Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar rumeur rose lanvin takasta 85 cc falan.hafif günlük bi koku.şbu arada strawdan lancome dan cyclades parfüm almıştım baya güzel beğendim.kalıcı da sayılır

alien 50ml versace crıstal noır 39 ml lıttle black dress 35 ml nerolı jasmın 50ml simli takasta

GUCCI EAU DE PARFUMü :ww.eiksir.com/urun/gucci-pour-femme-edp-50ml-bayan-parfumu_81744

VERSACE ESSENCE EMOTIONAL SIFIR 50 ML.EDP

SALVADOR DALI PURPLELIPS 30 ML SIFIR EDP

.BU PARFUMLERI SEVENLERI ALIRSA SEVINIRIM...

Son düzenleme:
kızlar rumeur rose lanvin takasta 85 cc falan.hafif günlük bi koku.şbu arada strawdan lancome dan cyclades parfüm almıştım baya güzel beğendim.kalıcı da sayılır

bebiqim çok zevklisin yaa.lancomenin o kokusunu yabancı bi ark.ım kullanıodu süper bişi güle güle kullan inş. tatlm zemuszemus

mneslicim avon for away dreams la 50 s glamı takas yapmak istermisin??hiç kullanılmadıysa...

Sevgili mavicim merhaba,
Elbetteki sıfır kullanmadım.İlk denemede kokuya aşık olmuştum o aşkla 1 şişeyi bitirdim aldığım diğer şişeyi ise hiç kullanmadım ve takasa koydum. bir de yarıdan biraz daha fazla 60's mod var. sendeki far dreams sıfır mı peki? bir de elinde far paradise hiç kaldı mı

versace crıstal noir 30ml olcaktı.. 39 yanlıs olmus.. ehehhheh..ecz.sn
bulgarı jasmın noır 50ml little black dress 35ml

kızlar bende eğer düşünürsenız 50 ml lik şişede 40 mıl kaldı burberrys week and war takas etmek ısıtoyrum yanlız daha önce basıma bı olay geldı arkdasın bırı parfumunu 2 sefer göndermıs olmama ragmen göndermedın gıbı ıthamlarda bulundu parfümün %100 orjinal oldugundan emın olabılırsınız eşim freeshoptan almıştı kul hakkına gırmek ıstemem iyi günler

birde the body shop wanilla var 30 mıl bır sefer kullandım bır fıs bıle sıksanız butun gun buram buram kokuyo o yuzden 30 mıl baya uzun gıder yoğun bı koku oldugu ıcın baya azcık sıkmak yeterlı olur

ve kızlar bı parfüm daha eklıyorum gıvenchy BE bu parfüm henuz türkiyede yok bayanlar gelmıyıcekte belkı bır kaç yıl sonra gelebıılırmıs elımde 50 ml gene 40 ml kalmış durumda war çok hoş bı koku kızlar pudralı gıbı hafıf şekerlı yazında kullana bılecegınız bı parfüm yurt dısından almıştım usa dan eğer düşünürsenız satabılırımde yada takas edebılırım benım cevremde hıc kımsede yok bu parfüm dp lerde acıgını bulmak ımkansız koca kk da bıle kımsede duymadım o kadar parfum konusu okudum bu arada ben 50 euro ya almıştım yağni 110 120 tl felan edıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…