Peki şöyle sorayım, küfür etmesi ne gibi bir rahatsızlık veriyor? Yani yanlış anlamayın sadece mantık açısından yaklaşmaya çalışıyorum, aşkınızı ve ilişkinizi ne boyutta etkiliyor ona göre yorum yapmak istiyorum. Küfür ettiğinde üzülüp trip mi atıyorsunuz mesela? Ya da küfür ettiği için, tamamen kafadan uyduruyorum örneğin beraber tatile gideceksiniz ve küfür konusu büyüyüp tatile gitmenize mi engel oluyor?
Hani direk küfür edildiğinde orda kalsaydı olay, etti bitti şeklinde; o zaman çok takılmayın derdim ama ilişkinizi doğrudan etkiliyormuş sırf bu yüzden küslük oluyorsa hoş değilkızlar kullandığı argo kelimelere bişe demem evet laa lann falan bencede hoş değil ama etrafa öle şeyler söylüyo diye tabi bende ayrılmam.ama benim sevgilim direk küfrediyoo.etrafada ve çok sinirlenince banadaaa. canım ilişkimizi nasıl etkilediğini sormuşssun en basit şöyle diyim bana ettiği küfür yüzünden kapattım tel.i ve gün boyu yüzkere aradı ulaşamadı.2gün küs kaldık işte sonra barıştık.ona uyarıda bulundum bidaha sakın diye.tamam diyor ama hep tamam diyor.sinirlenince gözü görmüyor malasef. simdi söz verdi ama bakalımm(yani trip atıyorum bazen bazende patlıyorum böyle işte konuşmuyorum günlerce.artık alışkanlık olmuş bazen bunu hata olarak bile görmüyo yaa
Hani direk küfür edildiğinde orda kalsaydı olay, etti bitti şeklinde; o zaman çok takılmayın derdim ama ilişkinizi doğrudan etkiliyormuş sırf bu yüzden küslük oluyorsa hoş değilUyarmaya çalışsanız, ama öyle küfür etme diye değil de, küfür ettiği için 2 gün küs kalınca seni özlüyorum falan deseniz. Bunun sırf küfürden kaynaklandığını biliyor mu acaba o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?