Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bulgarı jasmin noir 45ml.... cristian dıor dune 80ml..... naomi campel deluxe 75ml avon little black dress 35ml.. geeeeellll takasaaa geeeelll...

hahahah gerçekten güldüm çünkü marshmellow göndermedi, bende o yüzden göndermedim, buradakilere güvenmiyorum, sadece 2 kişiyle takas yaptım, onun dışındakiler fos çıktı. O yollaman gereken kişi dediğin kişi bana yollamıiş mı sorsana bi? Neden herşeye tek taraflı bakarki insanlar? İlk benim mi göndermem gerekiyor illa? Daha öncede öyle oldu, güvenmeyen takas yapmasın kardeşim ! Sanki sahte yollicaz, sahte yollarız diye ilk bana göndertti birisi ama sonra yolladığım ürünle cevabını almış oldu, bu yüzden gereksiz bahanelerle "ben gönderemedim cnm işim vardı vs" gibi laflara hiç gerek yok. bu kadar basitki, GÜVENMEYEN TAKAS YAPMASIN!!!

kızlarrrrrr tatil bitti ben geldimmmbilmiyorumkismile
işe başlamak çokkk berbat yawwssakannehir
neyse takaslara devamm....
hmmm ne kaldı elimizde bakalım

v.secret vanilla
v.secret blackberry
s.dali rupublis
v.secret very sexy
cacharel lou lou
avon indencenses

strawberrycim senin neden güvenmediğini anlayamadım senin 2010 mayıs girişli bir üye olarak benim sana güvenmemiş ve ilk önce senden gönderi yapmanı beklemiş olmam gayet normal...helede bu topikte onca olay yaşanmışken....iki kişi ile takas yaptım diyorsun ama kim bunlar yazdılarda benmi görmedim nick açıklarmısın lütfen....artı bak elinde o kadar çok 100 lük parfümle dikkatleri üzerine çeken ben değilim sensin şüphe uyandırıyosun....bana sevilden alıyorum diyosun bir başkasına gittigidiyordan,bir başkasına bir başka yerden...nerden alındıgıda meçhul...neyse ya ben olaya açıklık getirmek istedim tartışmak gibi bir niyetim yok kim kime güveniyorsa onla takas yapsın

arkadaşlar, ben de Philips saç maşası var, dijital filan, kutusunda, ölece duruyo ne zamandır.. onunla parfüm takas etmek isteyen olur mu?

Valla yepyeni bir iki, kez denedim saçlarım az olduğu için güzel durmadı, ya da ben beceremedim.. ohaoldumsmile boşa beklemesin..

(bir de restoralitem var, düzenli kullanabilecekler için.. ama o biraz zor galiba.. bilmiyorumkismile)

Philips Salon Curl Pro HP4654 netten bakabilirsiniz..

bu maşa iptal-takas yapıldı.. :)

Eklentiler

• $HP4654_00-IMS-global.webp
    2 KB · Görüntüleme: 56
  • $philips.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

tikky ile 5 adet parfüm takası gerçekleştirdim, diğer üyenin ismini hatırlamıyorum ama burada sıkça takas yapan birisi. parfümlerimi tek bir yerden alma gibi bir zorunluluğum mu var? Sen parfümlerini sadece bir yerden mi alırsın? Bu kadar kıskançlık olmaz yazık ya :) Bu arada bu topiğin hep tek kişiye saldırma huyu var, ama siz çok sıkıcısınız hanımefendi:) Böyle oyunlara gelmem, parfümüne güvenmeyen takasa koymasın, kimseyi de karalayamazsın, Benim yolladığım ürünlerin tamamı 100% orjinal, sen kendininkilere bak benim hakkımda bilip bilmedende yorum yapma e mi ?

ayrıca canım seninle de lou lou'yu takas yapıcaktık vanillayı değil, şimdi hatırladım..

ayrıca canım seninle de lou lou'yu takas yapıcaktık vanillayı değil, şimdi hatırladım..

güzelim benımle vanılla takası yapacagını söylemedımkı ben sana ,sen o kadar çok kışıyle konusup muhatap olup sonrada vazgecmişsinki artık kiminle ne takası yapmak istediğini bile hatırlamıyor ve karıstırıyorsun...aman neyse ya böle basit ve çocukça şeylerle uğraşacak zamanım yok benim herkes işine baksın ok

Merhaba,
Geçen hafta aldığım 60 ml'lik Mango Delirium parfümü 3-4 kere sıkıp denedim ama bana göre olmadığına karar verdim, takas etmeyi düşünürseniz tekliflerinizi bekliyorum.

merhabalar, ben marsmellow ile daha önceden takas yapım, güvenilir bir arkadaş sorunsuz bir takas yaptık. Biraz tartışma olmuş sanırım o nedenle bende belirtmek istedim...

merhaba, ben saç maşasına talibim eilmde britney spears fantasy parfüm var 100 ml lik 45 ml i duruyor. İstersen ntakas yapabiliriz... bide avon rare gold var...

merhaba, ben saç maşasına talibim eilmde britney spears fantasy parfüm var 100 ml lik 45 ml i duruyor. İstersen ntakas yapabiliriz... bide avon rare gold var...

olur canım, ben istanbuldayım, şişlide.. sana uyarsa istersen elden yapalım takası.. problem oluyomuş kargo ile filan.. okuyoruz işte.

bu arada bir de ince maşası var gene philips marka ama seramik değil o, önceki modellerden.. yazmayı unutmuşum.. :teytey:

ince maşa bende de var ben o resmini gönderdiğin maşayı istiyorum kalın onu beğendim. ben trabzondayım malesef ancak kargo ile gönderim yapabilirim ben daha önce takas yaprım benden yana bir broblem yok yani. bu arada hangi parfümü istiyorsun onu belirtmemişsin

sana özel mesaj gönderemiyorum sanırım msj sayın dolmamış. beni ekle msn den göreşelim istersen. hemen ekle ama sileceğim adresi burda kalmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…