Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Merhaba Sevgili ASiNAYiM,
Mesajını aldım teşekkür ederim,haklısın gucci de çok az yerde bulunabiliyor. Lalique zaten öyle zor ki seetmece arkadaşımız İstanbulun her yerine baktı bulamadı. Ama bunun iyi yanı da sizdeki parfümün sadece size özel olması.Bu açıdan bakılabilir.Bana 100 ml.lik yeni parfümünü takas teklif ediyorsun ancak ben weekend düşünmüyorum. Onu orta 2-orta 3 zamanlarımda kullanmıştım bıkkınlık var ona karşı. Seni kırmak istemezdim lütfen kusura bakma :kedi:

slm. inan üzüldüm ben 30ml yada 100 ml. takıntısında olmadan teklif ettim teşekküre gerek yoktu ama eğer fikini değiştirirsen ben burdayım.bende bide paco rabanne ultraviolet var 50 ml onuda belki 10 ml kadar sürmüşümdür salvador purplelipsle değişirmisin???? bugün öğle arası denedim çok hoş tatlı bi kokuymuş.umarm bunu kabul edersin!bye:bbo:

kızlarr bende mayfair-fleur diye bir koku var cheapsmellsten almıştım türkiyede yok çiçek kokusu ama bana ağır geldi 100 ml en fazla 2 kere sıkmışımdır...resim ekleyemiyorum maalesef 100 msja daha gelemedim:çok üzgünüm:lmazki bu kural çok saçma)...

bu cheapsmellsten nasıl alışveriş yapıyorsunuz mesela bandeki kart öyle euro dolar falan çekmez yani.amonra bana özelden msj atabilir misin nasıl alışveriş yaptığını merak ettim canım

bu arada mnesli bence sen takas yapamıcan içimden bi ses öyle diyobayanssulusmile

ecz.sn Merhaba.
Şu aşamada seertmeceden cevap gelmesi gerekli.Beğeneceğim parfümler olduğunda yapacağım tabi ki o yüzden burdayım. Diğer arkadaşların teklifleri ise ne yazık ki istediğim parfümlerden oluşmadığı için mecburen reddediyorum. Hani senin Hermes'i takas ederken beğenmediklerini elediğin gibi ...

marsmellow bebemmm sendeki parfümlere hastayım canım ya.hepsi çok güzellerbayanssulusmile
bendekilerden beğenirsen değişelim yine şu 40 lık victoria karşılığı 80 cc lolita ya da 80 cc pink sugar'a ne dersin 85 cc de daisy var tabi
narcisso için de 2 parfüm birden gönderebilirimaklinialirimsmile

aaa ama le bain istiyormuşsun sen,neyse tatlımopuyorumnanaktan

o zamaannn 80 cc lolita 80 cc pink sugar ve 85 cc marc jacobs-daisy takasta şekerleraklinialirimsmile

bu arada mnesli bence sen takas yapamıcan içimden bi ses öyle diyobayanssulusmile

eeee kızımız elindeki parfümlere gerçekten güvenio demekki. ama sahiden ben biliom mneslideki kokuyu inanılmaz süper bi kokusu var.haklı yani))) ama onu bırakıp alieni napcan mnesli anlamadım? herkesin zevki lbet pardnnn naniknanik

hangısı guzel..lalıque mı...sekerlımı nasıl bı koku tarıf edermısın..bazı kokular bayıyor tutuyor ınsanı.kokuyu bılmeden takasa karar vermek zor.. chanel no 5 efsane bı parfum ama gazyagı gıbı kokuyor mesela...guccı eu de parfum nasıl bı koku..bılenler yorum yazarsa ıyı olucak...fıkır acısından...........

canım ben lalıque yu bilmiyorum ama gucci yi anlatim; tek kelimeyle muhteşem....... beyaz tenlilere kanımca daha uygun......... kışın da kullanılabilir ama yazın tercihimdir......... çok temiz bi koku........ ne cicek ne meyve..... ikisinin karışımı.... sanki biraz daha meyve daha belirgin ama tam meyve bile diyemem........ böyle agacımsı kokular da barındırıyo......... ayy umarım anlatabildim........ farklı bi koku........ ama cidden güzel........ tam olarak baharat veya sekerli bekliyosan uzak dur......... ama çiçek - meyve karışımı kokulardan hoşlanıyosan mutlaka bi bak derim......... benim favori kokumdur kendisi......... yeterince acıklayabildimmi tatlım........ cok sevgilerimle.

Tatlım o kadar süper dedik halamı soruonn? enfes bişeydir o gucci.lalique le parfumun kokusuna bi kanksda bakmişdim kızın boynuna yapışıp kalıyodum:) tatlı yani vanilyalı ama bayan bi vanilyada diilki değişik bi tatlılık on numara kalıcıydı.kızın favorite parfumsü le lalique idiiii. guccide accıcık baharatlı dehşet bişiii aaahh yorudum benden bu kadar merak ediosan kız takasa koymuş değişin gariiii ben sıkıldım vallaaa. onca takip ediom hareketiniz sıfırın altı bu ne bee canlanın cokacimcoook yada o lalique gucciyi bana hediye etsene gıı mnesliiii heeyyy:))))

sertmece gı sen ne naz yapıonn:)) o kadar soruon soruon ortada icraat yok.elini korkak alıştırma parfüm dediiin elinin kiri al ver değiş ne bu kadar tutuldun ? hadi ben aranızı bulim mnesliyle sen elindekileri dök oda döksün gerçi o hepsini yazmış buraya ezberledik artıkın ondakileriDD lülülülülülüama sen sormaktan anlatmamışıngi sertmece. hadi sende anlat birazcik şenlenelim ortamda. merak ediosan sendekilerle değiş kullan görelim. bizede deneyimini anlat valla bende parfüm olsa laliquede gucci de elinden alıcam onun,ama ona layık şeyler yok bende. ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…