Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

alien 60ml şise 50-55ml kaldı
versace cristal noir 30ml
body shop neroli jasmin 50ml simli.. hiç kullanılmadı 2şişe aldım birini kullanıorm biri takasta..
bulgari jasmin noir 50ml

iyi o zamn gulfem mnesli bana hediye etsin ben anlatırım burda size destan gibi ahahaaaha...

Oluurrr:) Herkes bana çok hediye ediyor ya, ben hediye edeceğim! kaldı ki takas edilecek parfümüne bile kıyamıyorsun... ama emin ol hediye etsem o zaman destan gibi yazardın!!!! senin takasa niyetin yok zaten.bendeki parfümü tanıyanların elindekileri sevsem takas edeceğim de daha istediğim yok onlarda:S herkes o kadar anlattı hala inanmıyorsan senin bileceğin iş cnm.

gülfem35 sağol canım gerek yok.

Lalique le parfüm,

gucci eau de parfüm,

sonia rykiel woman,

salvador dali

SEVENLERi YAZSIN!!!

Son düzenleme:
anlatamıyorm galıba...kokusunu bılmeden nasıl takas yapıcaz..deneyemedım yok hıcbıyerde..lalıque tam olarak nasıl bı koku anlamadımkı...vanılyalı dıyenler olmus.. vanılya kokusunu cok sevmem..baygın olur

sertmece sendeki parfümlerde nedense mneslininkilerle aynı tarz ama nasıl oluyoda ondakileri sevmion anlamadım:)))))))) geçinmeyemi gönlün yok gülüm) baygın vanilya diilki kızdaki parfüm.:sm_confused:
amaann siz kimseyle bihalt takas edemiceniz belli. burdakilerdwen bi cacık olmaz ne biçim takas yeri be kimse elindekine kıyamıyo hadin ben kaçarım sıkıldım burda! klava:

gulfem sen nıe takas yapmıosunda mneslının avukatlıgını yapıosun.. ustelık uyelıgın cok yenı ..1hafta falan olmus.. bız takas yapsak mutlu mu olacaksın.. heyecenlı bi film izler gibisin.. sırf sen mutlu oldıe takas yapacaktım mneslı yle.. ama takastan vazgectı... sansına küssss bayanssulusmile alien ı kotulediler ona ..e o da etkılendı vazgectı..... alien ı seven genıs bı kıtle var zaten.. talıbı olur.. bı kızı bın kısı ıster bı kısı alır mısalı.. :jeyyar:

sertmeeece bak gülüm ben kimsenin avukatlığnı yapmıom tamammı?üyeliğin yeni olması bu konuya karışma hakkını elimdenmi alıyor yane?anlamadım.yalnızca parfüm topiği ilgimi çekti bende muhabbetinizi takipettim ister istemez vede yazdım.evet takasınız hoşuma gidecekti istediğn cevap buysa!
onuda senide burdaki yazdıklarınızdan tanıom sen sürekli soruon nasıl nasıl nasıl mneslide kuncukda aşinayizda bende sana anlatıoz okadar 4-5 kişiyiz yalanmı atıoz yada hepimiz mneslinin kankslarımıyız avukatlık yapalım?tanımam etmem mnesliyi.tuhafıma kaçan şey sen onca anlatmaya hala soruon anladığım elindekine kıyıp değişemion dedim.bende sizinki gibi parfümler olsa zaten gucciye deliriyom onunla anında takasa çıkardım. tutup belissima,viva cappiomu teklif edim kıza ? -tatlicadiarzu-

gulfem.. tarıf edemedenızkı kokuyu.. hangı kokuya benzıyo nasıl bı koku bılemıorm....yoksa denemıs olsam ..bıldıgım koku olsa tereddut etmem.. sayısını unuttum yaptıgım takasların..ılk takasım olmayacakkı.... nesıne kıyamıcam

PİŞŞŞTTT:)) alienden iğrenç bayık diye ben bahsetmiştim dikkat edersen görürsün harbidende ağırdanda ileri itici bi koku.buda benim görüşümdü.ne yani siz anlaşmıştınız ve bi tek benim sözümlemi takasınızdan vazgeçildi acaba:))))))) hayretettim! :))))) aklinialirimsmile

KUNCUK süpersin doğru anlatmışın gucciyi sevmicek kimse düşünemiommmm mnesliiiii gıı bana versene onuuu gucciii gucciii isterimmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile:sm_cool:

En baştaki Avon soft musk hiç kullanılmadı.ortadaki for away vücut pudrası sadece elimin üstüne 1 kez sürdüm denemek için.En sondaki Avon Simple elements mavi olan.oda görüldüğü kadar kullanıldı...

mavi26 cnm soft muskı istiyorum nasıl bi koku istiyosun ben şu an takasta olan bir parfümüm var o da mayfair-fleur diye ağır çiçek kokusu ağır koku sevmediğim için takasta şu an:))...

Sevgili arkadaşlar acaba
GUCCI ENVY EDP
VE
LOU LOU
ya da
LOU LOU-BLUE sahibi olanlar kim;? ayrıca acaba takas düşünürler mi? boshayallersmile

Sevgili ''asinayim'' merhabalar,
Öncelikle GUCCI için gösterdiğin ilgiye tekrar teşekkür ederim fakat başka bloglarda da eski yorumlarım var özellikle burberry weekend için. yoksa sana 100 ml.e karşılık başka şeyler de gönderirdim. sen de parfüme karşı beğeni olduktan sonra!
ama kararlı birisin ve bu yüzden senle takası isterim. ultraviolet pek sevdiğim bir parfüm değil doğrusunu söylemem gerekirse, ancak yine de değişik bişeyler kullanmak iyidir. elimde tutup da ne yapacağım METAYA DEGER VERMEK BOŞ ŞEY! bana adresini yazarsan gönderiyi gerçekleştiriz.Sevgiyle kal canım... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…