Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

Yahu herşeyi boşverinde !Babanızın yaptığı sabah sabah sinirimi zıplattı.
Kızına tokat adam bir adam ''ameliyat parasını '' üstlenemem diyen baba!!
Yahu çek kızını evinde oturttur kulağı duymasın paran yoksa bir hal çaresi bulunur elbet!
Fakat bile bile bunların yanında bırakmasını anlamıyorum.
HA BU ARDA iddia ettiğiniz gibi bir kv modeli ise bu dünyada ve diğer dünyada Allah katında nasıl yeri olacak !Vay haline,

kulak şakaya gelmez der büyükler
başka devlet hastanesi mi yok gerçekten de hayretler içerisindeyim
Allah yardımcınız olsun konu sahibi
biran önce siz kendiniz bişeyler yapın

Su an en cok babaniza hayret ettim .Kizi ne durumda ama babanin derdi, ameliyat parasi olmus.Allah yardimcin olsun.
Babanın söylemek istediği bir nevi “ o parayı eşşek gbi vercekler “ demek olmuş.
Kızı resmen oyuncak etmişler babada buna bi dur demek istiyor. Artk Kızı sözünü geçirebilsin istiyor.
Konu sahibi çok saf asıl kızması gereken kocasıyken hala kaynanada suç buluyor. Baba haklı

Allah öyleleri in belasını versin sizde akıl versin o raporla onu süründürseydin ya git çalış işe gir bir insan bukadar cahil olamaz

kulağını patlatacak kadar şiddet göstermesi bir yana , hastanede sana sahip çıkmayıp karşı konuma geçmesi bir yana.. hiçbir yerinden tutlur gibi değil yazık sana ,, ne işin var bunlara maruz kalıyorsun kurtul artık şunlardan..

Koca kulak zarını patlatıyor !

Bu olan bitenin üstüne Ameliyat masrafı mı istediniz adamdan !

Kulağımı kim patlattıysa parsını da o verecek der gibi oldu bu yazdıklarınız !

Ardına bakmadan kaçıp kurtulmak yerine para da para mı diyorsunuz pess !!!

Hala sakına aynı evde yaşıyoruz demeyin bana.

O ne be önceden olduysa garanti kapsamina girmiyomuymus .Darp raporu alın .3bin 5 bin bi ceza ödesin gidin karakola şikayatći olun .
Ayyy sinirim bozuldu.
Boşanın .

Bal gibi de yaptıracak bu ameliyatı sana kocan ailesine ne.Cahil insanlar sürüsü.Babanıza anlatın herşeyi sen bu insanlarla başedemezssin güzelim .baban devreye girsin.

babanız arayıp damadına hayvan herif bi bok yedin şimdi kızımın kulağını düzelt demesi lazım baban böyle yapıyorsa zaten 3 gün sonra kolunu bacağını kırdığında gidecek kimsen de kalmaz.Durumun farkında değil heralde

Kocanın ameliyat olmanı istememesini anlayabiliyorum. Adam sana el kaldırmış sen bosanmadıktan sonra ne yapsam haktir diye düşünüyordur muhtemelen.

Ama babana ve sana pes diyorum. Baban ameliyat olmadan gelme diyeceğine "boşanmadan yüzümüze bakma" demesi lazım. Sen de ameliyat ettirmemelerine uzulecegine burada "boşanma işlemlerini en kısa sürede nasıl halledebilirim?" Diye konu acman lazımdı.

Butun akrabalar laf ediyor cunku
Eski eltim de bu sebepten katlaniyordu, hala da katlaniyor o anormal aileye.. Üstelik ana-babasi bosanmasina destek verdigi halde, teyzelerinden şundan bundan cekiniyor, o ailenin icinde bi yerlere (bosuna) tutunmaya calisiyor.. 19unda evlenmis ve su an 30 yasinda.. Değer mi? Kim icin, ne icin?

Dayak attigi icin utanmiyor da hastanede ortaya çıktığı icin mi utaniyor?

madem iftira ve yalan diyecek kadar ileri gideceğini söylüyor sende elinde delil bulunması için telefonu öncesinden ayarlayıp çaktırmadan konuşturup ses kaydını al... güzellikle konuşki kolayca sinirlenmeden dökülsün...

Eger sırf bu yuzden bosanamıyorsanız, yani ameliyat olduktan sonra baba evınıe donebılecekseniz ve gercekten buna maddi gucunu yoksa, ben size ameliyat konusunda destek olacagım
Bu iyi niyetinizi allah birgün karşınıza çıkarsın... sizin gibi insanları gördükçe insanın dünyaya karşı umudu artıyor..

Ben babaya hak veremiyorum maalesef ,boyle yaparak kizina sahip cikmiyor.Hadi eş , kv vicdansiz para hesabi yapiyor ama bir babanin kulagini yaptirmadan eve gelme demeside, aksine cesaret vermez ,daha cok caresiz hissettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…