Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Canım takas felan deil, rafta duracagına kokuyu seven biri kullansın diye yazmak istedim..hediye olarak yani..adresini özelden gönderirsen ilk fırsatta kargoya teslim ederim..ya da bana yakınsan eldende verebilirim..

daisy e verecek bıseyım yok...kardesım geldı ama ben daha memlekete gıdp kavusamadım parfumlerıme.. bu ay sonunda inşallah gıdıyorumopuyorumnanaktan

kızlar bende parfüm değil ama saç kremleri var.kullanmıyorum fazlalıklar var.bunlarla parfum takas etmek isteyen olrsa msj atabılr =)

simli body shop nerlı jasmın 50ml kullnılmamıs.. valentıno basolu 90ml.. celvın cleın secret obssessıon 50ml yarısı kullanılmıs... hepsı orjınal.. bıde fm group parfumum var bulgarı jasmın noır 50 ml... hepsı takasta

CALVIN CLEIN SECRET OBSESSIONA TALİBİM BENDEDE BLVGARİ VOİLE DE JASMİN 50 ML YARISI KULLANILMIŞ FREE SHOPTAN ALINMIŞ ORJİNAL CVP BEKLİYORUM sengözlerimebaksanab

pek kalıcı degılmıs hafıf bı koku bvlgarı volıe de jasmın nettekı yorumlara gore...baska yokmu takas parfumun

Bvlgarı Notte Pour Homme 40 ml edp kullanılmamış...
Pink Sugar kalan 80 ml...
Chanel Chance edp kalan 90 ml...

takasta

kızlar avondan wsh of peace war onunla takas yapan warmıdııır ??? wede fullspeed erkek parfümüyleee

kızlar little black drees edp 12 ml rolet + hiç kullanılmaış ışıltılı fondoteeen + ruj la farfüm takası yapaaaaaaan

erkek kokusu olan limonlu gibii wish of dediğimm çiçeksi koku..bakim şekerli kokum warsa söliim sana :) elinde neler war oriciiin olan..bende san yzim elimdekileri

şu an takas yapabılecegım sadece chanel cahance ar 50 ml yarısı kullanılmış bır ara emın degıldım orjınallıgınden fakat kullanan bır arkdasıma sordum orjınal oldugunu soyledı

50 ml mi kaldı yoksam 50 ml den yarısımı tatlım :) kokusu nasıl içeriii..ben sana sekerli koku bulcam ama :) istersen kozmetik gönderiiim

elım de aslında bır çok kparfum var orjınal fakat bırkaçını yenı aldım o yuzden su an onları takas etmeyı dusunmuyorum gözden cıkarttıgım sıkıldıgım henuz bu var belki ilerliyen zamanlarda onlarıda takasa koyarım ama şuanlık sadece chanel war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…