- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
Burcunuz ne merak ettim? Yengeç olabilir mi?
Terazi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcunuz ne merak ettim? Yengeç olabilir mi?
Çok basit sessiniz çıkacak. Kimsenin ardını toplamak zorunda değilsiniz ne münasebet annenize de diyecek bir şey bulamadım. Ne kadar alttan alırsanız o kadar ezilirsiniz. Hakkınızı savunun. Aileniz bile olsa kimsenin sizi ezmeye hakkı yok. Kaç yaşındasınız bilmiyorum. Çalışıyorsanız eğer ayrı eve çıkın. Çalışmıyorsanız iş bulun ya da okuyun kendi ayaklarınızın üstünde durun.
gitmeyin o zaman nolcak. Derslerinize odaklanın dersim var gelemem deyin. Evde olmuyorsa kütüphanede çalışın. Valla Allah yardımcınız olsun.Üni okuyorum 19 yasindayim. Annem onların evine gidiyorsak is yapacağız ya da gitmeyeceğiz diyor. İş yapmayınca da evlenince de yapmazsiniz vs vs bir sürü laf sayıyorlar
gitmeyin o zaman nolcak. Derslerinize odaklanın dersim var gelemem deyin. Evde olmuyorsa kütüphanede çalışın. Valla Allah yardımcınız olsun.
Dediği yere kadar. Benim için millet sonuçta kardeşim değil,anam babam değil 2 derece akraba de. Biraz dişli ol en fazla ne yapabilir şiddet mi uygular. Üstüne gelirse çıkar giderim diye tehdit et. Nereye derse kadin sığınma yurduna orda daha rahat ederim hiç değilse de. Biraz gidebilecekmissin gibi gözdağı ver. Korksun. Bu ne ya az yesinler hizmetçi tutsunlar. Valla seni ezik bulmuşlar eziyolar ezdirme kendini kim olursa olsun. Ben bu hayatta en iyi neyi anladim biliyor musun¿ Kendinden değerli başka kimse yok. Hayatı çok iyi yaşamış bir ablan olarak nasihat ediyorum gülüm. Kendine güven ve kimseye ezdirme kendini yoksa koca evinde çok çekersin.Öyle desem annem akrabalar millet mi der. O derece seviyor onları. Ne de olsa onlar benden daha kıymetli...
Dediği yere kadar. Benim için millet sonuçta kardeşim değil,anam babam değil 2 derece akraba de. Biraz dişli ol en fazla ne yapabilir şiddet mi uygular. Üstüne gelirse çıkar giderim diye tehdit et. Nereye derse kadin sığınma yurduna orda daha rahat ederim hiç değilse de. Biraz gidebilecekmissin gibi gözdağı ver. Korksun. Bu ne ya az yesinler hizmetçi tutsunlar. Valla seni ezik bulmuşlar eziyolar ezdirme kendini kim olursa olsun. Ben bu hayatta en iyi neyi anladim biliyor musun¿ Kendinden değerli başka kimse yok. Hayatı çok iyi yaşamış bir ablan olarak nasihat ediyorum gülüm. Kendine güven ve kimseye ezdirme kendini yoksa koca evinde çok çekersin.
Başlık neSon açtığım konuya bakın lütfen çok kotuyum suan agliyorum
Başlık ne
Bacım sen ilkokul mu ortaokullu musun bunlar nasıl cocukca sikayetler
yirtici olmazsan vur basina al ekmegini durumuna dusersin insanin canindan ote can kendisirdrLisedeyken bi arkadaşım vardı. Benden bir yaş büyüktü. Mezuna kaldı kazanamadi. Sonra tekrar mezuna kaldı. Ek tercihle zar zor 2 yıllık bir bölüm kazandı. Bu süreçte ona hep destek oldum. Geçen ne göreyim? Benim numaramı silmiş. İşi bitti tabi
Lisedeyken başka bir arkadaşım daha vardı. Beraber gelip giderdik. Bazen onu yarım saat bile bekledigim olurdu. Hocalar da beni yok yazardı. Hatta bi keresinde kış günüydü. O da hastaydı. Kapılarının önünde yarım saat bekledim. Ama ben 5 dakika geç kalınca o bana neden geç kaldın diye kızardı. 3 yil önce bi sevgilim vardı. 1 ay konuştuk bana çıkma teklifi etti. Sonra 4 kızla aldatildigimi ogrendim. Bu arkadaşım sürekli ya aldatmadiysa vs vs der dururdu. Hatta bana "Sen onu gerçekten sevseydin o seni aldatınca onun için ağlardın" dedi. Başka birinden hoşlandığımda da sırf beni aldatan cocuga aglamadim diye "Senin sevgin sahte geçici heves" dedi
Akrabalar da kullanıyorlar beni. Her türlü lafi söylerler ama bulasiklarini yıkamami ev süpürmemi söylerler. Annem "Yapmazsan eğer babanı ararım" der. Bi akrabam öğlenlere kadar yatar çocuklarının dagittigini ben toplarım buna rağmen bana "Senin yaptığından is olsa" der...
İnsanlar beni bu sekilde kullanıyorlar. Ben naif bir insan olduğum için sesim pek cikmazNe yapmalıyım?
E sende yeni üyesin.Daha yeni uye olmuş bir insanı ciddiye almayacagim
Akrabanizin evinde mi kalıyorsunuz neden evini siz topluyorsunuz anlamadim?
Alsanda almasanda benim fikrim buDaha yeni uye olmuş bir insanı ciddiye almayacagim
Sesimi çıkarıyorum ama olmuyor. Annem hep benden üstün çıkıyor. Ben kimsenin evini temizlemek zorunda değilim diyordum. Annem öğrenirsin diyor. Biliyorum dediğim zaman da annem biliyorsan yap onlar elalem değil böyle dediğini duysalar kuserler diyor...