Kullanılmış eşyalarımızı yardımcı ablalara/bakıcılara teklif etme

komşun soyledı mı bır de nasıl soyledı aama o da var onu düşündun mu hıc.

bende de aynı çekingenlik vardı. çalıştığım yerde ki ablaya eşyalarım var verebileceğimiz kimse var mı dedim komşusunun durumu kötüymüş ona verelim dedi. sende burdan yola çıkabilirsin isterse kendisine alır isterse başkasına verir

komşun soyledı mı bır de nasıl soyledı aama o da var onu düşündun mu hıc.
Evet söyledi canım biliyorum birde özellikle ihtiyacı olduğunu bildini daha önce kendisine sorduğunu söyledi zaten çok naif bir insandır kötülük beklemem ama gurur mu yaptılar anlamadım bu defa bende satmak istedim çünkü ertesi gün aldığım ürünü getireceklerdi kamyon yanaşıp götürmeye gelince istediler. Adam gelmese uine arardım gelme diye ama geldikten sonrada yapacak birşey yoktu.

satmak bu durumda daha ıyı hem gercekten ıhtıyacı olana gıdıyor , sımdı daha yararlı bır sey yapmıs olmussun ıyı karar bence.

valla ben bi kaç saat önce merdiven silen kadına meyve sıkacağı verdim ama benim işim kolay oldu, atmak üzere kapının önüne koyduğum sini vardı, bunu atçak mısınız ben alayım dedi, tamam dedim al, içerde meyve sıkacağı var istermisin dedim, oo çok iyi olur çocuklarda istiyodu ne zamandır dedi, onu da verdim, iki halı teklif ettim onlarıda gelip alcak arabayla gelince alayım dedi, giderken böyle şeyleri atmayın ben alırım hem kendim kullanırım hem çevremde çok fakir var dedi, işime geldi valla, hatta ona bir kanepe, bir mont, iki üç ayakkabı da vercem halı almaya gelince, ayakkabılar yepyeni, meyve sıkacağı yepyeni, halılar desen az kullanılmış
ama kadın iki arada bi derede başka birinden şikayet etti, halı verdiler çok eski püsküydü dedi, yok dedik bunlar bi kaç sene kullanılmış
yanlız ne kadar çok muhtaç insan var, evvelsi gün 2 örtü bi nevresim takımı koydum çöpün yanına, özellikle içine atmadım ve yarım saat bile kalmadı, hemen almışlar, aynı şekilde bi kere tencere ve ayakkabıda koymuştum onlarda yarım saat durmadı

Bende bir kere bozuk masa üstü bilgisayarımı indirmiştim aşağı, alan alsın diye. Eve çıkıp balkondan bakana kadar almışlar. Birilerinin işine yarayacak olması çok hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…