A
asinayim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.381
mnesli slm. yaa ben guci ye aşığım italyan bir komşum var hep onu kullanır ancak koca istanbulda daha denk gelemedim ssadece bağdat caddesinde buldum orası da 270 lira dedi( açıkçası gücüm yok onu almaya.ama elimde daha yeni aldğım burbery weekend var hemde 100lük yeterki gucciyle takas edelim. lalique de çok güzelmiş netten baktım sende anlatmışın ama fazla pahalı takas etmek istemeyebilirsin???? cevabnı beklicem. bye
Merhaba Sevgili ASiNAYiM,
Mesajını aldım teşekkür ederim,haklısın gucci de çok az yerde bulunabiliyor. Lalique zaten öyle zor ki seetmece arkadaşımız İstanbulun her yerine baktı bulamadı. Ama bunun iyi yanı da sizdeki parfümün sadece size özel olması.Bu açıdan bakılabilir.Bana 100 ml.lik yeni parfümünü takas teklif ediyorsun ancak ben weekend düşünmüyorum. Onu orta 2-orta 3 zamanlarımda kullanmıştım bıkkınlık var ona karşı. Seni kırmak istemezdim lütfen kusura bakma:kedi:
bu arada mnesli bence sen takas yapamıcan içimden bi ses öyle diyobayanssulusmile
kızlar ben geldimmmmm pek yeni bişi yok elimde ama yinede yazayım
amor amor 100 ml
v.secret very sexy 40 ml
lolita lempicka 20 ml
a.banderas woman 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
v.secret blackberry 200 ml
n.rodrigez her 75 ml
pink sugar body lotion 250 ml
avon soft musk powder&spray
bu arada ya kızlar elinde JOOP LE BAİN olan varmı yada bulabileceğim bi yer bilen senağlama
bu arada mnesli bence sen takas yapamıcan içimden bi ses öyle diyobayanssulusmile
eeee kızımız elindeki parfümlere gerçekten güvenio demekki. ama sahiden ben biliom mneslideki kokuyu inanılmaz süper bi kokusu var.haklı yani))) ama onu bırakıp alieni napcan mnesli anlamadım? herkesin zevki lbet pardnnn naniknanik
hangısı guzel..lalıque mı...sekerlımı nasıl bı koku tarıf edermısın..bazı kokular bayıyor tutuyor ınsanı.kokuyu bılmeden takasa karar vermek zor.. chanel no 5 efsane bı parfum ama gazyagı gıbı kokuyor mesela...guccı eu de parfum nasıl bı koku..bılenler yorum yazarsa ıyı olucak...fıkır acısından...........
hangısı guzel..lalıque mı...sekerlımı nasıl bı koku tarıf edermısın..bazı kokular bayıyor tutuyor ınsanı.kokuyu bılmeden takasa karar vermek zor.. chanel no 5 efsane bı parfum ama gazyagı gıbı kokuyor mesela...guccı eu de parfum nasıl bı koku..bılenler yorum yazarsa ıyı olucak...fıkır acısından...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?