- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.521
sen beni karıştırıyorsun...
sanırım herkese söz verip vazgeçiyorsun o kadsar kişi arasında kafan karıştı...
sanırım marshmellowa da söz vermişsin başka bir parfüm için ben ona sordum sizde takas yapıcakmışsınız yolladımı sana hiç ses çıkmadı dedim
oda bana hayır o yollamadı seste çıkmadı bende yollamadım dedi
bana iyiki göndermemişim çünkü sen yollamadın tavrını alma (bana değil ama yollaman gereken kişiye sende yollamamışsın)
biz seninle sadecve tamam takas yapalım diye mesajlaştık...
ne sen bana adres verdin nede ben sana adres verdim
hadi yollayalım kısmına geçmedik sadece kararı aldık....
hahahah gerçekten güldüm çünkü marshmellow göndermedi, bende o yüzden göndermedim, buradakilere güvenmiyorum, sadece 2 kişiyle takas yaptım, onun dışındakiler fos çıktı. O yollaman gereken kişi dediğin kişi bana yollamıiş mı sorsana bi? Neden herşeye tek taraflı bakarki insanlar? İlk benim mi göndermem gerekiyor illa? Daha öncede öyle oldu, güvenmeyen takas yapmasın kardeşim ! Sanki sahte yollicaz, sahte yollarız diye ilk bana göndertti birisi ama sonra yolladığım ürünle cevabını almış oldu, bu yüzden gereksiz bahanelerle "ben gönderemedim cnm işim vardı vs" gibi laflara hiç gerek yok. bu kadar basitki, GÜVENMEYEN TAKAS YAPMASIN!!!
strawberrycim senin neden güvenmediğini anlayamadım senin 2010 mayıs girişli bir üye olarak benim sana güvenmemiş ve ilk önce senden gönderi yapmanı beklemiş olmam gayet normal...helede bu topikte onca olay yaşanmışken....iki kişi ile takas yaptım diyorsun ama kim bunlar yazdılarda benmi görmedim nick açıklarmısın lütfen....artı bak elinde o kadar çok 100 lük parfümle dikkatleri üzerine çeken ben değilim sensin şüphe uyandırıyosun....bana sevilden alıyorum diyosun bir başkasına gittigidiyordan,bir başkasına bir başka yerden...nerden alındıgıda meçhul...neyse ya ben olaya açıklık getirmek istedim tartışmak gibi bir niyetim yok kim kime güveniyorsa onla takas yapsın
kızlarrrrrr tatil bitti ben geldimmmbilmiyorumkismile
işe başlamak çokkk berbat yawwssakannehir
neyse takaslara devamm....
hmmm ne kaldı elimizde bakalım
v.secret vanilla
v.secret blackberry
s.dali rupublis
v.secret very sexy
cacharel lou lou
avon indencenses
ayrıca canım seninle de lou lou'yu takas yapıcaktık vanillayı değil, şimdi hatırladım..
buralarda madamebathory havası mı esiyo ne :))))
arkadaşlar, ben de Philips saç maşası var, dijital filan, kutusunda, ölece duruyo ne zamandır.. onunla parfüm takas etmek isteyen olur mu?
Valla yepyeni bir iki, kez denedim saçlarım az olduğu için güzel durmadı, ya da ben beceremedim.. ohaoldumsmile boşa beklemesin..
(bir de restoralitem var, düzenli kullanabilecekler için.. ama o biraz zor galiba.. bilmiyorumkismile)
Philips Salon Curl Pro HP4654 netten bakabilirsiniz..
merhaba, ben saç maşasına talibim eilmde britney spears fantasy parfüm var 100 ml lik 45 ml i duruyor. İstersen ntakas yapabiliriz... bide avon rare gold var...
merhaba, ben saç maşasına talibim eilmde britney spears fantasy parfüm var 100 ml lik 45 ml i duruyor. İstersen ntakas yapabiliriz... bide avon rare gold var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?