Kullanılmak!!!

Salak değil iyilik meleğisin ama , hakedene yap bunları, bu sana büyük bir ders olur,

Hem çok iyisin hem de çok iyi niyetlisin canım. açıkçası ben kimsenin sunumunu hazırlamazdım. yardım edebilirdim ama oturup tek başıma yapmazdım yani.

keşke mail atmasaydın da geri alabilseydin.

ben bile burada acayip sinir oldum arkadaşına o gezsin eğlensin sen onun sunumunu hazırla

Valla benim çok yakın arkadaşım annem ameliyat olduğunda gidip beni idare etmemişti. Benim çok işim var aynı bölümü ben de okuyorum, annenin ameliyat olacağı belliydi önceden planlasaydın hallolurdu diyince kıza hak verdim. Kendini kullandırtmamak aklı başında olmak bu demek galiba. Yeri geldiğinde hayır demeyi bilmek lazım. Sevgilisi varsa hele sevgilisi de hazırlayabilir bir sunumu. Biz eşimle farklı bölümler okuduk ama gayet de birbirimizin ödevlerine projelerine yardımcı olduk..

Bak ne diycem o dersin hocasiyla aran iyiyse ben olsam gider hocaya anlatirdim herşeyi. Ona göre not versin hoca da aklı başına gelsin. Tabi hocayla senin aranda kalacak anlattığın...

Hakikaten cok sinir bozucuymus, bende atlarim boyle insanlara bir sey yapmak icin ama iki bir sey istediginde de kullanan olursun yani kisaca ben her ikisini de yasadim...
Keske sunumda ben sana yardimci olurum deseydin, tamamen kendin oturup hazirlaman gereksiz olmus, yaptiginin iyiligin karsiligini alamayincada suistimal edildigini hissetmissin...
Bunlarin hepsi deneyim biliyor musun, fakat sunu da unutmamak lazim iki bencil insan icin iyi yanindan vazgecmemek lazim, hala bir gun bir iyiligim dokundu diye arayip soran arkadaslarim vardir... Kendini kullandirtmakla iyilik yapmak arasinda siniri bulmak gerekli...
Bu arada sakin gidip hocaya falan soyleme bana kalirsa, ben asla yapmazdim, onun yaptigi kotuluge kotulukle karsilik verip, bir de ispiyoncu olmazdim...
Bana boyle bu sekilde bir ogrenci gelse, derdin ne senin, kizin isini yapip sonra bana ispiyonluyorsun derdim herhalde...
Neyse dedigim gibi sinir bozucu, bundan sonrasinda da kendini cok kaptirmadan insanlara yardimci olmaya devam et, ama sinirini ciz bu sefer...

Canım bence bunu bi şans olarak gör.
Lafla, düşünmeyle alamayacağın bi ders almışsın işte. Hem de alt tarafı bi kaç gün uygundan zarar ederek.

Bi daha kimseye ne kendini kullandırırsın ne de ağır zararlar çekersin.

Nıye ay ben yaparım dedin ki.suç kızda mı yoksa sende mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cenazeleri olduğunu söyleyince ben yaparım dedim kız suçsuz ben mi suçluyum şimdi size göre Ama o da olabilir, zaten suçluyum bence de herkes naparsa yapsın iyilik yapmamak lazım sanırım bu devirde

Birilerine iyi gözükmek adına yapılacak şey mi ki bu yapmayın allah aşkına neden her şeyin altında bi şey aranıyor ki anlamıyorum. Hani yardımcı olayım istedim sadece, ama gerçekten de siz en iyisini yapmışsınız. Bundan sonra not bile vermem. Hoş bahsettiğim arkadaş da bugün başka bir arkadaşa "Cenazemiz var diye sunumumu hazırladı ama bana demediğini bırakmadı, cowgirll çok tuhaf bir kız" demiş. Ama kendisi havuza gittiğini söylememiş tabii. Şimdi o mağdur kız bense ona sunumunu hazırlayıp sonradan da kızan ruh hastası kız oldum

