Kullanıldım degersizleştirildim...

Sizi ailesi gibi filan görmüyor, muhtemelen sizin buna değer verdiğinizi bildiği için böyle bir cümle kuruyor.Amacı sizin hep orada bekliyor olmanız, o da keyfine bakıp arada egosunu tatmin edecek.Böyle adamlar insanın psikolojisiyle oynar, bu adamdan uzak durursanız kendinizi toplarsınız, ama ara ara yoklamasına izin verirseniz heba olup gidersiniz.Yaptığı her şey sizin kendinizi toplayıp sağlıklı bir şekilde düşünememeniz için yapılan şeyler.

Yarın karşınıza biri çıkıp yeniden hayata başladığınızda birden ortada bitecek ve ben seni çok özledim değiştim ayaklarına yatacak.Eğer ki inanırsanız yine aynı döngünün içinde bulursunuz kendinizi.Bir daha yüzüne bile bakmayın, aklınızdan da çıkarın.zaman her şeyin ilacıdır.

Evet dengesiz. ilişkinin ilerlemesini istemiyor belki evlilikten korktuğu için. O an cinsellik yaşamak istemiş gelmiş yaşamış sonra da gidip engellemiş. Aslında bu kadar basit. Siz onun için bazı isteklerini karşılayan biri olmuşsunuz. Kadinlar duygusal olduğu için ondan farklı olarak bu durum sizi fazlasıyla etkilemiş

Allah ım üşenmedim ve saydım. 47 kere dedi yazmışsın Al dedi git dedi çocuklarını dedi ne yaparsan yap dedi bana... bu geldi aklıma okurken. Özür dilerim

Aminnnnn beni her yerden engelledi gerçi

Aminnnnn beni her yerden engelledi gerçi
Engellesin, umursamayın zor biliyorum ama atmaya çalışın aklınızdan.Yarım yamalak aşk kırıntılarıyla uğraşmayın, gerçekten değer veren bir insan karşınıza çıktığında anlayacaksınız bu yaşadığınız şeyin saçmalığını.

Engelleyip de açmayan erkeğe rastlamadım. Ayrıldı çok yalvardım istedim bana istemiyorum dedi engelledi. Ben de en son br yazı okudum. Terkeden kişi için ohh deyin diyordu.hic takmiyormus gibi yaptım görünce gülüp geçtim neseli oldum. Engel iki ay SONRA açıldı aramalar başladı. Geleyim mi dedi istersen bu sefer ben geleyim değişiklik olur die dalga geçtim. Bu sefer o koştu pesimden. Kabul etmedim

Yani bu kadar uzun uzun dram şeklinde anlatılacak bir durum yok.Yemek yemişsiniz yakınlaşmışsınız bu kadar.Geldi.Meyve soydum.Özlemişim dedi...Yazım tarzınız bile çok melankolik açıkcası bende istemezdim hayatımda böyle depresif bir sevgili

Kendınıze bır daha dokundurmayın.Sizi elde ettıgı an topuklamış.Birdaha gorusursenız daha beter dıbe cokeceksınız.

Adamdan midem bulandı bunlar kendını ne sanıolar ıssız adam fln mı .Hep bız yuz verıoz bu aptallara.Sen ıstefıgın ıcın oldu.Ayrıca cınsellıkte tek taraf kullanmaz o zaman sende onu kullandın.Suratına bıle bakma.Mutlu ol.Yokmuş gıbı davranda gorsun gununu

Erkeklerin onda dokuzu cinselliktir.hazırda yatmak için eski yeni sevgili varsa kaçırmazlar. Seninle mutluyum seni seviyorum ama iş bitince seni sevmiyorum. Yani arada yatmak için idealsin. Kimseyle de yatma ben gelirim arada sana.aklında kesinlikle siz yoksunuz üzgünüm.ve aklında başka biri var muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…