Kullanılmak!!!

Doğru aslında çok haklısınız. İşte artık ben kötü olacağım herkesin gözünde ama umrumda da değil açıkçası. Fazla iyi niyet de gerçekten aptallık sanırım. İnsanlar iyi niyeti hemen kullanıyorlar çünkü. Çok tuhaf geliyor bana ama bilemiyorum. Sadece ders oldu diye bakıyorum, artık aynı hataya düşmem.

Evet tuhaf geliyo, neden diyorsun ama kabullenmek zorunda kaliyorsun.. kimse kolay kolay bizim umursadigimiz onem verdigimiz kadar onemsemiyor uzulmuyor zarari bize oluyor...

canım iyiliği de ayarında yapmak lazım..yani tüm sunumu yapana kadar bir kısmına yardım etseydin..ve malesef şu bir gerçek iyi niyetli insanlar hep suistimale uğrarlar bukadar feda etme kendini..yapabileceğinden fazlasını üstlenme canım sana abla tavsiyesi :)

Onla artık bağlantılarını kes.. merhaba, merhaba sadece.. Böyle insanlardan zamanla daha fazla zarar gelir

herkez yapsın kendi dersini yahu ...keşke onunkini hazırlamasaydınız..

Güzel cevaplarınız için teker teker sağolun, içimi rahatlattınız açıkçası O arkadaşla da bugün karşılaştık, benim hazırladığım sunumu yaptı ama bi teşekkür bile etmedi yanımdan geçti gitti trip atarak.. Ben de bunun üzerine gerçekten bu kadar pişkin bir insanı kafama takmama değmeyeceğini anladım. Merhaba merhaba bile demeyi düşünmüyorum artık. Teşekkürler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…