küfür:(

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar hiç küfür duydunuzmu sevdiğinizden.sizi çok sevdiğini söylüyor ama ağzıda bozuksa sonradan pişman oluyor ama neye yarar.sadece size değil sinirlenince herkese küfür ediyosa ne yapmalı.

tatlım benim nişanlım da çok sinirli ve sinirlenince ne dediğini kulağı duymaz ve ne yazık ki bana da kaç kere ağza alınmayacak şeyler söyledi sadece bana da değil herkese ama herkese arabayla gidiyoruz birine sinirleniyo hemen başlıyo bağırıp küfretmeye yaa inanır mısın bi yarışma programı var ya çiftler yarışıyo iddialı bi oyun adını söylemek istemedim reklama girer mi bilemedim ama anlamışsındır sanırım, işte onu izliyoruz bi gün kadınlardan biri bişeyi yanlış yaptı bi anda fırladı ayağa ya mal işte mal gerizekalı bişeyi yapamıyo abi sinir oluyorum ben böyle gerizekalı insanlara diye bağırmaya başladı... kaç kere dedim yapma nolur çok etkileniyorum bu laflarından bu sinirinden geriliyorum dedim ama kabullenmiyo onlarda ya da sende doğru düzgün davran hata yapma vs diye üste çıkıyo... ya onun için yapacak bişe yok yani onu düzeltmek adına yapacak bişe yok düzelmez düzelmiyolar ne yazık ki....

Sen bu adamdan ayrılmak için daha ne yapmasını bekliyorsun ben anlamadım..
Hayatını mahvedeceksin göz göre göre.. Bile bile lades seninkisi.. Neyse kendin bilirsin..

kızlar hiç küfür duydunuzmu sevdiğinizden.sizi çok sevdiğini söylüyor ama ağzıda bozuksa sonradan pişman oluyor ama neye yarar.sadece size değil sinirlenince herkese küfür ediyosa ne yapmalı.

hayatım, evet çok çirkin ama yapacak bir şey var mı? kendisi isterse olur, takılmamaya çalış ya da öfkelendirme, bazı erkekler bu konuda duyarsız, olabildiğince sakin yaklaşıp telkin vermeye çalış küfür etmemesi için

Erkek arkadaşımda çok küfür ederdi. Güzelce her defasında uyardım. Ama iyilikçe şimdi çok dikkat ediyor ağzından arada sırada kaçtığı zamanda özür diliyor. Sende denesen belki faydası olur.

Bu kadar küfür etmesi hoş değil, özellikle size etmesi çok yanlış bence. Ben de küfür sevmem, rahatsız da olurum. Ama ayrılacak kadar büyük bir sorun olarak görmüyorum ben bunu. Yani düzelirse çok daha iyi olur ama düzelmiyorsa da, sonuçta siz birbirinizi seviyor iseniz önemli olan o. Belki onun için sevginin ölçütü küfür değildir. Hani genellikle biz kadınlar düşünüyoruz ki "insan sevdiği insana küfür etmez, ediyorsa sevmiyordur". Belki onun düşüncesi böyle değildir, sevgisi ile alakası yoktur ettiği küfürün. Hayatı mahvedecek kadar bir şey yok bence, her insan farklı, nasıl aksanlarımız bile yöreden yöreye farklı ise bu da öyle bir şey.

peki ayrılmayı düşündünmü.küfür çok ağır yaa

bende güzelce çok uyardım herdefasında haklısın söz bidaha olmuycak dedi ama çok küfür ediyo bişeye kızınca hemen küfür hemennn üstelik banada ediyo sonra pişman olsa neye yararkiiii.ömrüm boyunca duyarsızmı kalmalıyım bilmiyorum

evet tabi seviyorum onu ama ömür boyu nasıl katlanırım bilmiyorumkii

küfürün ne kadar agir olduguna bagli bence
yani cok fena agiza alinmayacak küfürler ediyorsa ayril hemen derim.

canım kendime ettirmem küfür filan hani bunu edebiliyorsa aranızda saygı bitmiştir diyebilirsin sonuçta sana saygı duyması gerek bu konuda.ayrılma konusuna gelince sen kendin bilirsin çünkü en çok sen tanırsın. elinden geldiğince ikaz et düzeltmeye çalış.

