ne insanlar var yarabbim yaEvet o herseye tamam dedi sonra annesine soyledi annesi ettirme kendiliginden duzelir o nolcak diyo
Tazminat bile alir bunun yuzunden raporu varsa.Muz Cumhuriyeti mi burasi.
Gerçi bazen ben de şüphe etmiyor değilim bu adamlar yüzünden neyse hakim darp raporu elinde olduğu zaman bosar seni.
Kocan denen gereksize seni zorla kadın yaptıracak hali yok.
Onceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol
Yavrum mesajlari tek tek okuyamadim , senin kv bana yeter etti ama pasif kalma sakın ve al oğlunu hasretin bitsin de artık ozleyip duruyordu surekliOnceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol
Evet ben para mara vermem diyor esim ilk basta ben yaptiricam tabii ameliyat ettiricem dedi sonra eve geldi iste beni herkese rezil ettin doktorlara esim darp etti dedin dedi bagirdi cagirdi gitti ustune ben suclu oldum
Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi
Zaten bu doktorlar gerizekalılar, internetten arastirmak varken senelerce tıp okuyorlar,Dedim ben internetten arastirdim kapaniyormus dedi 3 doktora gosterdik 3 u de ameliyat sart dediler
Gerçekten tek sorun eşinin ailesinin AMELİYAT OLMA demesi mi ?? Sen bir kadınsın ?? Neden kendini bu kadar degersizlestiriyorsun ?? Esin kabul etse nee etmese ne sonuç olarak sana zarar vermiş .. Kulak zarını o patlamasa bile sana vurmuş ... Lütfen bir kadın olarak değerinin farkında ol ve gerekeni yap SACMALAMA
adama dava ac kocana burdaki konuyu bile gösterebilirsin delil diye at bu adamı yaOnceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol
100 puanlık soru!!Canım boşanmıyor muydun sen? Eve döndün bide dayak mı yedin üstelik anlamıyorum?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?