- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.541
güzelim benımle vanılla takası yapacagını söylemedımkı ben sana ,sen o kadar çok kışıyle konusup muhatap olup sonrada vazgecmişsinki artık kiminle ne takası yapmak istediğini bile hatırlamıyor ve karıstırıyorsun...aman neyse ya böle basit ve çocukça şeylerle uğraşacak zamanım yok benim herkes işine baksın ok
E biraz yukarı çıkıp okursan "seninle vanillayı takas yapıcaktık" yazdığını görürsün :) Kimseyle takasta vazgeçmedim, onlar vazgeçti, vazgeçenlerde 3 kişi, çokta fifi:) kendi kayıpları, ama vazgeçtkiklerine göre parfümleri sahteydi, artık böyle düşünmeye başladımBu topikte fena bi kıskançlık havası esiyo... Muhatap olmicam gereksiz kişilerlekonuşup durun bakalım.
merhabalar, ben marsmellow ile daha önceden takas yapım, güvenilir bir arkadaş sorunsuz bir takas yaptık. Biraz tartışma olmuş sanırım o nedenle bende belirtmek istedim...
sheisedio zen i buradan bir arkadastan hilary duff with love takasıyla almıştım...koku tenime fazla uymadı..
edp lerim saç maşasıylada takas olabilir :)
canım iri bukle maşayı arzu_peri ile takaslıcaz, dün sözleştik.. bayanssulusmile
ama diğerlerinden istediğin bişi varsa,bi bak istersen.. mesela bir de ince maşam var o da philips.. boshayallersmile
yaa tüh kalın maşa kaçtı :) elinde ince maşa dışında ne var tatlım.. parfüm olarak *a.s.
uzzacımm terapi.... die birsey var elinde o nedir anlayamadım :)
restorelite de hoşuma gitti aslında
kuncuk .!.:merhabalar canım...... restorelite aleti uzun zamandır araştırıyorum bende...... seninki düzgün çalışıyo mu tatlım? bir de ne önerebilirim ben sana karşılık olarak?
zen ve tomorrow var canım elimde su an takas edebileceğim..kenarda kullanmadığım çantalarım var ama tarzımız uyarmı bilmiorum...maşa için tomorow düşünürsen yapalım.ama istanbulda değilim.kargo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?