Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

tom ford black orkide
marc jacobs daısy
212 sex
n.campbell cat deluxe
v.secret vanilla
y.roches strawberry
a.pink sugar (edt-body lotıon)
%100 orjinallerdir.

canım blv notte nasıl bir koku ? style filan ikisinden birisi olabilir ben temiz sabunsu hafif kokulardan hoşlanıyorum vede orjinal mi?kaydirigubbakcemile5

style biraz daha baharatlı kalır canım
bvlgarı daha uygun,daha soft kokusu var
40 mlydi zaten EDP ve orjinal.1-2 defa fıslattım,olduğu gibi duruyor

bendekilerden biriyle takas etmek istermisin canım?şakkıdı

cnm ben bir cogunun kokusunu bilmıyorum ...testerlerini bu hafta içi deneyıp sana haber veririm cnm

merhaba kizlar. bende orjinal chanel chance var 100ml yarisindan cogu duruyor. severek kullanmistim ama sikildim kokudan kullanmiyorum artik. ilgilenen varsa mesaj atsin vereliniortak

kizlar
Givenchy Organza 50ml
Christian Dior Pure Poison 50ml
isteyen yokmu orjinal parfumlerdir kullanmiyorum duruyor oyle.ilgilenenler mesaj atsin turkbayragi

[kızlar bende escada moon sparkle war 100 mıl hıç kullanılmamış kapağında yapım hatasından dolyı tester yazıyo fakat heryerde orjınalliğini teyıt ettre bılırsınız dışarda 150 tl bende sadece 70 tll ürün özellıkleri üst notaları : kırmızı elma kuş üzümü çilekk orta notaları rezya nazende çiçeği yasemin ve güll alt notaları amber sandal ağacı misk çok güzel bı parfum kızlar bende 2 şişer war we bır şişesını elden çııkkartmak istıyorum cok güzel şekerli bir koku

dore ekmeksepetli kırılmaz cam mutfak saati ve kozmetik ile parfüm takası isteyeeeen
delikafadulden

kızlar bu arada biz makyaj ürünlerimizide takas edıyoruz o başlığada bakın belkı beğendıgınız bişeyler çıkar oradanda takas yaparız

kizlar
Givenchy Organza 50ml
Christian Dior Pure Poison 50ml
isteyen yokmu orjinal parfumlerdir kullanmiyorum duruyor oyle.ilgilenenler mesaj atsin kaydirigubbakcemile5

kızlar nerdesiniiiz..

bendedee viva cappio sprey deo+ vücut kremii
tiaras orjinal 30 ml.den 5 ml kaldı we o kadarda sprey deo :)
Casablanca 50 ml kaldıı..belki daha fazla
Sümela sanırım30 ml civarı

Caldion sprey deo
wee dore ürünlerinden beğendiğiniz bir parfümle takas ypabiliriiiiz...
zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…