Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kizlarrr maix le takas yapmistik.bugun geldi parfumlerim cok begendim :asigim:

pure poison la erkek parfumu takas etmek istiyorum yok mu hic elinde erkek parfumu olan ???????????????????? :1hug:

noirdesire............dedigin parfumu bilmiyorum canim disari ciktigim zaman denerim kokusunu

seertmece..........givenchy organzayi yollamistim canim maix e

kizlarrrr baska erkek parfumu olan yok mu??? avon;oriflame;dore de olur.acil erkek parfumu lazim bana.Bendede kullanilmamis pure poison var :1hug:

tamam canım bir de 5ml filan eksik davidoff silver shadow attitude var 100mllik istersen ona da bak

kızlar elımde bırtane chanel chancee var 50 ml parfümün yarısı kullanılmış hedıye gelmişti orjınal olup olmadıgını bılmıyorum altında barkotu var ve içindeki hortumu şeffaf ama dedgım gıbı genede bılmıyorum ama koku gayet kalıcı bıde yanları metal oluyo ya oralar banyoda su deymiş o yuzden bıraz pas yapmış eğer istersenız takas yapalım kızlar 50 mıl birde kapağı kayıp oldu we yarsı kullanılmış

Son düzenleme:
kızlar chanelın kokuları bana güzel gelmıyor o yuzden bunu hemen takas etmek ıstıyorum yoksa bekleye bekleye bozulacak parfum alalı daha 6 ay felan oldu bırde bılıyosunuzkı chanelın parfumlerı bıraz yağlı hıs bırakıyor sonra demeyın bana bu parfum yağlı dıye :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…