- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.401
iyi o zamn gulfem mnesli bana hediye etsin ben anlatırım burda size destan gibi ahahaaaha...
gulfem sen nıe takas yapmıosunda mneslının avukatlıgını yapıosun.. ustelık uyelıgın cok yenı ..1hafta falan olmus.. bız takas yapsak mutlu mu olacaksın.. heyecenlı bi film izler gibisin.. sırf sen mutlu oldıe takas yapacaktım mneslı yle.. ama takastan vazgectı... sansına küssss bayanssulusmile alien ı kotulediler ona ..e o da etkılendı vazgectı..... alien ı seven genıs bı kıtle var zaten.. talıbı olur.. bı kızı bın kısı ıster bı kısı alır mısalı.. :jeyyar:
canım ben lalıque yu bilmiyorum ama gucci yi anlatim; tek kelimeyle muhteşem....... beyaz tenlilere kanımca daha uygun......... kışın da kullanılabilir ama yazın tercihimdir......... çok temiz bi koku........ ne cicek ne meyve..... ikisinin karışımı.... sanki biraz daha meyve daha belirgin ama tam meyve bile diyemem........ böyle agacımsı kokular da barındırıyo......... ayy umarım anlatabildim........ farklı bi koku........ ama cidden güzel........ tam olarak sekerli bekliyosan uzak dur......... ama çiçek - meyve karışımı kokulardan hoşlanıyosan mutlaka bi bak derim......... benim favori kokumdur kendisi......... yeterince acıklayabildimmi tatlım........ cok sevgilerimle.
yettimmm garii
noluyo burda ne iş tartışma var yineeee...hayretsiniz kızlar haaaa :umursamaz:
mavi26 cnm soft muskı istiyorum nasıl bi koku istiyosun ben şu an takasta olan bir parfümüm var o da mayfair-fleur diye ağır çiçek kokusu ağır koku sevmediğim için takasta şu an:))...
canım çiçek kokusu severim ama ağır kullanamıyorum.
slm. inan üzüldüm ben 30ml yada 100 ml. takıntısında olmadan teklif ettim teşekküre gerek yoktu ama eğer fikini değiştirirsen ben burdayım.bende bide paco rabanne ultraviolet var 50 ml onuda belki 10 ml kadar sürmüşümdür salvador ile değişirmisin???? bugün öğle arası denedim çok hoş tatlı bi kokuymuş.umarm bunu kabul edersin!bye:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?