Kullanılmak!!!

malesef bende iyi niyetimden cok yanlıs anlasıldım ve kırıldım :2::2:

Ona da anlam veremedim çok üzgünüm derse zor geldim yataktan kalkıp demişti bi de

Belki de tamamen uydurmustur! Hatta bana büyük ihtimalle öyle gibi geliyo. Seni kendime benzettim.ben de böyle safimdir işte atlarim birinin ihtiyaci olsa.bazilarida bunu çok güzel kullaniyor.napalim insanlık kazansin:)

Yakın olduğum biriydi, o dersten kalırsa mezun olamaz o yüzden yardımcı olayım dedim bi de cenaze falan ne bileyim üzüldüm:26:

Nasıl merhametli bir insansın sen öyle, kimse bozmasın inşallah.

Ama böyle herşeye atlama, mazereti varsa hocasına sunsun. Biri bana senin gibi teklif de bulunsa bile, utanırım, yap ödevimi demeye yüzüm tutmaz.

Sen ne kadar çok işlerine koşarsan, o kadar sırtına biniyor insanlar malesef. Tabii ki, kendimizden feda edeceğimiz zamanlar olacak, ama sadece hakkeden için.

.

Belki de tamamen uydurmustur! Hatta bana büyük ihtimalle öyle gibi geliyo. Seni kendime benzettim.ben de böyle safimdir işte atlarim birinin ihtiyaci olsa.bazilarida bunu çok güzel kullaniyor.napalim insanlık kazansin:)

Evet işte anneme anlattım o da kızdı sen neden atlıyorsun yardım etmek için dedi Ne bileyim ben böyle bi iyilik yapayım falan mutlu oluyorum cidden. Ama tabii ihtiyacı olana. Durumun ihtiyaç olmadığını görünce de sinirden deliriyor insan. Artık yapmayacağım diyip diyip yine yapıyorum

İşte ben de yetiştiremiyorum çoğu zaman, yetiştiremediğimi teslim etmiyorum yüzüm tutmuyor istemeye Sanırım artık emin olmadan yardım etmeyeceğim insanlara. Sağolun ayrıca güzel cevabınız için:)

Direk o bitirme ödevinin hocasına gidip o ödevi şu şu sebepten ben yaptım der durumu anlatır kenara çekilirdim. Bazen gerekiyo böyle tokatlar Ayrıca sen o anda ne dedin insan yüzüne vurur yani haketmiş.

Yorumları okudum arkadaşlığını bitirmek istiyosan mesaj atıyosun ve "o maili silmeni istiyorum sen gezeceksin diye ben uykumdan oldum iyi niyetimi suistimal ettin" diyeceksin yüzsüzlüğe vurup silmezse hocaya dersin. Ben olsam derdim en azından enayi yerine konulmaktan nefret ederim. Ölüm haberi alıp acısını unutmak için spaya, havuza gideni de ilk defa gördüm.

Son düzenleme:

İşte ben mesaj attım zaten dayanamayıp "bundan sonra spaya gideceğine sunumunu hazırla herkesin işi gücü var, sana yardımcı olayım diye gece uyumadım" dedim. Ama hocayla konuşursam hiçbir şey yapmaz, yapmasaydın der yani. Direk aynı durum olmasa da benzer şeylerde şikayeti olan insanlar oldu grup çalışmalarında vs bundan hoşlanmıyorlar hiç. Kötü duruma düşen ben olurum, ispat da edemem zaten. Hocanın gözünde düşmektense kıza tavrımı göstereceğim artık...

Benim de öyle insanlara çok iyiliklerim dokunmuştur üniversite yıllarında işleri bittimi kendilerini bir daha görmezdim öyle güzel kullanıyorlar ki sonradan anlıyorsun ama üzüldüğünle kalıyorsun bu devirde kimseye yardım etmeyeceksin bak daha çok seviliyorsun.

O kadar haklısınız ki cidden aptal hissediyor insan...

Nıye ay ben yaparım dedin ki.suç kızda mı yoksa sende mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ortada kullanıldıgını falan göremedim kendin kaşınmışsın bırılerıne iyi gözükmek adınamı yaptın gercekten iyilik sever birimisin bilmiyorum ama bundan sonra yapma !!! sanane onun ödevinden ben notlarımı bile vermezdim okulda kımseye sınavda da yardım etmezdim gel gör ki benden iyisi yoktu olurda yardım ederim diye yalakalıgın bini bin para yardım etseydim kıymetim olmazdı ama yaşasın kötülük

Son düzenleme:
Senin yerinde olsam sunumu hazırladığım gibi yok etmesini de bilirdim. Madem zamanı bol otursun kendi yapsın
Ben olsam vermezdim yani, yine de sen bilirsin..

ah ahh salaklıklarım geldi aklıma ben de senin gibiydim. o ödevi hemen geri al bence. mailse mail. git bir hacker bul şifresini kırdırt. zaten bir sürü bilgisayarcı hemen kırar zaten bir kaç kişiye sorsan hallederler. varya ben senin yerinde olsam orda acaip bozardım onu. hadi maili açamadın. hocayla konuş iyilik yapmak istedim ama şimdi kendi projemi vermek istemiyorum de. hocalar istediği kadar gıcık olsun bu durumda kabul etmez zaten onun projesini.

Salak degil,iyisin sadece canim.. Kaldimi senin gibi insanlar?Bosver unut gitsin,birdaha yapmazsin canim. Uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…