Ben şöyle veriyorum. canım kilo aldım/verdim bunlar bana olmuyor . sana olur bence denemek ister misinEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Annem kullanmadigimiz esyalari verirken "artik kizima olmuyor, bedeni uymuyor, kizim giyemiyo artik" şeklinde uslup kullanarak veriyor guleryuzle. olumsuz bi tavirla da karsilasmadikEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Bende verbilirim koydeki tanidiklarima bana da gonderebilirsiniz.eger istersenizbenim verdiğim kişi köyüne gönderdiği için, X ciğim burada kullanılmamış ya da çok az kullanılmış bir şeyler var arkadaşlarla toparladık. istersen sen yine bir gözden geçir ama köydekilere ya da ihtiyacı olana verirsen sevinirim diyorum.. bakıyorum işine yarayanı kendisi alıyor, yaramayanı da dağıtıyor..
Biz de bu şekilde veriyoruz 'abla bak orada giysiler var bi bakarsın beğendiğin varsa alırsın kalanını ihtiyacı olan birilerine verirsin' gibi.Ben bu tarz eşyalarımı genelde ihtiyacı olan biri olabilir çevrende diyerek veriyorum
ablacım kullanmadıgımzı esyalar var sana versem ıhtıyacı olan bırılerı varsa cevrende verır mısın yada senın ısıne yarayan olursa sen kullan de, bız kapıcıya verıyorduk sen kullanamayacaksan varsa bıldıgın bnırılerı verırsın dıyeEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
cok zarıfsın söylersin kullanmadıgım esyalar dersın eskı esya deme kullanmak ıstersen verim falanEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Çok az kullandığım eşyalar var yada atmak istemediğim eşyalar, çevrenizde kullanmak isteyen olursa yada beğendiğiniz olursa buyrun alın. Bu kadar bu zor bişey değil ki kırmadan incitmeden üslubuyla en tatlısı. Niyet güzel bi kere. Kötü algılayan olmaz böyle derseniz.Evet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?