Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

a.sa.sa.sa.s

kızlar kıyafet takası bölümünede bakın hihoyyytparfümlede değişebilirim beğendiğiniz ürün olursa.sizde ekleyin giymedikleriniziiidelikafadulden

sarah jesica parker covet 90ml .....
lanvin rumeur rose2 90ml
celvin clein secret obsession 30ml
valentino absoulu 90ml takasta

selam kızlar. bende de KENZO L'EAUPAR var yaklaşık 60-65 ml kaldı şişede.kokuyu seviyorum ama sıkıldım. bir de PUR BLANCA açılmamış kutulu sadece kutusunun dışında bir jelatin olur ya o yok. şişe full yani.... Bir de Christian Lacroix Rouge EDP 45ml ve hiç kullanılmamış Christian Lacroix Rouge Body Lotion 150 ml var.

takasçılara duyurulur....

kızlar kıyafet takası bölümünede bakın hihoyyytparfümlede değişebilirim beğendiğiniz ürün olursa.sizde ekleyin giymedikleriniziiidelikafadulden

ysl_cinema güzelim sana özel mesaj gönderemiyorum.yazdığım mesaj sayısı 50 yi geçmemiş. o yüzden özel mesaj gönderemiyorum. seni nereye eklemem gerek bana açıklayabilir misin güzelim.....

kızlar kıyafet ve makyaj takaslarına da bakın ordaki ürünlerimizi parfümlerinizle takas edebilirz.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…