Eski bakicima bir kahve takımı vermiştim çekine çekine çok memnun olmuştu. Tepsi, kettle, tost makinesi, ve kahve makinesi verdim şimdiye kadar mutfaktan.Aticam ama kiyamiyorum yenisinide esim aliyo deyin.kullanirsaniz veriyim atmaktan iyidir deyin.neler veriyosunuz mesela
.valla dunya idare dunyasi bana deseler ben bile kabul ederim ekemk bulamayan insanlar var bu hayattaaEski bakicima bir kahve takımı vermiştim çekine çekine çok memnun olmuştu. Tepsi, kettle, tost makinesi, ve kahve makinesi verdim şimdiye kadar mutfaktan.
Canım ben yardımcıma şöyle yapıyorum;"ay bana olmayan kıyafetler var kızlara da gösterdim sen de bak istersen beğendiğin varsa al seçilmeden" diyorum. Alacağını alıyor gerisini bırakıyor. Bıraktıkları için de diyorum varsa tanıdığın birileri onlara götürebilirsin kalanını. Ben böyle söylüyorumEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Kk dende sorun almak isteyen cikar bence.ben ederim.Hm
.valla dunya idare dunyasi bana deseler ben bile kabul ederim ekemk bulamayan insanlar var bu hayattaa
Yazılmış mı bilmiyorumEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Kullanmasam bile etrafimdaki bendwn kotu olan ailelere veririmKk dende sorun almak isteyen cikar bence.ben ederim.
Ben eve temizliğe yardm eden ablaya hep veriyorum. O gelmeden poşetliyorum. Kendisine de biz artık kullanmıyoruz. İşine yararsa al diyorum. Hiç geri çevirmedi.Evet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Sadece nezaketiniz ve hassas kalbiniz icin tesekkur etmek istedim insallah bu haliniz hassasiyetiniz daim olur karsiligini otelerde almanizi dilerimEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Benim tarzım bu.Yani çekiniyorsan diyemiyorsan belediyeye verebilirsin anlamında dedim.Yoksa sorarsın sizin işinize yarar mı veya çevrenizde var mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?