...............................................................

küfür etmesinden duyduğun rahatsızlığı konuştunmu
nasıl olsa herkesle böyle diye düşünüyorsan bilemem ama ben küfür eden bir sevgili arkadaş kim olursa olsun muhatap olamam
ilerde evlenince de küfür edecek belkide en ağırlarından kaldırabilecekmisin iyi düşün

Peki şöyle sorayım, küfür etmesi ne gibi bir rahatsızlık veriyor? Yani yanlış anlamayın sadece mantık açısından yaklaşmaya çalışıyorum, aşkınızı ve ilişkinizi ne boyutta etkiliyor ona göre yorum yapmak istiyorum. Küfür ettiğinde üzülüp trip mi atıyorsunuz mesela? Ya da küfür ettiği için, tamamen kafadan uyduruyorum örneğin beraber tatile gideceksiniz ve küfür konusu büyüyüp tatile gitmenize mi engel oluyor?

Küfür etme hastalığı olan insanlar var, refleksif olarak küfür ediyorlar ve buna engel olamıyorlar.
Tourette Sendromu diye bir araştırın. Tourette olmayabilir ama uyardığınız halde azalma olmuyorsa böyle bir ihtimal de var.

benm erkek arkadaşm 2yıldır falan çok iyiydi yanmda etmezdi ama artık aramızdaki samimiyete ya da laçkalığa bağlıyorum bunu.zaten çalştığı ortamdan kaptı hepsini uayrıyorum ya bakalım

Eşim çok aşiri sinirlenmedikçe bana küfür etmez bir kaç kez( bir elin parmağini geçmez) zıvanadan cıkmıştı ağzından kactı laflar pişman oldu ama kalbim kırılmıştı bir kere.. Biz kadinlar seviyoruz aman üzülmesin sinirlenmesin diye alttan alırız ya öyle diyerek geçti gitti...

Eşim oyun oynamayı çok sever ven kendini kaptırır... Öyle küfürler duydumki hayal gücüm gelişti kızdığımı biliyor bazen yumuşatmaya çalışıyor... Ama artıl duyarsıxlaştım başka bir yerde duysam normal bir kelimeymiş gibi algılarım artık... Hoş değil ama eşim napayım değiştrebildiğim kadarıyla işte

Küfür bana göre saygısızlığın üst boyutlarından biridir.
Etmem de ettirmem de.
Edenlede işim olmaz .
Asla tahammül edemem.
Ne öyle mahalle ağzı öyle...

benimde erkek arkadaşımın pek düzgün konuştuğu söylenemez...
her iki lafından birisi "la" dır...

romantik cümlelerin bile arasına sokacak kıvamdadır.. doğası olmuştur maalesef...

ben kızınca aşkımmm ! yeter diyebilirken kendisi kızınca laaaa yeter! diyen bir cinstir..

ilişkimizin ilk zamanlarında ağzından bir kere la çıktığı için o gün boyunca utanmış kızarmış yüzüme bakamamıştı.. ki kendisi de esmerdir, o tenine rağmen kızardığını görebilmiştim...

şimdiyse işte yazdığım gibi çok doğallaşmıştır..
bir kere sinir olup bende yok laa demiştim de nasıl hoşuma gitmiş.. şöyle arada çıt kırıldım kibarcık kız olmaktan vazgeçip harbi konuşsam iyi olurmuş

ben bazı şeylerin zamanla laçkalaştığını düşünüyorum..
samimiyet artıkça konuşma da değişebiliyor...

erkek arkadaşım şu an benimle daha mutlu olduğunu söyler her seferinde; eskiden yanında yanlış bir şey söylersem küfür edersem diye kendimi kasmaktan oturamaz sıkılırdım diyor... ama şimdi gayet rahat şekilde, konuşur güler eğlenir, kızar...

rol yapmıyordur yani, olduğu gibidir..
bir küfür kaçtı mı ağzından benim devrilen bakışlarımı :44: hisseder.. tamam tamam neyse diye toparlar hemen..
çok da bir şeye sinirlenip birine kızıyor esip gürlüyorsa ben tamam şşş sakin diyerek susturmaya çalışırım. içinden etmeye devam eder.. ya da ben kulağımı tıkarım :)

bana bu güne kadar hiç küfür etmedi ki gerçekten eden bir insandır normalde.
ola ki o hatayı ederse ben sadece susarım...
cırcır böceği heupss u susmuştur ve bu dünyanın sonudur

şahsınıza olmadığı sürece ben ayrılmak gerektiğini düşünmüyorum... inanılmaz feci bir şekilde size yöneltilmiş ise dil yarası kolay kapanmaz diyerek çekip gidilir ama birine bağırıyormuş kızıyormuş ona küfür ediyormuş falan diyerek ben ayrılmaya kalkmazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…