Onceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol
kulak şakaya gelmez der büyüklerGüzel kardeşim memlekette doktor mu yok?
Onlar sarmadıysa farklı bir hekime başvurun.
Eşine de maşallah dövüyor ama doktorları beğenmiyor. Yani o kadar kıyamıyor ki ödü koptu sana bir şey olur diye.
Bırak kardeşim bırak. Bak kulak bu. Vücudunun dengesi bile buna bağlı. Zarın delik, yıkanırsın su kaçar, iltihaplanma olur ilerler.
Gerekirse kendin git. Madem sağlık güvencen var bekleme kocanı. Git kendi işini kendin hallet.
Babanın söylemek istediği bir nevi “ o parayı eşşek gbi vercekler “ demek olmuş.Su an en cok babaniza hayret ettim .Kizi ne durumda ama babanin derdi, ameliyat parasi olmus.Allah yardimcin olsun.
Bal gibi de yaptıracak bu ameliyatı sana kocan ailesine ne.Cahil insanlar sürüsü.Babanıza anlatın herşeyi sen bu insanlarla başedemezssin güzelim .baban devreye girsin.Onceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol
Eski eltim de bu sebepten katlaniyordu, hala da katlaniyor o anormal aileye.. Üstelik ana-babasi bosanmasina destek verdigi halde, teyzelerinden şundan bundan cekiniyor, o ailenin icinde bi yerlere (bosuna) tutunmaya calisiyor.. 19unda evlenmis ve su an 30 yasinda.. Değer mi? Kim icin, ne icin?Butun akrabalar laf ediyor cunku
Dayak attigi icin utanmiyor da hastanede ortaya çıktığı icin mi utaniyor?Esim darp ettigi halde hastanede de ettigini inkar etti sakalasirken oldu dedi ama doverken olmustu hastane polisi de durum karisik isiniz zor dedi bana sizden bana yalan soyluyor iftira atiyor diye esiniz sikayetci bile olabilir Allah yardimciniz olsun dedi
Ben buradaki konu sahibine inanmıyorum
Malesef böyle hayatlar var dünyada hatta daha beter durumda olanlar bile var...Ben buradaki konu sahibine inanmıyorum
Bu iyi niyetinizi allah birgün karşınıza çıkarsın... sizin gibi insanları gördükçe insanın dünyaya karşı umudu artıyor..Eger sırf bu yuzden bosanamıyorsanız, yani ameliyat olduktan sonra baba evınıe donebılecekseniz ve gercekten buna maddi gucunu yoksa, ben size ameliyat konusunda destek olacagım
Ben babaya hak veremiyorum maalesef ,boyle yaparak kizina sahip cikmiyor.Hadi eş , kv vicdansiz para hesabi yapiyor ama bir babanin kulagini yaptirmadan eve gelme demeside, aksine cesaret vermez ,daha cok caresiz hissettirir.Babanın söylemek istediği bir nevi “ o parayı eşşek gbi vercekler “ demek olmuş.
Kızı resmen oyuncak etmişler babada buna bi dur demek istiyor. Artk Kızı sözünü geçirebilsin istiyor.
Konu sahibi çok saf asıl kızması gereken kocasıyken hala kaynanada suç buluyor. Baba haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?