ince oluor , 1 tlkaydirigubbakcemile3

Yoo Keman Doğulu Hande Yener'le çalışırken tanışmışlar çünkü Kadir Doğulu onun kardeşi. Ayrıca bir müzik şirketi de var. Para yönünden bir sıkıntısı yok adamın yani.
O Hande'den önce de vardı.
İsmail Yk bile dizide başrol oynamıştı vaktinde. Tecrübeye göre seçilmiyor demek ki.sempatiksalakcinni

Rtük o sevişme sahnesi yüzünden bir uyarı yapacak mı acaba merak ediyorum.CADIARZU

rezil oldu olmasına ama ben pek anlayamadım görüntüleri ne döndü orada ki bilen söyleyebilir mi ?sempatiksalakcinni

güya Su hep 4 4 lük kız profili çiziyor ya, bakın o kadar da mükemmel değil artık diyebilmek için Su yu rezil etmek adına o görüntüleri gösterdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…