Bana inanırlar mı ondan bile emin değilim...Bir de iyice canım sıkılacak sanki. Ne yapayım artık ders oldu yani. Ama o kadar can sıkıcı ki insan çok kötü hissediyor

Salak degil,iyisin sadece canim.. Kaldimi senin gibi insanlar?Bosver unut gitsin,birdaha yapmazsin canim. Uzulme

Çok sağolun yorumunuz için Gerçekten ders oldu ama işte asıl aptallık sürekli aynı hatayı yapıp insanlara acımamdan kaynaklanıyor sanırım. Artık tutacağım kendimi valla

ne denir ki, geçmiş olsun, bundan sonra ödün vermeyin kendinizden bu kadar...

Bir de sporda ayağımı incittim, gece feci ağrım oldu ama söz verdim bana güvendi diye oturdum yazdım. Bunu düşündükçe daha da sinirleniyorum

Son düzenleme:
Bak ne diycem o dersin hocasiyla aran iyiyse ben olsam gider hocaya anlatirdim herşeyi. Ona göre not versin hoca da aklı başına gelsin. Tabi hocayla senin aranda kalacak anlattığın...

Hoca bu durumda bana " yapmasaydın beni ilgilendirmez, burası ilkokul değil" diyecek bi tip ne yazık ki:26:

Evet hoca da öyle söyler zaten dediğim gibi. Gidip söylemeyeceğim zaten, ama elimden gelse sunumu kullanmasına engel olmak isterdim orası ayrı

Haklısın canım, bana lazımdı zaten böyle bi ders bence

verdiği cevap pek samimi gelmedi açıkçası..
neyse.. iyi niyetimizi de tasarruflu kullanmalıyız işte, öğrenmek gerekiyor bunu.. ben de eskiden hayır diyemezdim, artık tam demeyim ama daha bir öğrendim.
siz değişeceksiniz şimdi, onlar da işlerine gelmediği için size acımasız, gıcık diyecekler. demeyecekler "ben de olsam böyle düşünürdüm, haklısın ama şöyle şöyle oldu kusura bakma vs." diye. "napayım yapmasaydı diyecek".
kendimden biliyorum, bi ara eski erkek arkadaşım güçlenmişsin değişmişsin ama biraz da gaddarlık olmuş dedi, olması gerekeni yapınca böyle oluyor, kimse kendine bakmıyor. açıkçası bi yandan memnun oldum bu lafı duyduğuma bi yandan da anlaşılmıyor olmak sıktı, ama eskisi kadar bunaltmıyorum kendimi. biraz duygusuz, önce ben diyerek davranmak gerek maalesef. ama bu saatten sonra siz doğru bildiğiniz yoldan ilerleyin, canınız sıkılacağına ölçüp tartıp ona göre hayır/evet deyin. ya da bir üyenin de dediği gibi, yardım edin sadece. bir şey olursa da sonrasını düşünün çünkü olmuş artık.. kendimizi fazla bunaltmak önümüzü tıkıyor.
böyle dersler gerekiyor maalesef, çok dertlenirdim ben "niye,neden!?" diye ağlardım. çok zor kabullendim hayatın bazı gerçeklerini, insanları.
artık fazla iyi niyet göstermek suç oluyor, çünkü insanların çıkarcılıkları normal algılanıyor, "insanoğlu işte". doğrular yanlış, yanlışlar normal.. hani ailemizin bizim iyiliğimiz için söylediği ama bizim karşı geldiğimiz, kötü algıladığımız şeyler gibi. suç sizde diyen üye de böyle demek istedi sanırım. yani bizlerin önlem alması gerek mümkün olduğunca... (biliyorum bazen insanın içinde olunca kaçıveriyor, bi deneyim belki iyi olur dediğimiz anlar oluyor. zamanla artık...)

"Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?" demiş Mevlana.

suçlu o, ama durum bu maalesef...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…