Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

O nasil bir kadinmis? nasil bir insanmis? kvden olacak sey! Onu gectim kocan hayret...

Başta sana tokat atması hata. Bu nasıl koca Allah seni korusun kulağını patlatacak kadar hızlı vurmuş şu konuya gelirsek bi zahmet ödesin parayı hem kulağı patlatiyo

ilginçmiş polislerin yorumu.

ne olursa olsun orada durmaya devam etmeniz hata sgk karşılar bu ameliyatı devlet hastanelerine yönelin ama ne yapıp edip o hasta ruhlu insanlardan kurtulun babanız dahil.bundan kötüsü gelmez başınıza korkmayın

Ne babanin ne de kocanin evine don. Darp raporunla bosan. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Gerekirse kadin siginma evine git. Nasil insanlar bunlar ya. Cok uzuldum.

Darp raporu aldıysan hem şiddet hem de Ayrılma Davası aç baroya git bir avukat iste . Masrafları mecbur karşılayacak .

Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi
Tabi dayagi yediğin anda gidip şikayetçi olmazsan suçluda çikarsin işte böyle.
Hakli polislerde 3 gün önce dayak yediysen kocam darp etti diye raporun neden yok?
Keşke şu yaşadiklarindan ders almiş olsan ama hiç sanmiyorum

bazen insan kitleniyor şok geçirebiliyor ...kimse arkasinda değil yapayalniz kalmış ...daha önce bir videoda kizin biri demisti ki siz hiç çaresizliği tatmamişsiniz .. oturdugumuz yerden kolay konusuluyor ...

Allahım ne hayatlar yaşanıyor. Bazı bdv konuları yüzünden sinir hastası olucam ama okumadan da duramıyorum bağımlılık yapıyor

Konu sahibi alınma ama senin de cahillik konusunda kaynanandan geri kalır yanın yok. Herif senin kulağını patlatıyor, sen artık polisin yanında kendini nasıl ifade ediyorsun çözemedim ama polis de seni haksız çıkarıyor öyle mi? Gidip hemen darp raporu alsana? Şakayla nasıl kulak zarı patlıyormuş töbe

Kocanın allah belasını versin. Hiç ameliyat olmayıp sağır kalmaktansa git devlet hastanesine koskoca devlet hastanesinin 3 doktoru ne yapacağını biliyordur elbet, o akılsız kocan kim bilir neresinden anladı doktorların konuşmalarını.

Etrafınızda nasıl insanlar var sizin?
Üzüldüm adınıza.
Darp raporu ile savcılığa gisin suç duyurusunda bulunun. Uzaklaştırma kararı falan çıkıyordur...
Aile mahkemesine de gidin boşanma dilekçenizi verin.
Babanıza gidin. Başlatma akrabalarına, kızın Benim diye masaya yumrugunuzu vurun.
Ne yapacak? Sokağa mı atacak? Dövecek mi?

Zaten siz dayaktan korkmuyorsunuz ki kulak zarınızı patlatan eşinize döndünüz zaten...

Bir başka söyleyeceğim de, hala eşinizi değil kayınvalidenizi suçluyor olmanız.
Bence kafanıza aldığınız darbeden sonra saglıklı düşünemiyorsunuz.

ameliyatınızı devlet hastanesinde olun.
Ekstra bir durumunuz mu var anlamadım ama kulak zarı tamirini kbb ciler gözü kapalı yapar.
Bir şeyleri yanlış anladınız gibi geliyor.
Beyin ameliyatından falan bahsetmiyoruz.

Burdaki herkese pes dedim..babaya ayri kv ye ayri kocaya ayri sana ayri pes konu sahibi

Mevla bi varlık yaratmış adı insan. İki çeşit biri kadın biri erkek. Kadın hep ezilen hep hor görülen her türlü eziyete maruz kalan. Ama Mevla akıl da vermiş. Kullanabilirsen.

İşe gir en azından ssk olsun ameliyatını kendi paranla olursun.

Geçmiş olsun canim üzülme allah büyük ama kocanada annesinede ezdırme kendını tedavını olmaya caliş canim allahm yardım etsın neler duyuyoz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…