Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

Sizin ailenizin ekonomik durumu 1200 tl veremeyecek kadar kötü mü ? Yoksa babanız sinirden dolayı mi bu masrafı karşılamak istemiyor. İkincisi baba evi dışında gidebileceğiniz bir aile dostunuz görüştüğünüz yakın akrabanız ya da arkadaşınız yok mu? Üçüncüsü hep baba faktörü on planda anneniz bu durumlara ses çıkarmıyor mu?

Ah ben sana ne diyeyim aguasy.

Git dayan baban olacak vicdansızın kapısına.Almıyorsan kapıda yatıcam de.Kalma şu insanların yanında.

Polise de ayrı fıttırdım.Kadını koruyup adamı korkutacağına tersini yapıyor.

Sana senden başkasından hayır yok görüyor musun güzelim.Kurtar kendini şunlardan.

Bu işi çözerseniz kaynanaya bir tokat atın. Bırakın kendiliğinden düzelsin kulağının zarı.
Tam kaynar kazanlıkmış valla hi...
Allah yardımcın olsun.

Canım boşanmıyor muydun sen? Eve döndün bide dayak mı yedin üstelik anlamıyorum?????

Nasil bi ailesi var ya hayret bisey ogluna bisey olsa yine bu tawri takinirlar miydi acabaaa

Yavrum mesajlari tek tek okuyamadim , senin kv bana yeter etti ama pasif kalma sakın ve al oğlunu hasretin bitsin de artık ozleyip duruyordu surekli

Evet ben para mara vermem diyor esim ilk basta ben yaptiricam tabii ameliyat ettiricem dedi sonra eve geldi iste beni herkese rezil ettin doktorlara esim darp etti dedin dedi bagirdi cagirdi gitti ustune ben suclu oldum

Rezil olacak şeyler yaparsa rezil olur tabi o da bir garip karıyı döverken sorun yok. Doktor karısını döven bir adam olduğunu öğrenince mi utanıyormuş.

Bence sen buna de. Bir kadın derneği buldum. Oranın avukatı ile konuştum. Darp raporunda var. Kulak zarı patlatmak sakat bırakmaya giriyormuş. Kayın valideyi se senin tedavini engellediği için ayrıca dava edeceklermiş. Sana ve ona tazminat davası açacaklarmis. Gel velayet ver diyorlar, ne yapayim de. Bakalım ne diyecek :)

Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi

Çok enteresan bir ailesinin. Darp raporu almaya eşinle beraber mi gittiniz.

Gerçekten tek sorun eşinin ailesinin AMELİYAT OLMA demesi mi ?? Sen bir kadınsın ?? Neden kendini bu kadar degersizlestiriyorsun ?? Esin kabul etse nee etmese ne sonuç olarak sana zarar vermiş .. Kulak zarını o patlamasa bile sana vurmuş ... Lütfen bir kadın olarak değerinin farkında ol ve gerekeni yap SACMALAMA

Önceden öyle olsa bile sagır mı kalacaksın üç kuruş için,
Eşin neyi soruyor ailesine saglık bu,
Kolun kırılsa önceden öyledir o geçer mi diyecekler tövbe estagfurullah,
Baban bile kendi kızının saglıgında degilde daha karşı tarafla inatlaşmada,
Neyin kafası Allah aşkına bu..
Hepiniz tuhafsınız...

Dedim ben internetten arastirdim kapaniyormus dedi 3 doktora gosterdik 3 u de ameliyat sart dediler
Zaten bu doktorlar gerizekalılar, internetten arastirmak varken senelerce tıp okuyorlar,
haklısın annecim diyeydin.

TÖVBE YARABBİM TÖVBE

Aynen öyle, eşler arasinda bunlarin sözü olmaz, karısı, çocuğu hasta olan adam hesapsizca caresine bakmak zorundadir.
Allah akıl fikir versin.

adama dava ac kocana burdaki konuyu bile gösterebilirsin delil diye at bu adamı ya

Canım seni anlayamıyorum. Belli aralıklarla kocam beni dövdü tarzında konu açıyorsun hala burda 1250 lira için kendi sağlığını hiçe atıyorsun... Ayrıl sen bu adamdaaan ayrılllllll

Ya devlet te ol ameliyatı kardeşim. Hastaneye de mümkünse TEK git.
Hadi hu kulağın sen düşüp de bu hale gelseydi
Ne olacaktı? Ameliyat olmayacak mıydın
Allah başa verme ya rabbi

eşin ayrı, kaynanan ayrı, baban ayrı garip. herkes 1500 tl lik ameliyat parasına takmış. çok tuhaf gerçekten. ben olsam bir işe girip çalışırım asgari ücret de olsa. babama da minnet etmem eşime de ailesine de. hepsini terk ederim.

Velev ki bekarken boyle bir sorunun vardi ancak su an yuksek sese maruz kaldigin icin kulagin duymuyor. İnsan eşini ameliyat ettirmez mi? 2.el araba gibi satin almadan once arizasi vardi, bizden kaynakli degil denip köşeye cekilinir mi? Kv ne derse desin esiniz adam olsa sizi ameliyat ettirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…