Kullanıldım degersizleştirildim...

Doğru söylüyorsunuz erkekler nazlı artık evet gitgelleri üzdü bu zamana kadar zaten ama artık istemiyorum bende

Çünkü sevmiyorum denemişti o an gidene kadar canım gülümdü
Giderken ayaklarıma kapandı ama olmaz dedi gitti

İki ay daha kendi hayatına birini alamazsın sen dedi artık senden bu ışığı aldım.

ben yine arada gelirim demek istemiş.
özledikleri de sizin sağladığınız konfor siz değilsiniz.
doğru karakterde bir insan olsa gelmezdi o akşam.
tutmuş birde engellemiş çocuk gibi.

size gelince sevdiğiniz için umut ederek çağırmışsınız kendi açınızdan iyi bile olmuş artık aklınızda soru işareti, keşke, acaba kalmayacak. sizin değerinizi belirleyecek bir erkek değil ki değersizleştirilesiniz.

Ne sıfatla geleceğim diyen adama sıfat koymana gerek yok demek her türlüsü kabulüm demektir, o da bu türlüsünü yaşamış sizinle
Kusura bakmayın hatalı olan sizsiniz, adam kendisini gizlememiş, saklamamış. Huzurlu bir evi, düzgün bir yemeği, kendisini arzulayan bir kadına gitmeyecek erkek binde birdir. Kendinize bunu yapmayın evet insan ister ve yaşar ama yaşadığınızın arkasında durun ve boşa acı çekmeyin, kullanılmış değilsiniz, adama reddedemeyeceği şartları verip sonra sızlanmayın, tecrübe etmiş oldunuz işte giden ancak bu kadar döner, erkekler bizim gibi duygusal değil bu romantik akşamları bizim gibi algılamıyorlar, bir daha bu duruma düşmeyin

Sonra tamamen bitti mi nasıl atlattın bu süreci , aynı şeyleri yaşamışız desene benim biraz daha fazlası ama

Haklısınız aslında ama evin içinde kaldığı sürece kendi bana adım attı ruhuma hitap etmişti telefonda da gelmek isteyen o idi

Haklısınız aslında ama evin içinde kaldığı sürece kendi bana adım attı ruhuma hitap etmişti telefonda da gelmek isteyen o idi

Hala kendinize bahane arıyorsunuz farkında mısınız?
Böyle yaparak ancak kendinizi üzersiniz
Size ders olsun ne istediğini bilmeyen, dengesiz davranan adamları değiştirmeye çalışmayın, kafası karışanın sığınıp dinleneceği liman olmayın, kendi kendinize kötülük etmeyin

Kullanılmak nerde anlayamadım? Adama gel diyen siz yemek hazırlayıp ellerinizle yediren siz birlikte olmak isteyen de siz. Adam zaten sizden bunları talep etmemiş ki. Sevmediği bin metre öteden belli adamlara kendinizi sevdirmek için elinizden geleni yapıp sonrada üzülüyorsunuz yapmayın allahaşkına. Ne sıfatla gelcem diyen adama ne olursa olsun gel deyip sonra gitti diye şaşıramazsınız. Ve size tavsiyem yakınlaşma esnasında söylenen o romantik cümlelere kanmamanız. Ayrıca hiçbir erkeğe elinizle meyve falan yedirip hap içirmeye kalkmayın, kendiniz doğurmadıysanız :)

Çok naziksiniz tşk ederim

Haklısınız tşk ederim .. dediğim gibi konuşma esnasında gelmek isteyen kesindi idi aslında

Ne istediğini bilmeyen en tehlikeli erkektir
Çok kalp kırar

Güldürdün beni sonradan yiyip içip yaşayıp her yerden engellemesi üzdü .. bi özledim bi özlemedim bi pişman oldum bi pişman olmadım demesi üzdü sadece
Evet engellemesi azcik kötü olmuş, haklısın..
Ama çok da takılma, yani engelleme kısmını saymazsak sıkıntı yok
Karşılaşınca falan daha da muhattap olmazsin olur biter ..

Keşke baştan gelme bende özledim seni ama sonu güzel olmayacaksa kafamı karıştırmış olmaktan ve beni üzmekten başka birşeye yaramaz yaptığın ben yeterince üzgünüm zaten deyip kestirip atmanız gerekirdi. Sen daha 2 ay birini alamazsın hayatına dediğine öyle de bir alırım ki cevabını hakediyormuşta zayıf anınıza denk gelmiş. Kusura bakmasın senin duyguların yiyip içip yatacağı bir han değil. İnsan gibi şans vermişsin değerlendirememiş. Bundan sonra ne hâli varsa görsün.

Sonra tamamen bitti mi nasıl atlattın bu süreci , aynı şeyleri yaşamışız desene benim biraz daha fazlası ama

Mahvoldum tabi ben, 2 ay gecti biriyle görüşmeye başladım. Tabi bu 2 aylık sürede ara ara mesaj attım ama cvp fln yok.
Görüşmeye başladıktan 2 hafta sonra başladı bu ufaktan aramaya, cvp vermiyorum, yokluo ama bildiğin yani bişi dediği yok. Neyse canım, aramalar mesajlar eve gelmeler kapıda ağlamalar fln tam 4 ay sürdü. ( ben tabi başkasının olmasının verdiği güçle o kdr dayanabildim). Barıştım sonra.

Yani sana demek istediğim şu, ben yapamıyorum ama sen yap, iletişimi kes, arama, cvp verme, hayatına bak( zor çok zor biliyorum). Gelecekse inan böyle geliyor. Kadermidir, karma mıdır bilmiyorum. Ama sen kendini parçalayıp öldüğün o ilk zamanlar erkeklerin umrunda olmuyor. Sen topluyosum kendini acın bitio azalıo hayata döndüm diyosun hoop bu sefer o senin ilk ayrıldığın haline dönüyo.
( biz yine ayrıldık bu arada 1 yıl sonra ama böyle sebeplerden değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…