kızlar hiç küfür duydunuzmu sevdiğinizden.sizi çok sevdiğini söylüyor ama ağzıda bozuksa sonradan pişman oluyor ama neye yarar.sadece size değil sinirlenince herkese küfür ediyosa ne yapmalı.
tatlım benim nişanlım da çok sinirli ve sinirlenince ne dediğini kulağı duymaz ve ne yazık ki bana da kaç kere ağza alınmayacak şeyler söyledi sadece bana da değil herkese ama herkese arabayla gidiyoruz birine sinirleniyo hemen başlıyo bağırıp küfretmeye yaa inanır mısın bi yarışma programı var ya çiftler yarışıyo iddialı bi oyun adını söylemek istemedim reklama girer mi bilemedim ama anlamışsındır sanırım, işte onu izliyoruz bi gün kadınlardan biri bişeyi yanlış yaptı bi anda fırladı ayağa ya mal işte mal gerizekalı bişeyi yapamıyo abi sinir oluyorum ben böyle gerizekalı insanlara diye bağırmaya başladı... kaç kere dedim yapma nolur çok etkileniyorum bu laflarından bu sinirinden geriliyorum dedim ama kabullenmiyo onlarda ya da sende doğru düzgün davran hata yapma vs diye üste çıkıyo... ya onun için yapacak bişe yok yani onu düzeltmek adına yapacak bişe yok düzelmez düzelmiyolar ne yazık ki....
hayatım, evet çok çirkin ama yapacak bir şey var mı? kendisi isterse olur, takılmamaya çalış ya da öfkelendirme, bazı erkekler bu konuda duyarsız, olabildiğince sakin yaklaşıp telkin vermeye çalış küfür etmemesi için
Erkek arkadaşımda çok küfür ederdi. Güzelce her defasında uyardım. Ama iyilikçe şimdi çok dikkat ediyor ağzından arada sırada kaçtığı zamanda özür diliyor. Sende denesen belki faydası olur.
Bu kadar küfür etmesi hoş değil, özellikle size etmesi çok yanlış bence. Ben de küfür sevmem, rahatsız da olurum. Ama ayrılacak kadar büyük bir sorun olarak görmüyorum ben bunu. Yani düzelirse çok daha iyi olur ama düzelmiyorsa da, sonuçta siz birbirinizi seviyor iseniz önemli olan o. Belki onun için sevginin ölçütü küfür değildir. Hani genellikle biz kadınlar düşünüyoruz ki "insan sevdiği insana küfür etmez, ediyorsa sevmiyordur". Belki onun düşüncesi böyle değildir, sevgisi ile alakası yoktur ettiği küfürün. Hayatı mahvedecek kadar bir şey yok bence, her insan farklı, nasıl aksanlarımız bile yöreden yöreye farklı ise bu da öyle bir şey.
peki ayrılmayı düşündünmü.küfür çok ağır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?